A może byś odpisał na odpowiedź do twoich żałosnych zarzutów dotyczących jednostronnego streamu 0RTALI0N vs SRC? Naprawdę, takie uciekanie od wątku, w którym sam zarzucasz takimi historiami, a potem ucinanie tego, jest naprawdę poniżej krytyki. Żenada.
Na PP_France zagraliśmy dzisiaj mecz i spokojnie dało się grać, gdy nie siedziało ludzi pod limit. Poza tym do wyboru dostaliście jeszcze serwery WMT_NL. Zagraliście na takim, gdzie robiliście to na własną odpowiedzialność i to zaznaczyłem, więc nie wiem, o co dym. I nie, Harman nie ma dostępu tam. A logi pokazują dużo więcej, niż myślisz. Także wybacz, ale Twoje screeny i dobre słowo mnie nie przekonuje, biorąc pod uwagę, że już oszukiwałeś, więc musimy kontrolować to przez logi. Ostatnie zdanie już kompletnie jest wyjęte nie wiem, z czego. Ponownie - żenada.
Żałosne oskarżenia o oszukiwanie, Teoiss był u nas nawet na TS, widział dokładnie kto grał i kto był na kanale na TS. Dyktator 0-13, to też sprawdzałeś w logach?
Stream z meczu z 1 kolejki faworyzował zarówno SRC jak i Ortalion. Nikt od nas nie ma o to pretensji, nie wiem jak wygląda sytuacja z resztą graczy SRC, ale sądząc po postach (a raczej ich braku) też nie poczuli się urażeni. W temacie to tylko ty szukasz problemów, jednostronnego komentowania. Spójrz lepiej na siebie, wszędzie szukasz spiski w stosunku do ciebie, a najpierw radziłbym wziąć się za siebie i za swoją grę, byś był przydatny swojej drużynie. Dopiero potem szukaj dziury w całym.
Żegnam i pozdrawiam,
specjaliste ds kontroli jakości streamów