Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60995 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #480 dnia: Listopada 08, 2016, 01:33:36 »
    Byłem w Chinatown, i nie koniecznie strzałokrzyżowcy tam byli,  wojna gangów sterowana przez Wampiry z Sabatu i kultystów demona, sprawa powstrzymana i załatwiona, choć ilość trupów jakie się pojawiły przez, nich woła o pomstę do nieba...

biorę oddech do kolejnego zdania

Ale może zaciekawi cię że wśród ofiar i katów które znalazłem sporo miało krzyż wytatuowany na dłoni/ręce

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #481 dnia: Listopada 08, 2016, 20:45:13 »
    no to oznacza, że tam byli taki krzyż noszą oni, Val powiedziała także iż mają wtyki w policji i prokuraturze, oraz że mnie i Gabriela szuka także eks-inkwizytor cholera zaczynam się naprawdę bać w co wdepnęliśmy

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #482 dnia: Listopada 09, 2016, 01:28:25 »
    Na dworcu widziałem kolesia z sabatu w otoczeniu Policji, przypadek nie sądzę, ciekawe czego szukał

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #483 dnia: Listopada 09, 2016, 01:35:53 »
    pewnie kto załatwił dworzec, ale ten koleś nie żyje obdarli do ze skóry, to był hacker, ale nie najlepszy plus miał klucz do skrytki na nim niestety nie udało mi się do niej dostać klucz mam ale nie ma bata żebym się tam pojawił znowu

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #484 dnia: Listopada 09, 2016, 02:20:45 »
    Skrytka, i klucz, teraz jest tam za gorąco, a znając życie, pewno wyciągną wszystkie skrytki by dopaść tą do której masz klucz. Okey,  pytanie co dalej robimy, i jak utrzymujemy cię przy życiu w najbliższym czasie, oprócz tego że skutecznie

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #485 dnia: Listopada 09, 2016, 20:30:43 »
    utrzymanie mnie przy życiu to twoje zadanie ja się na tym nie znam i słabo mi to wychodzi patrzę na niego nie mam pojęcia co mamy robić, możemy pojechać do elizjum może się czegoś dowiemy, ja w tym mieście nie mam kontaktów, jedno pewne ruszmy się, wole nie być na widoku wsiadam do auta jak tylko assamita wszystko sprawdzi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #486 dnia: Listopada 09, 2016, 20:55:43 »
    Gdy zebraliście swój sprzęt ruszyliście do samochodu. Gdy dotarliście do niego, Assamita zaczął sprawdzać czy nikt czasem Wam nie przylepił jakiejś niespodzianki. Ty tymczasem Ves sprawdziłeś godzinę na zegarku, dochodziła trzecia nad ranem. Chyba najwyższa pora zorganizować sobie jakieś miejsce do przeczekania pory słonecznej. Gdy John upewnił się że wszystko jest w porządku, wsiedliście do evo i pojechaliście. Co jakiś czas zmienialiście trasę by się upewnić czy nikt was nie śledzi. I tym razem nikt nie jechał Wam na ogonie, więc spokojnie dojechaliście do Elizjum. Gdy zaparkowaliście na parkingu, weszliście do klubu i zaatakowała was muzyka. Gdy byliście w środku zauważyliście, że klub trochę się wyludnił, kainitów też już było jakby mniej, widocznie każdy już udawał się w miejsce swojego noclegu. Ochroniarzy przed windą również nie było, widocznie Książę również postanowił udać się gdzie indziej.

Co robicie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #487 dnia: Listopada 10, 2016, 21:07:52 »
    dzisiaj się tu chyba nic nie dowiemy odwracam się do assamity jak rozumiem ochranianie mnie wiąże się także z ochroną przed słońcem? jest 3 nad ranem uśmiecham się bezczelnie załatwiaj miejscówkę masz numer do Val to dzwoń w końcu sama ci go dała i co mi się wydaje masz po dzisiejszym wieczorze większe szanse na załatwienie tego niż ja rzucam mu kluczyki no Vanem tam nie podjedziemy, ale umiesz prowadzić coś poza szamochodem rodzinnym?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2016, 00:01:16 wysłana przez XeXon »

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #488 dnia: Listopada 11, 2016, 03:27:21 »
    No i skończyło się rumakowanie... tyle kłapał pyskiem że wszystko załatwia a w końcu dał dupy we wszystkim... ahm klienci z dupy wzięci....
    Dbra dawaj te kluczyki, choć ten twój wóz widać wszędzie z kilometra, bo tak się ukrywa w tłumie jak stokrotka na trawniku....
    dzwonię do Val... jak odbierze telefon...
    Cześć Val,
    Tutaj John,
    Sorki że tak późno, ale mam pytanie dało by się u was przedzieniować najbliższy dzień w spokoju??
    I o ile mam uszczuplić konto klienta za taka usługę??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #489 dnia: Listopada 11, 2016, 11:42:04 »
    Veselin

Stoisz oparty o samochód i czekasz, co załatwi John. Po chwili zauważyłeś, że chowa telefon, jakby czegoś się dowiedział.

Co robisz?

John

Chwilę trwało zanim twoje połączenie zostało odebrane. Usłyszałeś w tle jakieś kobiece śmiechy, ale bardzo szybko umilkły - Ciekawe pytanie Assamito - odezwała się Toreadorka - Valentina myślała, że już tej nocy się do niej nie odezwiesz. I nie patrz na finanse, pan Veselin ma otwarty u Valentiny rachunek, więc wszystko zostanie tam dopisane. Valentina czeka na Ciebie i Ravnosa - po czym usłyszałeś cmoknięcie i połączenie zostało przerwane.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #490 dnia: Listopada 11, 2016, 12:01:24 »
    uśmiecham się szeroko, wsiadam od strony pasażera i przyglądam się assamicie

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #491 dnia: Listopada 11, 2016, 19:13:33 »
    Jedziemy z powrotem do Valentine, wsiadajmy i jedźmy, tylko daj mi wskazówki jak tym potworkiem jechać....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #492 dnia: Listopada 11, 2016, 20:30:17 »
    Wsiedliście do samochodu i słuchając uwag Veselina wyprowadziłeś John Evo na ulicę. Jakiś czas Ci zajęło zapoznanie się z samochodem lecz w końcu okiełznałeś bestię. Co jakiś czas zjeżdżaliście by się upewnić czy nikt was nie śledzi i po godzinie dotarliście pod "Afterlife". Wysiedliście, weszliście do klubu i tutaj również już ludzi praktycznie nie było, zostali jeszcze jacyś maruderzy których ochrona powoli wyprowadzała, z kainitów również praktycznie nikogo nie było. Przy barze czekała na Was Valentina i gdy was zobaczyła, wstała i podeszła do Was. Po chwili usłyszeliście - Witajcie ponownie w "Afterlife". Rozumiem, że panowie chcą się udać na spoczynek... Interesuje Was wspólny pokój czy pojedynki, bo i takie "Afterlife" ma w ofercie... - po czym mrugnęła figlarnie i do Ciebie Ves i do Ciebie John.

Co robicie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #493 dnia: Listopada 11, 2016, 23:02:02 »
    oookkkk.....zapowiada się ciekawie zanim assamita odpowie ja chce jedynkę.......bo wydaje mi się, że wy będziecie zajęci...hmmmm...sobą

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #494 dnia: Listopada 12, 2016, 00:07:50 »
    Val, wrócę do Ciebie jak Claudia mnie zwolni z kontraktu, ale narazie muszę być z nim w pokoju, by w razie czego ratować go z opresji. Chyba że chcesz być z nami??