Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Poradnik Mount & Blade-Native by PC_M. (choć może być przydatny w innych modach)  (Przeczytany 177062 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    I Rada gdy chcecie podczas turnieju (w oficjalnych wersjach, nie w MOD'ach) zsiądźcie z konia blisko "ściany" areny ukryjcie się za nim i nawalajcie z broni dystansowej [jeżeli taką dostaniecie].

Pozdro

Offline terykui

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Poradnik bardzo dobry mi sie w szczegolnosci przydal ;-)
    Jeszcze raz thx =)

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    Podczas walki na arenie najlepiej jakbyście mieli tarcze i miecz, wtedy przynajmniej zasłonicie się przed łucznikami.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    ale niezawsze się ma... ale nawet jak ma się łuk to z odrobiną szczęścia wygramy. wystarczy walić po nogach [jak wróg ma tarczę]. gorzej jak idzie na ciebie cała chmara...

Offline Marcin1695

• Użytkownik
    Odp: Poradnik Mount & Blade-Native by PC_M. (choć może być przydatny w innych modach)
    « Odpowiedź #94 dnia: Października 01, 2009, 19:03:31 »
    Mam jeszcze dwa pytanka...
    Czy można mieć własną damę???
    I czy wiadomo kiedy wyjdzie Multiplayer do tej gry:)
    Odwaga, siła i technika
    zrobią z Ciebie wojownika!

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    Odp: Poradnik Mount & Blade-Native by PC_M. (choć może być przydatny w innych modach)
    « Odpowiedź #95 dnia: Października 01, 2009, 19:17:12 »
    Damy swojej mieć nie można, a multiplayer wyszedł całkiem spory czas temu o nazwie Warband.Teraz są tylko zamkniete bety i jeżeli chcesz się na taką dostać to musisz wypełnić podanie ( choć nie wiem czy zapisy już nie są zamknięte).Dodatek ten dodaje także nowe animacje, lepsze tekstury itd.To tak jakby takie Mount & Blade 2 ;].Przewidywana data wyjścia pełnej wersji dodatku to I kwartał 2010 roku.To wszystko z mojej strony, Pozdrawiam!

Offline Marcin1695

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Października 01, 2009, 20:08:50 »
    dzieki że powiedziałeś....to ja se jeszcze poczekam....:)
    Odwaga, siła i technika

Offline Marcin1695

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Października 09, 2009, 15:38:57 »
    Siemka...dodoam kilka pytań:
    1 Czy jak wybuduje w wiosce siezibę posłańców to mogę ich wysłać do kogoś?
    2 Jak sie zmienia nazwe i wygląd naszych bohaterów?
    3 Czy w którejś z części da sie zrobić ze swojego bohatera na swojego lorda, lub żeby zrobił własną armię i biegał z tobą itp. itd.
    « Ostatnia zmiana: Października 09, 2009, 19:15:34 wysłana przez Marcin1695 »
    Odwaga, siła i technika

Offline Lycha4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Października 10, 2009, 23:47:12 »
    1. Nie, właściwie ulepszenia wiosek nie mają zbytniego sensu poza tym, który daje co miesiąc +1 dla relacji z wioską, po jakimś czasie dostajesz po 30 rekrutów.
    2. Nie da się w nativie, tzn. w grze, bo chyba można się pobawić w modowanie.
    3. Nie, ale spróbuj z modami.

Offline Marcin1695

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Października 11, 2009, 13:05:02 »
    okey..dzięki:)
    Odwaga, siła i technika

Offline Sęku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Października 12, 2009, 20:04:03 »
    "Gra nagradza nie tych, którzy mają wielkie armie, lecz tych, którzy jak Aleksander Wielki, z garstką dobrze wyszkolonych ludzi potrafią wielkie armie niszczyć!"
    To tyczy się nie tylko Macedończyków ale także POLAKÓW;)
     Fajnie że ci się chciało pc_maniac;)

Offline robin

• Użytkownik
    Odp: Poradnik Mount & Blade-Native by PC_M. (choć może być przydatny w innych mo
    « Odpowiedź #101 dnia: Października 19, 2009, 08:31:27 »
    W native nie możesz mieć wasali, lordów, króli itd.... możesz natomiast w modach jak np SoD:)

Jak to nie ?! bo właśnie w native po pokonaniu  jakiejś z frakcji paru może się przyłączyć do nas ;)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Poradnik Mount & Blade-Native by PC_M. (choć może być przydatny w innych mo
    « Odpowiedź #102 dnia: Października 19, 2009, 08:46:23 »
    W native nie możesz mieć wasali, lordów, króli itd.... możesz natomiast w modach jak np SoD:)

Jak to nie ?! bo właśnie w native po pokonaniu  jakiejś z frakcji paru może się przyłączyć do nas ;)

Albo masz jakieś zwidy podczas gry, albo chciałeś ukazać nam wszystkim swój słaby dowcip, albo jesteś spamer i offtopiarz na potęgę.....nie wprowadzaj ludzi w błąd!!!!!

Nie, nie można mieć wasali, lordów, królów....

Offline robin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Października 19, 2009, 08:49:16 »

Albo masz jakieś zwidy podczas gry, albo chciałeś ukazać nam wszystkim swój słaby dowcip, albo jesteś spamer i offtopiarz na potęgę.....nie wprowadzaj ludzi w błąd!!!!!

Nie, nie można mieć wasali, lordów, królów....

Chyba ss da dowód, jak tylko wrócę do domu to go zrobię i zarzucę na forum ;)
    I nie musisz chłopaku tak od razu kogoś obrażać że ma jakieś zwidy... itd

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #104 dnia: Października 19, 2009, 08:52:34 »
    Nikogo nie obrażałem, a chciałem tylko podkreślić, że ściemniasz na potęgę....wybacz, ale siedziałem w tej grze jakiś rok czasu i wiem cosik o niej.....

Ok, zarzuć coś na forum, a ja później się będę z Ciebie śmiał..... poza tym lordów możesz mieć tylko pod sobą jako marszałek, i w żadnej innej sytuacji....