Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60186 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #780 dnia: Grudnia 04, 2016, 11:32:48 »
    Veselin

- John żyje - odezwała się po cichu Claudia, gdy przytuliłeś ją - Co do drugiego... O każdym dodatkowym członku mojego klanu bym wiedziała, więc jeżeli to Seth, to nikt stamtąd nie wróci żywy, gwarantuję Ci to - po czym wtuliła się w Ciebie i poczułeś jej drżenie - Nie znam planów Gabriela wobec Ciebie. Miałam go tylko chronić, robię to dalej, nawet stąd. Ves... zagrożenie nie minęło. Niedługo będę musiała odejść, będąc teraz z Tobą.... narażam Ciebie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #781 dnia: Grudnia 04, 2016, 14:00:29 »
    narażasz mnie? bez żartów to ja sam umiem robić najlepiej, co do Gabrysia....to się nim nie martw załatwię to po swojemu wstaje muszę się dowiedzieć co się stało bo prawie nic nie pamiętam całuje ja w rękę następnie piszę chodź poszukamy reszty chwytam ja za rękę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #782 dnia: Grudnia 04, 2016, 14:12:57 »
    Veselin

- Ves... Valentina wie? - spytała Claudia, gdy oparła swoją głowę o twoje ramię gdy staliście - Czy wie... o nas?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #783 dnia: Grudnia 04, 2016, 16:39:14 »
    wie, a co boisz się, że powie mi o tym, że z nią sypiasz? uśmiecham się Val ma zajęcie, chyba John wpadł jej w oko.... poważnie chyba coś miedzy nimi zaiskrzyło śmieję się trochę chaosu nie zaszkodzi całuje namiętnie  po czym wskazuje głową na drzwi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #784 dnia: Grudnia 04, 2016, 16:46:59 »
    Veselin

Gdy całowaliście się, Claudia odwróciła się tak z Tobą, że to ona przylegała do drzwi. Gdy oderwała się od twoich warg powiedziała cicho - Nie chodzi mi o to, że ona komuś powie. Valentina potrafi dotrzymać tajemnicy Ves... Chodzi mi o to, by nikt nie dowiedział się o tym co jest między nami... Będzie to nie tyle niebezpieczne dla mnie, co przede wszystkim dla Ciebie - po czym spojrzała Ci w oczy. Zauważyłeś, że ona mówi to poważnie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #785 dnia: Grudnia 04, 2016, 17:02:14 »
    patrze na nią z kwaśną miną no ja nikomu nie powiem kręcę głową niebezpieczne?.....poważnie?.....mam na karku dwóch ex-inkwizytorów i ich małą armie a ty się martwisz o to że ktoś wiedząc o nas może na mnie polować, no bez jaj proszę cię mnie to jakoś nie martwi, zresztą mało rzeczy mnie martwi ostatnio uśmiecham się złośliwie no może jedno mnie lekko martwi.....jak mocno Val zbałamuci assamite, i czy będzie mógł potem chodzić

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #786 dnia: Grudnia 04, 2016, 17:13:38 »
    Veselin

- Valentina i John? - spytała Claudia gdy przylgnęła do Ciebie, ale otworzyła drzwi i wyszliście razem - Nie uwierzę póki nie zobaczę. Znam ją, jak myślisz dlaczego zghuliła bliźniaczki?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #787 dnia: Grudnia 04, 2016, 17:19:13 »
    zatrzymuję się obracam ją i się kłaniam no może troszzzzzke w tym pomogłem.....no może nie troszkę śmieje się oj....ja nie wiem w ile osób to robili mnie przy tym nie było, ale chyba było....powiedzmy głośno łapie ja za rękę i idziemy dalej

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #788 dnia: Grudnia 04, 2016, 17:53:33 »
    Veselin

Dotarliście do klubu. Zauważyłeś Johna, który aktualnie szedł w stronę parkietu a z klubu ochrona wyprowadzała dwóch ludzi, ciekawe co przeskrobali? Spojrzałeś na Claudię i zobaczyłeś, że się zmieniła. Delikatnie kręciła głową, jakby próbowała wejść w rytm muzyki, ale nie oddalała się od Ciebie. Czyżby muzyka faktycznie tak działała w tym miejscu? A może Valentina miała swoje sekretne sposoby? Będąc w zamyśleniu poczułeś na szyi pocałunek Assamitki, który trwał tyle ile "strzał" stroboskopu. Spojrzałeś się na nią i zobaczyłeś uśmiech, który pojawił się na jej twarzy, po czym spytała - Napijesz się czegoś czy chcesz pogadać sam na sam z Johnem?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #789 dnia: Grudnia 04, 2016, 17:59:38 »
    myślę że John jest chwilowo zajęty....niech się rozluźni troszkę....miał ciężki okres pilnując mnie, poza tym chciałaś dowodu prawda prowadzę ja najpierw do baru Matt daj nam coś dobrego....pozostawiam to twojemu wyborowi potem do loży chciałaś no to patrz zwracam się do Claudii

