Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60541 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #765 dnia: Grudnia 01, 2016, 21:52:43 »
    Spotkaliśmy chyba byłego inkwizytora, a Veselin zrobił to co zwykle, zamiast się ograniczyć i nie wychylać poszedł na całość. stracił przytomność, jest niedraśnięty, teraz śpi.
    Chyba wiesz jaki jest a utrzymanie go w jednym miejscu nie jest łatwe....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #766 dnia: Grudnia 01, 2016, 21:55:19 »
    John

- Gdzie on teraz jest? - spytała Claudia - Jak rozumiem, sprawdziliście do końca tam gdzie byliście? Czy uciekliście? W sumie były czy nie były inkwizytor, lepiej uciekać. W pojedynkę szans raczej się nie ma....

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #767 dnia: Grudnia 01, 2016, 21:58:13 »
    Czekałem na Ciebie by spróbować go obudzić, może być spragniony.
    Seth jest jeszcze tam gdzie byliśmy sprawdza czy jest tam coś ciekawego czego mógł pilnować ten Inkwizytor.
    Nie wiem co z nim bo na końcu jak już prawie umierał to się modlił, zaświecił i zniknął, nigdy się z czymś takim nie spotkałem....więc nie wiem, czy na pewno jest już byłym...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #768 dnia: Grudnia 01, 2016, 22:02:48 »
    John

- Zostaw to mnie - odpowiedziała Claudia - powiedz mi tylko gdzie aktualnie Veselin przebywa, sama go obudzę. A ty się dowiedz co twój Ojciec ustalił - po czym wstała i czekała na informacje od Ciebie gdzie jest Ravnos.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #769 dnia: Grudnia 02, 2016, 10:00:39 »
    Chodź za mną - Prowadzę ją do pokoju gdzie jest Ravnos. Po czym wracam do loży.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #770 dnia: Grudnia 02, 2016, 12:07:51 »
    John

Odprowadziłeś Claudię pod drzwi gdzie przebywał Veselin. Assamitka poprosiła Cię, byś zostawił ją samą na sam z nim. Gdy weszła do pokoju a ty odchodziłeś, usłyszałeś jeszcze w miarę głośne (ale nie na tyle, by przebiło brzmiącą muzykę) i krótkie WON po czym odwróciłeś się i zauważyłeś, że z pokoju wybiegły ghule nie na żarty przestraszone. Odprowadziłeś je wzrokiem gdy biegły w stronę pokojów Valentiny. Analizując co właśnie zobaczyłeś wróciłeś do loży. Kątem oka zauważyłeś Valentine, która dała się porwać muzyce. Również zauważyłeś, że tańczy pomiędzy dwoma ludźmi rasy męskiej, którzy raz za razem ocierali się o nią.

Co robisz? Reagujesz jakoś czy pozostajesz w loży?

Veselin

Będąc w ciemności czułeś jak Bestia pod twoją postacią obrywa. Pomimo swojej wściekłości Assamita jak i inkwizytor dopiekła jej i Bestia kombinowała już nie jak zabijać, ale jak przeżyć. Parę razy czułeś, że prawie pozabijasz ich wszystkich ale przez głupi własny błąd utraciłeś przytomność. Ale walka wewnątrz ciągle trwała. Otworzyłeś oczy wewnętrzne i widziałeś swoje odbicie. Zniszczoną przerażoną Bestię, która przegrała. Chciałeś coś powiedzieć, ale Bestia tylko pstryknęła i wróciła do "celi".... tylko oczy pozostały te same. Spostrzegłeś, że zaświeciły się któreś drzwi z napisem "WYJŚCIE" i podążyłeś do nich. Przeszedłeś przez nie i oblała Cię jasność, po czym poczułeś, że wróciłeś do świadomości.

(ODZYSKUJESZ KONTROLĘ NAD POSTACIĄ - GM ;) )

Budzisz się w pokoju, w którym obudziłeś się wcześniej. Rozpoznałeś szybko, że jesteś w Afterlife. Pytanie, co się stało podczas twojego błogiego snu... Czułeś lekki głód, ale nie na tyle by zaćmił ponownie twoje osądy. Rozejrzałeś się po pokoju i zauważyłeś, że na fotelu siedzi Claudia i patrzy się w twoją stronę.
    - Dobry wieczór Ves - powiedziała spokojnym tonem - Jak się czujesz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #771 dnia: Grudnia 02, 2016, 15:45:03 »
    lekko wkurzony,.....

