Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60665 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #555 dnia: Listopada 14, 2016, 23:15:37 »
    Toreadorka wzięła od Ciebie telefon i zaczęła się przyglądać temu, co jej właśnie pokazałeś. Chwilę trwało, sprawdzała wiele rzeczy. Oddała Ci go mówiąc - Rozumiem Ravnosie, że wszedłeś w zabezpieczenia bez problemu? Valentina jest... zaskoczona że tak łatwo to obszedłeś. Valentina się pyta jak będzie musiała zapłacić za to, by Ravnos sam stworzył zabezpieczenia dla "Afterlife"?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #556 dnia: Listopada 14, 2016, 23:29:11 »
    jak napisałem wcześniej otrzymałaś kredyt zaufania wzruszam ramionami nie Val, nie bez problemu ja to zrobiłem z pozycji telefonu biorę laptopa tak zabezpieczę twój przybytek jednak chce prezent ślubny

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #557 dnia: Listopada 14, 2016, 23:52:52 »
    Veselin i John

Rozsiadłeś się wygodnie, włączyłeś laptop i zacząłeś zabezpieczać klub przed "niechcianymi gośćmi"... przynajmniej tymi cyfrowymi. W tym samym czasie gdy ty zabezpieczałeś klub Valentina odeszła od Was i zajęła się sprawami własnymi. Po jakiejś chwili stwierdziłeś, że wykonałeś swoje zadanie bardzo dobrze, wręcz można by powiedzieć perfekcyjnie. Parę razy próbowałeś włamać się, ale było to niewykonalne, odbijałeś się od zabezpieczeń jak piłka tenisowa od ściany. Po chwili usłyszeliście muzykę, którą zajął się DJ, a do klubu zaczęli wchodzić ludzie i kainici rządni zabawy... wszelakiej.

Co robicie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #558 dnia: Listopada 15, 2016, 00:00:23 »
    odkładam laptopa twoja "żona" będzie zadowolona zrobiłem swoje patrzę na assamite w zamian ty stawiasz drinki jakby kasa była problemem..... i czekam na Val

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #559 dnia: Listopada 15, 2016, 01:58:04 »
    Luz, nie wiem czy żona, raczej partnerka, chyba że Claudie to Twoja żona, w końcu robię robotę dla rodziny... - pije drink - Mamy jakis plan na dzisiaj, dowiedziałeś się czegoś od "oddziału uderzeniowego"??
    Jak widzę że Valentine nie jest koło nas rozpoczynam rozmowę na trochę inne tematy.
    Tak przy okazji dawno temu zostałeś przemieniony?? Od dawna znasz Claudie??
    Wiesz jak mamy być w jednej wielkiej szczęśliwej kochającej się rodzinie fajnie by było się czegoś o sobie dowiedzieć....

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #560 dnia: Listopada 15, 2016, 02:05:15 »
    moja żonę, a już długo i masz pozdrowienia od dzieciaków przeciągam się mam na imię Vaselin i brałem udział w tańcu z gwiazdami, lubię też malować uśmiecham się może być?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #561 dnia: Listopada 15, 2016, 02:12:34 »
    Ciekawe bo widziałem cię w Twoja Twarz brzmi znajomo, oraz w Idolu, niezapomniany głos...
    Ja mam na imię John i zajmowałem się prywatnymi inwestycjami w grunty orne oraz uprawą roli, robiłem głównie wykopki i oraz rozwoziłem gnój....

i również przeciągając się lekko się uśmiecham.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #562 dnia: Listopada 15, 2016, 02:18:13 »
    no to już wiemy o sobie wszystko drogi Johnie myślę, że rozwożenie gnoju to twoja przyszłość ewentualnie zawsze możesz zostać  szoferem John piszę to z tym samym uśmiechem co miałem

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #563 dnia: Listopada 15, 2016, 21:45:28 »
    piszę na kartce obok Twojej wypowiedzi spoko mam już doświadczenie w rozwożeniu furmankami, ostatnio się podszkoliłem piszę to oczywiście z tym samym uśmiechem
    mówię
    A teraz poważnie mamy jakieś informacje na interesujące nas tematy, i czy masz jakieś plany na dzisiejszą noc??

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #564 dnia: Listopada 15, 2016, 22:01:15 »
    planów nie..co do informacji to możemy zapomnieć o skrytkach bo wszystkie zostały wyrwane....nasuwa się pytanie kto ma dostęp do wojskowego sprzętu muszą mieć niezłe kontakty

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #565 dnia: Listopada 15, 2016, 22:22:08 »
    Veselin

Gdy przekomarzałeś się z Johnem od niechcenia rozejrzałeś się po klubie. Ludzie i nieliczni kainici bawili się w rytm muzyki. Wydawało Ci się, że wśród nich mignęła Ci Claudia. Wstrząsnąłeś głową i spostrzegłeś że było to złudzenie. Już miałeś się ponownie spojrzeć na Johna, gdy wzrokiem wyłowiłeś młodą kobietę, która siedziała sama i bawiła się zawartością szklanki.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #566 dnia: Listopada 15, 2016, 22:40:37 »
    wstaję, podchodzę do baru koło niej pokazuje Mattowi że potrzebuje butelkę, przyglądam się jej heh deja vu tak samo siedziała i ona

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #567 dnia: Listopada 15, 2016, 22:46:07 »
    Veselin

Matt bez słowa podał Ci butelkę z odpowiednim alkoholem i zacząłeś się przyglądać kobiecie. Ta bez patrzenia się na Ciebie odezwała - Co, jestem gdzieś ubrudzona?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #568 dnia: Listopada 15, 2016, 22:59:29 »
    patrze na nią odkładam butelkę i pisze trudno stwierdzić masz na sobie ubranie wiec nie widzę wszystkiego, ale nie sądzę zważywszy,że raczej nie wyszła byś na miasto nie przygotowana

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #569 dnia: Listopada 15, 2016, 23:01:23 »
    Veselin

- O, a wstydzisz się swojego głosu? - spytała kobieta - Czy razem z taktem przepadło w otchłani alkoholu?