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #790 dnia: Grudnia 04, 2016, 18:10:19 »
    Veselin

- Widzę i oczom nie daję wiary - odpowiedziała Claudia gdy usiedliście w loży z drinkami - Znam ją od dłuższego czasu, prawdopodobnie John to kolejna jej zabawka. Pilnuj go jak możesz, bo nie jeden kainita i człowiek stracił dla niej głowę - po czym napiła się drinka i dodała - Oho, zresztą chyba nas zauważył.

John

Podczas tańca zauważyłeś kątem oka, że w klubie pojawił się obudzony Ravnos z Claudią, którzy trzymali się za rękę. Po chwili podeszli do baru a potem do waszej loży. Chwilę rozmawiali, po czym twoje spojrzenie i Assamitki spotkały się.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #791 dnia: Grudnia 04, 2016, 18:19:07 »
    ohhh.....no zobaczymy, co do głowy hmmmm to nie jestem pewien czy ona jej nie straci jak zrobi coś głupiego rozsiadam się wygodnie może to coś poważniejszego w końcu to assamita a z wami raczej nie ma żartów

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #792 dnia: Grudnia 04, 2016, 19:52:03 »
    Powoli tańczę w rytm muzyki, jest tylko Valentine, rytm, ruch, synchronizacja, zatracam się w tańcu jestem tylko ja i Val....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #793 dnia: Grudnia 04, 2016, 20:12:49 »
    Veselin

- Nie ma żartów - powiedziała Claudia - Bo wszyscy biorą nas za ponuraków, i tak powinno zostać. Taka sława - po czym upiła trochę zawartości ze szklanki i powiedziała obserwując taniec Johna i Valentiny - Chyba ona idzie na całość Ves. Już dawno by go ochrona poprosiła o opuszczenie klubu - po czym dopiła drinka i powiedziała - Idę sobie jeszcze coś zamówić, John pozostał sam - i jak powiedziała tak zrobiła, w "strzale" stroboskopu zgubiłeś ją z widzenia, chociaż wiedziałeś gdzie ją możesz później szukać.

John

Liczył się tylko taniec, tylko muzyka, tylko Toreadorka. Czuliście się jak jedno ciało, wasze dłonie błądziły po sobie niczym taniec kochanków... po czym poczułeś nagle jak musnęła twoje wargi swoimi. Valentina odkleiła się od Ciebie  i powiedziała do Ciebie tak, że tylko ty miałeś prawo usłyszeć - Dołącz do Valentiny później Assamito... Valentina będzie czekała, i nie tylko ona. Tymczasem Valentina musi zająć się klubem - po czym przylgnęła do Ciebie i bardzo namiętnie Cię pocałowała i powiedziała - Niech się John nie spóźni, drzwi nie będą wiecznie otwarte - po czym śmiejąc się zeszła z parkietu i skierowała się w stronę schodów prowadzących na piętro.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #794 dnia: Grudnia 04, 2016, 20:41:26 »
    Czar prysł, chwila minęła.... piasek pustyni powoli opadał haboob się skończył, nastał teraz czas odkupienia i pracy. Kate zamiatała taras, a ja zajmowałem się dziewczynkami w domu.... żartując i bawiąc się ich lalkami które moment wcześniej zrobiliśmy ze szmatek....

Otworzyłem oczy, po tym jak Val pozostawiła dotyk warg na moich ustach... zatrzymałem się na moment i spojrzałem na loże gdzie przed chwilą byłem, drgnąłem gdy zobaczyłem w niej Ravnosa... A więc się już obudził, ciekawe ile pamięta a znając jego to i tak się nie przyzna... Ruszam do baru po drinka i idę do Ravnosa...
    Hej Veselinie i jak się czujesz??? Lekko zaszalałeś więc możesz być lekko skołowany....