Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60742 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #495 dnia: Listopada 12, 2016, 00:15:32 »
    Valentina spojrzała się na Was z zainteresowaniem, po czym położyła na waszych torsach swoje dłonie i powiedziała - Czy Valentina się nie przesłyszała? Ravnos proponuje pojedynkę, Assamita proponuje zabawę? Cóż na to powiesz Ravnosie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #496 dnia: Listopada 12, 2016, 00:17:22 »
    podnoszę ręce do góry och sex grupowy .... jak na razie oglądałem to tylko w necie może być ciekawie, nie sądziłem John że preferujesz zarówno męskie towarzystwo możemy go załatwić więcej prawda Val

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #497 dnia: Listopada 12, 2016, 00:26:44 »
    Zależy co Val woli, ja mam Ciebie ochraniać a nie pokrywać Ves pytanie co ona woli??

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #498 dnia: Listopada 12, 2016, 00:31:41 »
    szukam w necie na szybko odgłos konia i puszczam ohhh...ona, no właśnie Val co ty właściwie lubisz?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #499 dnia: Listopada 12, 2016, 00:34:06 »
    - A gdyby Valentina Wam powiedziała, że nie ma większego problemu gdy dwaj kainici razem się zabawiają? Może to wy będziecie rozrywką dla Valentiny? - po czym uśmiechnęła się i delikatnie zaczęła Was drapać po torsach.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #500 dnia: Listopada 12, 2016, 00:40:28 »
    chodźmy do pokoju i się przekonajmy...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #501 dnia: Listopada 12, 2016, 01:13:35 »
    Valentina uśmiechnęła się i powiedziała byście podążyli za nią. Poprowadziła Was schodami na górę i przeszliście przez ciężkie drzwi do pokoju. Valentina poprowadziła przez niego do innego pomieszczenia. Zauważyliście, że w jacuzzi były dwie nagie ghulice. Gdy zobaczyły swoją panią, wstały i pokazały się Wam w całej okazałości. Valentina odezwała się - Moje drogie, proszę zajmijcie się gośćmi Valentiny. Valentina niedługo do Was dołączy - po czym odwróciła się do Was i powiedziała - Valentina wróci nie długo... rozgośćcie się.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #502 dnia: Listopada 12, 2016, 01:27:50 »
    uśmiecham się i sprawdzam u siebie czy są tu kamery*

* Nie, nie ma tutaj kamer - GM ;)
    no to to mamy z głowy patrze na assamite kamer sieciowych tu nie ma zwracam się do ghulicy drinka poproszę  zajmijcie się nim ja muszę chwile popracować jeszcze wracam do pokoju obok wyciągam laptopa i staram się włamać do serwerów policyjnych żeby sprawdzić jakie informacje maja apropo wydążeń z dworca
    « Ostatnia zmiana: Listopada 12, 2016, 02:08:49 wysłana przez XeXon »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #503 dnia: Listopada 12, 2016, 15:19:42 »
    Veselin

Obydwie ghulice wyszły z jacuzzi i podeszły do Was. Jedna zajęła się Tobą, delikatnie chwyciła Cię za dłoń i poszła z Tobą do pokoju gdzie pierwszy raz widziałeś Valentinę. Rozsiadłeś się i zajął się swoimi sprawami, tymczasem dziewczyna podeszła do barku. Spytała - Czy pan życzy sobie coś specjalnego? Zanim zdążyłeś odpowiedzieć udało Ci się włamać do serwera policyjnego. Buszując po nim szybko dowiedziałeś się, że na terenie dworca został odpalony silny ładunek EMP wojskowego typu oraz że ktoś wyrwał wszystkie skrytki na terenie dworca. Niestety, tylko tyle było Ci się dowiedzieć, ponieważ śledztwo przejęło FBI, a i zapewne inne agencje już się biją o dostęp do informacji.

John

Obydwie ghulice wyszły z jacuzzi i podeszły do Was. Jedna zajęła się Tobą, delikatnie chwyciła Cię za dłoń i przylgnęła do Ciebie. Zauważyłeś jak Ravnos z jej siostrą wychodzą do pokoju obok, po czym znikli Ci gdy się drzwi zamknęły. Usłyszałeś pytanie - Czy życzy sobie pan coś specjalnego?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #504 dnia: Listopada 12, 2016, 18:23:45 »
    Przygotuj mi drinka, i przygotuj kąpiel....

