Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60796 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #510 dnia: Listopada 12, 2016, 23:36:47 »
    patrze na nią przelotnie oh...spełniły, dostałem o co prosiłem wskazuje na drinka jest w drugim pokoju...z twoimi podopiecznymi wskazuje głową sypialnie i biorę laptopa może potem do was wpadnę na razie mam robotę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #511 dnia: Listopada 12, 2016, 23:48:36 »
    Veselin

- Valentina ma Cię zaprowadzić Ravnosie do twojego pokoju? - spytała Kainitka i przysunęła się do Ciebie - A może Valentina ma również Cię uśpić do snu?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #512 dnia: Listopada 13, 2016, 00:14:10 »
    Val.....piękna Val myślę że sobie poradzę, a teraz A. Claudia była by nie pocieszona, B. jak już nadmieniłem mam coś do zrobienia, C. drugi assamita czeka...  patrze na nią uśpić to brzmi jak groźba, ale myślę że ty tego nie robisz prawda, nie w takich okolicznościach

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #513 dnia: Listopada 13, 2016, 00:35:48 »
    Veselin

- Czy Claudia to ta Claudia, o której Valentina myśli? Czyżby czasem to nie była ta assamitka, którą Valentina uznaje za swoją przyjaciółkę? Trzeba było mówić Ravnosie, że to assamitka podbiła twoje serce, Valentina nie będzie odbijała jej chłopaka, bo Valentina wie do czego ona jest zdolna - powiedziała, po czym przysunęła się trochę bliżej ale zauważyłeś w niej zmianę. Już nie roztaczała wokół Ciebie magii zmysłów, tylko... przyjacielską  - Czy możesz Ravnosie powiedzieć Valentinie co słychać u wspólnej znajomej?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #514 dnia: Listopada 13, 2016, 01:12:31 »
    Val lubię Cię naprawdę, ale jestem zajęty, a możesz sobie odbijać co chcesz, nic to nie zmieni poza odrodzeniem się mojej naturalnej wredoty, a u niej myślę że ok jak chcesz się czegoś dowiedzieć to zadzwoń do niej,  ostatnio jak tu byliśmy nie wiedziałaś czy masz przyjaciół, ciekawe

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #515 dnia: Listopada 13, 2016, 01:16:06 »
    Veselin

- Dobrze Ravnosie - odpowiedziała Valentina - Wiesz... pewne znajomości lepiej utrzymywać w tajemnicy. A im mniej wiedzą, tym lepiej śpią. Wskazać Ci twój pokój? Nie musisz tutaj spać, a pokoje prywatne są wygodne. Valentina wie, każdy sama dekorowała.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #516 dnia: Listopada 13, 2016, 01:25:14 »
    bawcie się dobrze mnie tu nie ma....zresztą jakby widownia ci kiedyś przeszkadzała wracam do komputera następnie odwracam głowę do niej wymęczcie go porządnie mrugam do niej okiem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #517 dnia: Listopada 13, 2016, 01:39:32 »
    Veselin

- O ile sam będzie chciał - odpowiedziała Toreadorka - Dobrej nocy Ravnosie. Valentina Cię obroni przed promieniami słońca.. a i być może przed twoimi demonami - po czym teatralnie się ukłoniła, po czym zniknęła zza drzwiami.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #518 dnia: Listopada 13, 2016, 01:59:29 »
    no to miłych łowów zatem, a moje demony jak to nazwałaś to moja sprawa jak będziesz miała czas to mam prośbę potrzebuje masażu przyślesz kogoś?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #519 dnia: Listopada 13, 2016, 02:42:16 »
    skoro się już obie pojawiłyście, pomóż mi się rozebrać, zanim Val wróci, a Ty sprawdź jaka jest woda i czy bąbelki w wystarczającej ilości...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #520 dnia: Listopada 13, 2016, 02:58:24 »
    Veselin

Nie byłeś pewien czy Valentina usłyszała twoją prośbę, ale za to usłyszałeś jak zamek w drzwiach do sypialni się zatrzasnął...

Co robisz?

John

Gdy pierwsza pomagała Ci się rozebrać, druga tymczasem powoli weszła do wanny i zanurzyła się w niej, po czym po chwili usiadła na brzegu. Zauważyłeś jak woda spływa po jej nagim ciele. Tymczasem pierwsza pomogła Ci ściągnąć całe ubranie oraz broń, po czym powoli je odłożyła na bok i dołączyła do swojej siostry w wannie. Zobaczyłeś, że zaczęły się całować. Gdy miałeś już cokolwiek zrobić, usłyszałeś jak drzwi otworzyły się i zamknęły oraz usłyszałeś odgłos zamykanego zamku. Odwróciłeś się i zobaczyłeś Valentinę w takim stroju. Obejrzała sobie Ciebie z góry na dół i powiedziała - No proszę, Assamita już jest gotowy. Czyżby Valentina się spóźniła? - po czym podeszła do Ciebie i przytuliła się do Ciebie... poczułeś zmysłowy aromat jej perfum oraz wspaniały zapach włosów.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #521 dnia: Listopada 13, 2016, 03:21:02 »
    Spojrzałem na ghule w wannie, Zróbcie nam miejsce dziewczyny... Hej Val, wiem że miałaś ciężki dzień w pracy, pozwolisz, że umyję Ci plecy i jak można zrobię Ci masaż by cię odprężyć ...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #522 dnia: Listopada 13, 2016, 14:59:15 »
    rozsiadam się wygodnie i zagłębiam się w myślach ciekawe co robi Claudia i Gabriel

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #523 dnia: Listopada 13, 2016, 16:07:55 »
    Veselin

Pogrążyłeś się w myślach...

John

- O nie Assamito, to Valentina Ci pomoże - po czym klasnęła i z wanny wyszły ghule. Podeszły do Ciebie ciągle ociekając wodą i zaprowadziły Cię do wanny. Hill tylko przyglądała Ci się, gdy weszliście w trójkę do wody. Ghule usiadły tak, że miałeś jedną przed sobą, a drugą za sobą, po czym... ta pierwsza zniknęła głową pod wodą, a druga odwróciła twoją głowę i pocałowała Cię w usta. Zacząłeś odczuwać przyjemność pochodzącą z dolnych części twojego ciała... A Valentina usiadła na brzegu wanny i tylko Was obserwowała.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #524 dnia: Listopada 14, 2016, 01:29:11 »
    wyciągam telefon i obracam go w palcach parę razy, po czym piszę smsa brakuje mi ciebie, cholera właściwie to jestem na ciebie napalony, ale zeby ten sms nie wydał sie kompletnym idiotyzmem mam nowe informacje, jesteśmy w miejscu gdzie te zraszacze mnie kuszą cały czas, odezwij się jak będziesz mogła