Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60795 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #525 dnia: Listopada 14, 2016, 02:31:08 »
    Hmmm... Otwieram oczy,
    (click to show/hide)

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #526 dnia: Listopada 14, 2016, 03:13:55 »
    Tymczasem w pewnym tajnym miejscu....

Claudia obserwowała przy drzwiach jak Gabriel praktycznie usypiał. Bardzo wcześnie, ale trochę dzisiaj przeszedł. Gdy odchodziła zamknęła drzwi do jego pokoju i ruszyła przed siebie do małego salonu. Podeszła do stołu gdzie wcześniej siedziała i zaczęła przyglądać się wszystkiemu, co do tej pory dowiedziała się na temat strzałokrzyżowców, Gabriela oraz całej tej otoczki. Miała już pewne tropy, ale najważniejsze było zagwarantować bezpieczeństwo dla Ravnosa... i dla Veselina. Gdy myślała o nim, usłyszała wibracje w telefonie alarmowym. Obleciały ją ciarki, bo tylko jedna osoba miała ten numer i z prędkością światła dopadła go i zaczęła czytać wiadomość, przeczuwając najgorsze... tuż przed porankiem. Gdy przeczytała go, siarczyście przeklęła pod nosem, po czym odstawiła telefon i podeszła do laptopa i coś na nim zrobiła. Chwilę walczyła ze sobą, po czym wróciła się do niego i napisała coś w nim, po czym usiadła na fotelu i wyciszyła go całkowicie. Wyciągnęła swoje pistolety, położyła je obok siebie równolegle, wywaliła nogi na stół i pogrążyła się w drzemce...

Veselin

Chwilę trwało, zacząłeś się niepokoić że coś zrobiłeś nie tak, po czym przyszła do Ciebie odpowiedź zwrotna - Tylko nie zamocz. - po czym usłyszałeś zza ściany przytłumiony krzyk Valentiny Hill. Krzyk, w którym... niosło się pożądanie i ekstaza.

John

(click to show/hide)

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #527 dnia: Listopada 14, 2016, 06:49:15 »
    słysząc ich wstaje i po cichu schodzę na dol do klubu wchodzę za bar biorę butelkę będę tego żałował siadam w loży gdzie bylem z Gabrielem i popijając układam się do snu po cholerę do niej pisałem instrukcje były jasna znowu to robię

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #528 dnia: Listopada 14, 2016, 17:32:06 »
    Veselin

Budzisz się. Rozejrzałeś się szybko i zamiast spać w loży jesteś w łóżku, a twoje wierzchnie ubranie jest uprane, uprasowane i złożone w kostkę na szafce. Również wszystkie twoje rzeczy osobiste są na półkach.

Co robisz?

John

Budzisz się. Chciałeś wstać, ale czułeś jak ktoś przytula się do Ciebie z przodu i z tyłu. Delikatnie podniosłeś głowę i zobaczyłeś, że Valentina leży obok.. oraz ghul za nią. Zapewne druga ghul leży za tobą, również przytulona do Ciebie. Delikatnie rozejrzałeś się i jeszcze dostrzegłeś swoje rzeczy zawieszone na wieszakach, zapewne uprane i uprasowane.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #529 dnia: Listopada 14, 2016, 17:45:47 »
    Patrzyłem jak śpi i na to jak spływają jej włosy na ramionach przesłaniając delikatnie oczy. Pocałowałem ją delikatnie Cześć Val miło cię widzieć, jak ja nie chcę stąd wychodzić przytulam się do niej na chwilę by poczuć na skórze jej dotyk całuję jeszcze raz i wstaję wziąśc szybki prysznic i się ubrać.....

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #530 dnia: Listopada 14, 2016, 17:56:01 »
    wstaje nooo...takkkk....Val i jej zabawki kręcę głową, ubieram się i schodzę na dól

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #531 dnia: Listopada 14, 2016, 18:13:38 »
    Veselin

Wyszedłeś z pokoju i korytarzem skierowałeś się do drzwi z napisem "WYJŚCIE". Wyszedłeś z niego i pojawiłeś się obok baru. Klub był wyraźnie jeszcze zamknięty, ponieważ muzyka nie brzmiała, przy barze był tylko Matt oraz ochrona złożona z ghuli.

Co robisz?