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #505 dnia: Listopada 12, 2016, 21:01:01 »
    cholera jasna FBI tego tylko brakowało tym złomem nawet nie będę próbował się włamać do ich bazy danych masuje sobie rękoma skronie rum poproszę ciekawe jak tam idzie Claudii, heh mam telefon ale nie wolno mi go użyć w tak błahej sprawie.... biorę głęboki oddech wchodzę do dark web i szukam informacji odnośnie hackera którego dorwałem z Gabrielem plotki szybko się roznoszą w naszym światku powinno coś już być

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #506 dnia: Listopada 12, 2016, 22:29:17 »
    Veselin

Gdy ghulica usłyszała twoją odpowiedź zaczęła przygotowywać Ci drink. Tymczasem tym wszedłeś do dark web i zacząłeś szukać informacji o hakerze. Niestety, to co powiedziała Hill potwierdziło się. Chłopak został faktycznie obdarty ze skóry oraz ukrzyżowany. Użytkownicy szaleli z teoriami co mu mogło się stać i komu się naraził, niestety wszystko było bujdą wyssaną z palca bo ty znałeś chociaż częściową prawdę. Ciało chłopaka zostało przejęte podobno przez "niezidentyfikowaną agencję", ale ktoś podrzucił pomysłem że było to FBI. Sprawa ukrzyżowania również miała swoje teorie, że podobno to Watykan kazał potajemnie chłopaka dorwać... Tymczasem dziewczyna podała Ci drinka i usiadła obok Ciebie ale nie patrzyła się w laptopa. Usłyszałeś od niej - Czy pan ma jeszcze jakieś życzenia? - po czym do pomieszczenia weszła jej chyba siostra i ona również podeszła do barku, zaczęła przygotowywać tam coś, zapewne dla Johna. Obydwie spojrzały się na siebie i uśmiechnęły, jakby wiedziały co może się stać...

Co robisz?

John

Słysząc twoje prośby dziewczyna podeszła do wanny i zaczęła przygotowywać Ci kąpiel. Gdy woda nalewała się przeszła obok Ciebie i zniknęła w pokoju obok.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #507 dnia: Listopada 12, 2016, 22:40:41 »
    patrze na nią tak spadaj do siostry mi potrzebna na razie nie jesteś qrwa.....myśl gdzie jeszcze można pogrzebać

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #508 dnia: Listopada 12, 2016, 23:07:38 »
    Rozprostowuję się i zastanawiam co się dzisiaj w nocy wydarzyło oraz nad czym pracuje Ojciec, na razie sprawy które mnie dotykają są tak nowe dla mnie. Czy czas który spędzimy w ciągu dnia będzie bezpieczny, ile czasu zostało nam do snu??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #509 dnia: Listopada 12, 2016, 23:19:02 »
    Veselin

Gdy ghulica usłyszała twoje polecenie podeszła do siostry, coś jej szepnęła do uszka i obydwie się roześmiały. Minęły zamyślonego Ciebie i zniknęły za drzwiami w sypialnio-łaźni. Twoje rozmyślania na temat tego gdzie mógłbyś się jeszcze wejść zostały przerwane gdy usłyszałeś głos Hill - Cóż to Ravnosie, czyżby dziewczynki Valentiny nie spełniły swojego zadania? - i gdy ją ujrzałeś, zobaczyłeś że jest ubrana w taki strój. Podeszła do Ciebie i usiadła obok.

Co robisz?

John

Sprawdziłeś zegarek i zobaczyłeś, że do snu zostało ok. półtorej godziny. Twoje rozmyślania zostały przerwane, gdy do pomieszczenia weszły obydwie siostry, w tym jedna niosła dla Ciebie drink. Druga tymczasem podeszła do wanny, sprawdziła temperaturę wody i powiedziała - Kąpiel gotowa panie, czy możemy jeszcze jakoś pomóc? - tymczasem pierwsza czekała przed Tobą na twoje rozkazy.

Co robisz?