Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Euro 2016  (Przeczytany 31295 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Euro 2016
    « Odpowiedź #60 dnia: Października 10, 2015, 15:59:05 »
    Katar ma mocną drużynę nie-Katarczyków.
    Jeśli Katar według ciebie ma mocną drużynę to gratulacje, dwóch-trzech piłkarzy ręcznych na poziomie, reszta średniaków + słabi Katarczycy. Twój tok rozumowania idzie tylko w jedną stronę? Faktem jest to, że mieli jednego z najlepszych szkoleniowców w tym wieku i pomoc sędziów bez której nie dostaliby się do finału (mecz z Polską czy też mecz z Austrią i to co zrobili w końcowym fragmencie gry). Wychodzi na to, że Korea = słaba bo sędziowie, Katar = słaby bo sędziowie). Gratulacje, zaorałeś sam siebie.

Dam ci przykład - jak ktoś się nie zna to się nie odzywa, chyba że strasznie chce wypaść tak jak ty ;)
    Żadnych konkretów, ale wybierać kto może pisać a kto nie potrafi XD

także spadaj na bambus ze swoimi statystykami, nikt ich nie potrzebuje ;)
    Ponawiam - bazujmy na zdaniu wróżbitów, po co nam statystyki, opinia ludzi wystarczy. Teraz wiem w sumie co czuje Waldzios, kiedy przytacza 20 diagramów ze statystykami a i tak wychodzi na to, że kogoś opinia jest prawdziwsza niż statystyki.

Jeśli ktoś sądzi, że statystyki są dobrym odnośnikiem przebiegu meczu,
    Do tej pory nikt nie podał żadnych statystyk odnośnie meczu.

Co wy wszyscy z tymi gołymi dupami chodzicie?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #61 dnia: Października 10, 2015, 16:20:59 »
    Proszę utrzymywać tą dyskusję na poziomie. Swoje słowa kieruję tutaj głównie do Prußaka, bo pisanie do kogoś "pajacu" nie jest najlepszym rozwiązaniem, w szczególności dla Ciebie. A jeśli nie potraficie dyskutować normalnie, to nie róbcie tego wcale, bo bardzo ciężko czyta się Wasze wypociny.
    DANCE OR GET BANNED

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #62 dnia: Października 10, 2015, 19:47:43 »
    Ty Prusak to chyba tylko siedzisz i cebule wykrawasz we wzorki. Taki też twardy w gębie, że jak zapraszałem na piwo w Poznaniu to się wykręcałeś. Kroj cebule dalej hardziaku. Ja tam uważam, że grają dobrze.

Offline Rome

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Października 11, 2015, 14:10:35 »
    Już za kilka godzin mecz z Irlandią. Jakie wyniki typujecie? Osobiście obstawiłem na Polskę 25 złotych i mam nadzieję, że nie zawiodę się.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #64 dnia: Października 11, 2015, 14:32:37 »
    Jak zagra jak w 1 połowie z Irlandią to ma szanse na wygraną lub co najmniej remis, jak się cofnie i wystraszy i zagra jak w 2 połowie w meczu z Irlandią, to spotkamy się z Nawałką jeszcze w barażach o EURO. Kluczowa postać - zastępca Milika.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Października 11, 2015, 15:16:36 »
    Ja uważam, że Lewandowski strzeli 5 goli i brave hussars cmon, om

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #66 dnia: Października 11, 2015, 15:19:46 »
    Ja myślę, że będzie bardzo dramatyczny i pełen walki mecz, ale spotkamy się w barażach po błędzie Wawrzyniaka. Ale za to w barażach zamieciemy i pojedziemy na Euro ;)

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #67 dnia: Października 11, 2015, 16:49:08 »
    Lewandowski nie walnie za dużo bramek bo nie ma właśnie kto podać. Tak jak już ktoś wspominał mamy słabą ławkę rezerwową i nie ma kto zastąpić Milika.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #68 dnia: Października 11, 2015, 17:29:01 »
    Polska gra słabo. Jak zagra na takim samym poziomie, jak ze Szkocją, to sorry, ale dostaniemy mocny.

Offline Rome

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Października 11, 2015, 22:51:35 »
    No i bardzo ładnie i pięknie wychodzimy z grupy. :3
    DANCE OR GET BANNED

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Października 11, 2015, 22:53:13 »
    Gg easy

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #71 dnia: Października 11, 2015, 23:06:38 »
    ez mid, gg wp commend lewandowski.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #72 dnia: Października 11, 2015, 23:20:47 »
    Statystyki mówią nam o tym jaki mamy napad. Milik i Lewandowski to naprawdę bez skrupułów najlepsza dwójka w europie. Brakuje nam naprawdę niewiele do czołówki. Dokładniej mówiąc jeszcze 2-3 graczy, którzy zamieniliby w pierwszym składzie Szukałe, Olkowskiego, Wawrzyniaka, Peszko, Rybusa i Jodłowca ("niewiele":P). Czyli solidnych, ale bardzo przeciętnych graczy jak na warunki europejskie. Boli mnie też fakt, że Grosicki zagrał kolejny słaby mecz. Mam wrażenie, że podejmuje sporo złych decyzji...Za to bardzo słaby w ostatnim czasie Piszczek rozegrał dzisiaj bezbłędny mecz. Kilka statystyk ku pokrzepieniu serc:

Najwięcej goli strzelonych: Polska (32)
    Król strzelców eliminacji: Lewandowski (13 goli)- wyrównanie rekordu
    Najwięcej asyst: Milik (6 asyst i 6 goli)
    Mecz z największą liczbą goli: Polska 8-1 Gibraltar
    Największa wygrana: Gibraltar 0-7 Polska.
    Najszybszy hat-trick w historii eliminacji: Lewandowski
    Największy współczynnik goli na mecz: Polska 3.3

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #73 dnia: Października 11, 2015, 23:35:11 »
    Wawrzyniak znowu dobrze zagrał, nie podejmuje niepotrzebnego ryzyka - w miarę celne podania. Nie motał się. Przeciętny ale poukładany.
    Grosicki dziwnie się motał. W pewnym momencie kiedy dostał podanie ze środka pod polem karnym gdyby zamienić go z Lewym czy Krychą w tym miejscu mielibyśmy pewnie 3:1. Walnął trochę na alibi, kiedy wyszło podanie sprawiał wrażenie jakby sam nie wierzył że do piłki dobiegnie.
    Mam też nadzieję, że Błaszczykowski będzie w formie na mistrzostwach.

Nawałka nie jest trenerem idealnym ale skutecznie zamknął usta krytykom, ci bardziej zawzięci w krytyce i tak powiedzą że nie wyciąga nawet 60% potencjału reprezentacji - i to jest prawda. Ale to chodzący dowód że jak da się trenerowi dobry materiał na drużynę i czas żeby z nią pracował to efekty w końcu będą.

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Master of Puppets
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 26, 2015, 06:07:18 »
    ...A potem i tak się okaże, że wynik na Euro nie był satysfakcjonujący, i znowu zmienią trenera, niestety, ale ja to tak widzę, bo ostatni selekcjoner, który grał na większej ilości turniejów, lub eliminacji to chyba Beenhakker. Ale oczywiście, mimo tego wierzę w Nawałkę, swego czasu podniósł Górnika ze statusu prawie-spadkowicza do corocznej walki o tytuł w polskiej lidze, ma też łeb do talentów, i nie ulega prasie w kwestii składu.
    Pierwsza zasada każdej wojny - zabij, albo zostań zabity.