Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16573 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #90 dnia: Maja 29, 2016, 20:35:50 »
    - Nie pamiętam, by którakolwiek znajomość przetrwała wieczność, oczywiście spoza klanu - odpowiedział Seth - Ale warto je pielęgnować. Wybacz na chwilę, mam jeszcze jedną sprawę do załatwienia - po czym wstał i odszedł od Ciebie, kierując się w stronę grupki kainitów, wśród których wyróżniał się ten kainita. Rozpoznałeś go jako Gangrela, był podobnej siły co twój Ojciec. Ty tymczasem zamówiłeś kilkanaście drinków i sprawdzałeś, jaka proporcja Ci najlepiej służy. Po jakimś czasie (i wypitych drinkach) poczułeś, że jest Ci niedobrze... Wstałeś, lekko Cię zachwiało i spytałeś się barmana, gdzie jest toaleta. Wskazał Ci drogę. Lekkim zachwianym krokiem poszedłeś w kierunku, który Ci wskazał barman... Po chwili znalazłeś się w łazience. W jednej z kabin słyszałeś dwuznaczne odgłosy, widocznie inna para się zabawiała... Ciebie to w tym momencie nie obchodziło, wpadłeś do wolnego boksu i zacząłeś wymiotować... Po chwili, wstałeś i podszedłeś do umywalki. Odkręciłeś wodę, umyłeś ręce i twarz, po czym wróciłeś ponownie na salę.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #91 dnia: Maja 29, 2016, 21:11:08 »
    wezmę bardziej krwisty drink, by uzupełnić już bez przesady to co straciłem...
    następnie się rozglądam po klubie, w końcu to moi potencjalni klienci jak i cele...
    jak uzupełniam płyny, pytam się barmana, czy do klubu przychodzą również normalni ludzie, oraz czy Nosferatu ma jakieś swoje pomieszczenia w których przebywają gdy są tu śmiertelni...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Maja 29, 2016, 21:14:16 »
    [Odzyskałeś dwa pkt vitae] Barman powiedział Ci, że klub najczęściej jest otwarty też dla ludzi ale to Książę decyduje, kiedy jest tak a nie inaczej. Gdy jest on otwarty dla świata śmiertelnych, Nosferatu przesiadują w dolnej części Elizjum, przeznaczonej specjalnie dla nich.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Maja 29, 2016, 23:38:52 »
    jak się tam dostać?? - powiedział John i gdy otrzymał odpowiedź udał się tam by zobaczyć jak tam wygląda sytuacja oraz zobaczyć inne możliwe drogi wyjścia z Klubu...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Maja 29, 2016, 23:45:18 »
    Zszedłeś schodami na parter i kierowałeś się wskazówkami od barmana. Niestety, drzwi prowadzące na dół były zamknięte na amen. Ciekawe czemu? Większości zabezpieczeń i tak nie poznasz, pamiętasz że nie możesz naruszyć pewnych zasad ważnych dla Camarilli... Cóż, musi Ci wystarczyć informacja, że jest dolny poziom i można z niego przejść na górę, jak i na odwrót...

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Maja 29, 2016, 23:47:59 »
    wracam na górę... nie o to chodzi by łamać, zasady, ale pewno mają jeszcze inną drogę, po powrocie na górę szukam Ojca i sprawdzam godzinę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Maja 29, 2016, 23:55:36 »
    Siedząc przy barze po chwili dołączył do Ciebie Seth (wcześniej sprawdziłeś zegarek, dochodziła trzecia [ale ten czas leci, prawda?]). Usłyszałeś - Wszystko w porządku? Musimy się zbierać. Świt niedługo a z godzinę będziemy jechać przynajmniej. Chyba, że chcesz jeszcze zostać. To twój wieczór, powinieneś się bawić mimo wszystko, synu.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Maja 30, 2016, 00:00:50 »
    Wrócę z Tobą, myślałem że do dolnego poziomu można się dostać jeszcze inną drogą niż schody...

Ruszyli do samochodu by wrócić, czas spać, a jutro spotkanie z Rafikiem....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Maja 30, 2016, 00:11:14 »
    Po chwili wróciliście do samochodu. Wsiedliście, po czym ojciec wprowadził go do ruchu ulicznego. Miasto powoli się budziło ze snu. Widać było już gdzieniegdzie jeżdżące śmieciożery, trochę więcej taksówek, innych samochodów. Podczas drogi nic się nie wydarzyło. Wróciliście do domu. Zostałeś na chwilę w garażu, twój ojciec skierował się do salonu.

Co robisz? Idziesz za nim, czy kierujesz się do swojego pokoju?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Maja 30, 2016, 00:36:35 »
    Idę do salonu,
    - Ojcze musiał bym kupić jakiś pojazd, na jutro by nie kłopotać cię za każdym razem jak będę miał gdzieś pojechać...

później idę do pokoju, chwilę potrenuję i pójdę spać...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Maja 30, 2016, 00:41:11 »
    Gdy wszedłeś do salonu, zauważyłeś że twój Ojciec stoi przy oknie i patrzy się przez nie na miasto. Gdy usłyszał twoje słowa, powiedział - Będziesz mógł jutro wziąć vana. Ja i tak póki co nie mam jutro lepszych planów, spróbuję złożyć do końca Chargera... Także jak będziesz go potrzebował, to bierz. A o jakichś kółkach to się zastanowi później.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Maja 30, 2016, 00:49:27 »
    dzięki Ojcze... za dziś.. i ... wiesz

poszedłem spać...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Maja 30, 2016, 19:14:26 »
    Zasnąłeś. Śniło Ci się, że jesteś w nieznanym Ci miejscu. Szedłeś korytarzem, nie wiedziałeś jak się tutaj znalazłeś. Korytarz był oświetlony nie jarzeniówkami, lecz pochodniami. Chciałeś się obrócić, iść w drugą stronę lecz dziwna siła ciągnęła Cię przed siebie. Ciekawość? Przez chwilę myślałeś, że zostałeś tutaj specjalnie wysłany. Przez kogo? Dlaczego? Nie mogłeś skojarzyć. Wiedziałeś, że jest z Tobą jeszcze dwoje innych kainitów, ale rozdzieliliście się... Po co? Dlaczego? Kolejne pytania bez odpowiedzi... Po chwili skręciłeś w kolejny korytarz... Po czym ukazały Ci się drzwi. Wydawało Ci się, że drzwi były ozdobione w wijące się węże. Podszedłeś do nich ostrożnie, zza drzwi dobrzmiewały dziwne odgłosy... Nienaturalne. Chwyciłeś za gałkę, przekręciłeś ją i otworzyłeś drzwi...Zalała Cię fala światła.. I obudziłeś się.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Maja 30, 2016, 22:02:28 »
    John wstał chwilkę potrenował a następnie udał się do salonu...
    Ojcze - przyjmując że jest w salonie, jeżeli nie to idzie do garażu - chciałem jechać do rafika, nie wiesz czy w mieście krążą Setyci??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Maja 30, 2016, 22:10:51 »
    Zastałeś Setha w garażu, gdzie leżał pod Chargerem. Usłyszawszy twoje pytanie powiedział - Nawet jeśli krążą, to co z tego? Jeżeli przedstawili się Księciu, niech robią co chcą. A jeżeli nie, to niech lepiej nie zostaną wykryci. Czemu się pytasz?