Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47311 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #360 dnia: Października 22, 2016, 17:23:48 »
    - Co ty pieprzysz koleś?! - krzyczał haker - Z nikim nie miałem się spotkać! Ja nikogo nie znam, nigdzie nie chodzę! - Tymczasem Gabriel powoli spokojnie przygotowywał się do swojej roli i zaczął sobie nawet cicho podgwizdywać. Chłopak spojrzał się przerażony na niego, po czym szybko dodał - Weź mu coś powiedz! Nic nie wiem!

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #361 dnia: Października 22, 2016, 17:32:35 »
    chłopcze, ale ja wiem że miałeś bo już dawno się dostałem do twojej sieci,  naprawdę chcesz być taki lojalny? Więc jeśli nie chcesz pisać na klawiaturze nosem skończ z tym

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #362 dnia: Października 22, 2016, 17:38:49 »
    Chłopak gdy usłyszał, że jego zabezpieczenia na nic się nie zdały spuścił głowę i patrzył się w swoje nogi. Po chwili powiedział - Nawet nie wiecie w jakie gówno się wpakowaliście. Jeżeli coś mi się stanie, przyjdą po Was.. i was zabiją.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #363 dnia: Października 22, 2016, 17:45:00 »
    och... już byli... pamiętasz co mówiłem na początku? kładę mu ręce na ramionach klepać go po jednym następnie znowu pisze to jak będzie? widzisz wolał bym tego uniknąć bo jak znam życie ja to będę musiał potem posprzątać bo ze się posrasz z bólu to pewne

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #364 dnia: Października 22, 2016, 18:01:01 »
    Gdy Gabriel usłyszał o bólu, wyciągnął skalpel i zaczął go powoli ostrzyć. Chłopak spojrzał na niego, po czym rzucił - Skrzynka pocztowa na dworcu przy King Street. Numer skrzynki 17. Nic więcej nie wiem, przysięgam! Tylko niech on mi nic nie robi!

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #365 dnia: Października 22, 2016, 18:08:32 »
    widzisz nie było to takie trudne mam nadzieję że Gabriel się nie nakręcił patrzę na Gabriela posiedzisz tu trochę jeszcze kolego rozumiesz że musimy sprawdzić tą informację poczym zakładam mu maskę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #366 dnia: Października 22, 2016, 18:16:10 »
    Chłopak zaczął się wrzeszczeć ponownie, lecz Gabriel wyciągnął z małej przenośnej lodówki zastrzyk z jakąś białą substancją i bez ceregieli wbił mu je w udo, po czym nacisnął na tłoczek i substancja dostała się do ciała hakera, po czym ten zwiotczał i stracił przytomność. Na wszelki wypadek Gabriel założył mu jeszcze specjalne wyciszające słuchawki, po czym założył na jego głowę worek po kartoflach. Pokazał Ci byś z nim poszedł, po czym wyszliście z piwnicy. Gdy byliście w salonie, spytał - Co zamierzasz z nim zrobić?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #367 dnia: Października 22, 2016, 19:17:02 »
    nie wiem , myślę że dał bym mu wybór, pomyślimy nad tym jak będziemy wracać co ty na to jedźmy sprawdzić to co mówił

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #368 dnia: Października 22, 2016, 19:44:19 »
    - Ja bym go wykończył... albo dał opcję współpracy - odpowiedział Gabriel i kontynuował -  Myślałem, że dzisiejsza młodzież jest twardsza, a on prawie posrał się ze strachu na widok skalpela... Zaczekaj na mnie w samochodzie, muszę się przebrać. I jedziemy Evo, Focusa trzeba będzie przebić i przemalować - po czym ruszył na górę, a ty na zewnątrz do Evo. Po kilku minutach wrócił, wsiadł po stronie pasażera i ruszyliście na stację.
    - Trzeba będzie uważać na stacji - powiedział - poza tym, że jest stan podwyższonej gotowości i mnóstwo mundurowych to jeszcze idziemy walczyć z nieznanym wrogiem.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #369 dnia: Października 22, 2016, 20:17:06 »
    spodziewasz się poważnych kłopotów? zabieram broń no dobra jestem gotowy możemy jechać ruszamy na stację, jadę z przepisami żeby nie rzucać się w oczy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #370 dnia: Października 22, 2016, 20:46:08 »
    - Wolę być przygotowany - odpowiedział Gabriel - Nie wiemy z czym się mierzymy. Jedynym naszym śladem jest teraz ta skrzynka. Wiesz o tym, że może to być martwy trop?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #371 dnia: Października 22, 2016, 20:52:40 »
    wiem ale i tak to musimy sprawdzić

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #372 dnia: Października 22, 2016, 21:02:57 »
    Gabriel nic nie odpowiedział, tylko zaczął wpatrywać się przed siebie.... Po godzinie czasu dojechaliście w pobliże dworca. Zaparkowaliście w miarę bezpiecznym miejscu i chwilę popatrzeliście sobie co się dzieje. Gabriel miał rację. Przed wejściem na dworzec stały dwa samochody policyjne, a dwóch umundurowanych policjantów z długą bronią stało tuż przed wejściem i pilnowało porządku. Zapewne na samym dworcu również kręciły się patrole. Gabriel powiedział - pójdziesz i sprawdzisz tę skrytkę. Tylko dyskretnie się zorientuj najpierw, czy nikt nie patrzy w jej kierunku... Chociaż jeżeli podejdziesz do skrytki, będziesz spalony. Ale nie bój się, będę też na dworcu ubezpieczał Cię. Gdy tylko przejmiesz paczkę, od razu rura do samochodu, mną się nie przejmuj - jasne?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #373 dnia: Października 22, 2016, 21:18:09 »
    mam złe przeczucia zostawiam broń w aucie biorę tylko karty kiepska to odpowiedź na broń palną ale trudno ruszam na dworzec wchodząc tam rozglądam się za skrytkami oraz za stojącymi osobami które mają skryte w zasięgu wzroku

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #374 dnia: Października 22, 2016, 21:31:57 »
    Gabriel pozostał w samochodzie gdy wychodziłeś, widocznie czekał aż ty znikniesz by mógł sam bezpieczne wyjść. Gdy wszedłeś do środka, zauważyłeś że dużo ludzi kręciło się po samym dworcu. Część z nim czekało na pociąg, część wychodziło z nich. Zauważyłeś również kilku policjantów uzbrojonych po zęby, no ale nic dziwnego - stan wyjątkowy to stan wyjątkowy. Niby miał obowiązywać tylko w Chinatown, ale jak widać władza nie chce powtórki z przed kilkunastu dni z atakiem terrorystycznym... Stanąłeś w miarę bezpiecznym miejscu i dyskretnie rozglądałeś się czy ktoś patrzy w stronę skrytek. Byłeś święcie przekonany, że nikt nie patrzy w stronę skrytek, a tym bardziej w stronę skrytki nr. 17.

Co robisz?