piszę sms do Setha
    Jak wygląda sytuacja, udało się dowiedzieć co tam chowają?? Wszystko ok?? Claudia jest u Ravnosa[/u]

dopijam drinka i idę zatańczyć, do Valentine, bez słowa wtrącam się i zaczynam z nią tańczyć...
    wycisz umysł, wyłącz się, uspokój... daj ponieść melodii...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #772 dnia: Grudnia 02, 2016, 18:24:02 »
    John

Zauważyłeś, że i ten sms doszedł ale pozostał bez odpowiedzi. Widocznie twój Ojciec był zajęty przeszukiwaniem miejsca gdzie byliście. Gdy wypiłeś drinka zauważyłeś, że zainterweniowała ochrona, a tych dwóch co tańczyło przy Toreadorce zostali wyprowadzeni z klubu. Valentina tego nie widziała, ciągle była jakby w transie. Dołączyłeś do niej, wasze ciała dostroiły się do ruchu muzyki. Gdy dotknąłeś jej dłoni, poczułeś lekki wstrząs dochodzący od jej ciała i otworzyła oczy. Odwróciła się w twoją stronę i wyczytałeś w jej oczach... że jest szczęśliwa.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #773 dnia: Grudnia 03, 2016, 01:54:40 »
    gdzie ja qrwa jestem co się do cholery stało patrzę na nią zdezorientowany aaaaa......no tak teraz przybiegła a ten sk%^&iel pewnie znowu się kryje, w końcu jestem jego zabawką......... pewnie się z nią przespał i to zaplanował skoro telefon miał być tylko dla mnie, ale skoro mu go dała...no tak jestem idiotą oni są starzy. a ja tylko czasem potrzebny bo coś umiem moja mina zmiena się na bardzo zimną, szukam czy mam syntezator patrząc jej prosto w oczy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #774 dnia: Grudnia 03, 2016, 17:22:20 »
    Veselin

Odnalazłeś syntezator pod poduszką. Widocznie ktoś był bardzo zapobiegawczy i wiedział, że może Ci się przydać. Claudia gdy odczuła twoją minę spytała - Rozumiem, że masz mi coś do zarzucenia? Słucham Ves.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #775 dnia: Grudnia 03, 2016, 17:32:17 »
    absolutnie się wyciszam właściwie to nie mam, już nie......telefony dla nas.....DLA NAS.......no nic, wiedziałem jakoś, że tak to się skończy, ja niemowa i piękną kobieta, a Gabriel z tego co wiem nie potrafi sobie odpuścić...mam nadzieje, że chociaż był dobry w łóżku zamykam oczy  i odwracam się tyłem do niej

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #776 dnia: Grudnia 03, 2016, 17:49:31 »
    Veselin

Assamitka podeszła do Ciebie i usiadła na skraju łóżka. Usłyszałeś od niej - Nie spałam z twoim Ojcem! Ves, do jasnej cholery! Dla mnie to co powiedzieliśmy sobie u mnie było nad wyraz wiążące! A może dla Ciebie nie? Gabriel odebrał telefon tylko i wyłącznie dlatego, że brałam akurat prysznic! No ale tak... ty już postanowiłeś... - po czym odwróciła wzrok od twoich pleców.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #777 dnia: Grudnia 03, 2016, 18:18:32 »
    prysznicem.....no tak i dlatego odebrał telefon co wyszedł pierwszy pewnie, dżentelmen patrze na nią nie ja nic nie postanowiłem wstaje już nie wiem co myśleć zwracam swoją sylwetkę w jej stronę ten pajac jeszcze żyje?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #778 dnia: Grudnia 03, 2016, 18:55:49 »
    Veselin

- Nie! Nie wyszedł pierwszy! - odpowiedziała Assamitka - Nie wiem czemu odebrał wtedy to połączenie... I tak, żyje. Poczułbyś gdyby umarł. Obojętnie co o nim sądzisz, odczułbyś to... - po czym spuściła wzrok z Ciebie na podłogę i kontynuowała - Zranił Cię... Gdybym tylko miała ten telefon w kabinie... głupia ja.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #779 dnia: Grudnia 04, 2016, 03:20:46 »
    czemu ja nie potrafię się długo gniewać? patrze na nią odebrał żeby mnie wqwić kręcę głową czuje się jakby potrąciła mnie ciężarówka, co się stało,  wiem że zaszalałem i że byłem w walce razem z dwójką assamitow, żyją? John może i jest jak słup soli ale lubię gościa nawet siadam przy niej  coś się ze mną stało i nie do końca wiem co patrze na nią i co teraz? i tak ja byłem poważny, bo karty poleciały w ścianę a nie w ciebie, co pewnie skutkowało by moją śmiercią pewnie odkładam syntezator i ją przytulam