John

Gdy byłeś pod prysznicem poczułeś, jak ktoś dołączył do Ciebie pod nim. Ciepło, które biło od tej osoby znałeś, była to Toreadorka. Poczułeś delikatne drapanie po biodrze i usłyszałeś - Nie musisz nigdzie wychodzić Assamito... Valentina może to sprawić - po czym przeszła przed Ciebie i przytuliła się do Ciebie, kierując głowę ku górze by patrzeć w twoje oczy.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #532 dnia: Listopada 14, 2016, 18:18:15 »
    daj mi coś mocnego proszę mówię do Matta podchodząc do baru

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #533 dnia: Listopada 14, 2016, 18:41:23 »
    Całuje ją mocno i gorąca przytulając do siebie i mydląc jej plecy, Val mam zadanie które muszę wypełnić, wiesz kontrakt, puki mnie nie zwolnią będę niańczyć blaszany głosik by nic mu się nie stało, a on wcale nie ułatwia zadania. Może uda nam się dogadać, ale to wymaga współpracy z obu stron. myję jej włosy masując skronie i głowę, całując jej oczy i usta.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #534 dnia: Listopada 14, 2016, 18:59:03 »
    Veselin

Matt skinął głową i zaczął przygotowywać jakiś mocniejszy drink. Chwilę to trwało i gdy podawał Ci go, spytał - Przepraszam, czy pan może wie czy Pani otworzy dzisiaj klub?

John

- Valentina wie, że łatwo może nie być - powiedziała szeptem, gdy oderwała się od twoich gorących warg. Wstała od Ciebie, podeszła do szafki i wyciągnęła z niej dwa ręczniki. Podeszła do Ciebie i jeden Ci podała a sama zaczęła wycierać się w drugi - Valentina ma pytanie Assamito. Czy to co powiedziałeś w łóżku... to prawdziwe, czy pod magią chwili? Valentina wolałaby wiedzieć, czy ma czekać na swojego wybrańca, czy sama ogrzewać łoże.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #535 dnia: Listopada 14, 2016, 19:03:39 »
    unoszę brew i idę do loży "rzucając" do Matta odchodząc zależy jak bardzo się wymęczyli

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #536 dnia: Listopada 14, 2016, 19:07:26 »
    Podchodzę do niej od tyłu i zaczynam wycierać ją ręcznikiem, Val, jeżeli ma to być chwilą to niech trwa jak najdłużej, lub i całą wieczność... Wiesz czym się zajmuję i że mogę znikać na dłuższy okres czasu w związku z obowiązkami, i moim zawodem. Dajmy sobie czas, na poznanie siebie nawzajem. Jeżeli się zgodzisz, będę z Tobą jak najdłużej w związku jeżeli mnie zaakceptujesz...
    Całuje ja w kark i podchodzę do ubrania by przygotować się do pracy, przed ubraniem przeciągam się rozciągając mięśnie....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #537 dnia: Listopada 14, 2016, 19:21:01 »
    Veselin

- Cóż, nie wnikam w sprawy Pani - po czym zajął się swoimi sprawami. Ty poszedłeś do loży z drinkiem, usiadłeś w niej... i co robisz?

John

- Valentina rozumie to, że Assamita woli nie wychylać się w związku z tym kim jesteś - powiedziała Kainitka, gdy wycierała ręcznikiem włosy - Valentina wie również, że jest może za wcześnie na deklaracje, ale Ty Assamito... - i odwróciła się widząc jak przeciągasz się w całej okazałości. Zamilkła, tylko uśmiechnęła się - I pomyśleć, że Valentina mogła poznać chociaż część twojego ciała... Zapewne masz wspaniałe umiejętności, nie tylko w łóżku - po czym zaśmiała się, zostawiła ręcznik na brzegu wanny i poszła do garderoby. Zauważyłeś, że ghule które były do tej pory w łóżku podążyły za swoją Panią.

Co robisz po ubraniu się i zebraniu swojego wyposażenia?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #538 dnia: Listopada 14, 2016, 19:26:15 »
    siadam i czekam aż gołąbeczki zejdą na doł

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #539 dnia: Listopada 14, 2016, 20:08:02 »
    Ubieram się oraz zakładam "sprzęt" zmieniam wyraz twarzy na "zawodową" obojętność i wychodzę na dół szukając Ravnosa i czegoś do ugaszenia pragnienia.