Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47594 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #420 dnia: Października 24, 2016, 22:14:47 »
    Przywarłeś do niej całym sobą a Kainitka ruszyła ostro z piskiem opon. Jechała ostro, nie przejmowała się prawem czy policją, i tak nie mogli jej nic zrobić. Po jakimś czasie ucieczki i kluczenia była pewna, że nikt was nie śledzi. Dotarliście do jej mieszkania. Bez słowa wjechaliście do garażu i gdy zamknęły się drzwi, zaczęła włączać wszystkie zabezpieczenia. Wiedziałeś, że to nie przelewki. Gdy weszliście do mieszkania, szyby były matowe a światło tylko punktowe. Tutaj też włączyła zabezpieczenia, na szyby opadły potężne rolety. Claudia odwróciła się w twoją stronę - Może teraz mi powiesz, w coś się wpakował mały?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #421 dnia: Października 24, 2016, 22:30:50 »
    mały???? macham ręką i piszę na kartce  moment idę do łazienki zobaczyć i opatrzyć ranę. siadam na ziemi i chwile odpoczywam z deszczu pod rynnę, mam nadzieje ze Gabriel ma się dobrze wysyłam mu SMSa żyje ledwo ale żyje

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #422 dnia: Października 24, 2016, 22:35:38 »
    Tymczasem gdy ty byłeś w łazience, Claudia poszła do garderoby i chwilę tam coś robiła. Gdy siedziałeś sobie tak na podłodze nie przejmując się Tobą poszła do barku, nalała sobie drinka i usiadła na sofie. Była wkurzona, to na pewno.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #423 dnia: Października 24, 2016, 22:45:14 »
    miło...  dzięki jestem ci coś winien...i spadam żebyś nie miała kłopotów  pisze na kartce i rzucam jej na kolana, wyciągam telefon i pisze do Gabriela totalna masakra assamitka uratowała mi dupsko wracam jak tylko będę mógł spoglądam na nią pisze przepraszam kładę kartkę na szafce i kieruje się do wyjścia

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #424 dnia: Października 24, 2016, 22:53:47 »
    - Nigdzie nie wyjdziesz, dopóki Ci nie pozwolę - powiedziała Assamitka, nie ruszając się z sofy - Przestraszyłam się treści twojego smsa, praktycznie wybiegłam z ważnego spotkania, a ty nic mi nie powiesz? Nie zasługuję na jakiekolwiek wyjaśnienia?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #425 dnia: Października 24, 2016, 23:03:38 »
    staje w miejscu i się odwracam ze CO? podchodzę do niej pozwolę?? unoszę brew i pokazuje jej kartkę, zamykam oczy i piszę bezpieczniej będzie dla ciebie abyś chwilowo nie wiedziała za dużo chyba trafiliśmy z Gabrielem na coś poważnego ale nie jestem jeszcze tego pewien

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #426 dnia: Października 24, 2016, 23:09:32 »
    Claudia spojrzała się na kartkę gdy zapisywałeś ją. Gdy skończyłeś, powiedziała - Jeżeli tak uważasz, twoja sprawa. A teraz wybacz, wypuszczę Cię - powiedziała, po czym z poziomu swojego telefonu otworzyła Ci drzwi, byś mógł wyjść na zewnątrz budynku przez korytarz, a nie przez garaż.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #427 dnia: Października 24, 2016, 23:19:30 »
    kręcę głową przyklękam przed nią i łapie ja za ręce po czym puszczam i piszę wybacz nie powinienem był dzwonić, jak będę wiedział więcej w temacie dam znać bo to będzie dotyczyło raczej całej społeczności wstaje i dzwonie do Gabriela

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #428 dnia: Października 24, 2016, 23:26:02 »
    Tuż przed tym jak zadzwoniłeś, Claudia odłożyła drinka. Wstała i przytuliła się do Ciebie, uniemożliwiając Ci wykonanie połączenia.
    - Nigdy więcej tak mnie nie strasz - powiedziała - Zapamiętaj to sobie. Rzuciłam dla Ciebie wszystko i wybiegłam tak jak stałam. Naprawdę nie zasługuję na to, byś chociaż powiedział w co się wpakowałeś? Muszę coś powiedzieć swojemu przełożonemu, a wolałabym powiedzieć prawdę niż go okłamywać.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #429 dnia: Października 25, 2016, 00:43:13 »
    zamykam oczy tule ja po czym chwytam za rękę, siadam na sofie i pisze  jestem hackerem to wiesz miałem zlecenie po którym stałem się kim jestem teraz ale to nie ważne, odkryliśmy ze ktoś rozprowadza substancje która robi z ludzi "super ludzi" staramy się dowiedzieć kto i jak, to cholernie niebezpieczna dla nas substancja dobrze wyszkolony człowiek po jej zażyciu może się z nami równać a nawet być lepszy i już spotkaliśmy ludzi którzy jej używają

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #430 dnia: Października 25, 2016, 00:47:03 »
    - Macie jakieś dowody? - spytała Claudia - Cokolwiek. Specyfik, badania, zeznania?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #431 dnia: Października 25, 2016, 00:50:42 »
    dowód jest taki ze laska wyciągnęła mnie z auta jedną ręką, ale kto nam uwierzy prawda?, mieliśmy trop ale skończyło się jak widziałaś nie wiem o co chodzi ale na pewno będzie nieprzyjemnie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #432 dnia: Października 25, 2016, 00:54:06 »
    - Co się stało z tą kobietą? - spytała - Żyje? Nie żyje? Macie raport koronera? Bądź próbkę jej ciała? Jeżeli czegoś się dowiecie, Blackburn bądź Clavell powinni wiedzieć o tym.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #433 dnia: Października 25, 2016, 00:59:55 »
    nie pytałem jej jak się czuje po tym jak pocisk rozsypał jej mózg, dowiedzą się w swoim czasie narazie to mój i Gabriela problem, coś się jednak dzieje bądź ostrożna proszę Cie......i tak tak wiem że umiesz o siebie zadbać ale porostu bądź ostrożna staram się wstać

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #434 dnia: Października 25, 2016, 01:05:04 »
    - Cóż, teraz wiem dlaczego twój alarm wydał się taki pilny - odpowiedziała i gdy wstawałeś odprowadziła Cię wzrokiem - Zadbam o siebie, spokojnie. Ale teraz będę musiała się wytłumaczyć przed pewną osobą, a to może nie być łatwe... Przez kilka najbliższych nocy nie będzie mnie w mieście. Jeżeli będziesz chciał się skontaktować bądź zostawić wiadomość, zrób to przez ten numer - po czym podała Ci go - ta osoba przekaże wiadomość mnie, gdy będę dostępna.