Bardzo inteligentne spostrzeżenia. Aktualnie to ty leczysz kompleksy, skoro wszędzie w przeszłości byli piłkarze z kompleksami, EURO 2008 kompleksy, 2006 to samo, 2002 też. Urojenia?
Z jednej strony chwalisz się że oglądałeś wszystkie mecze a zamiast rzeczywistych rezultatów reprezentacji i ocenienia jej gry dajesz mi statystyki klubowe. ŚMIECHŁEM.
Ktoś tu ma problemy z podstawowym łączeniem faktów i najwyraźniej nie potrafi zrozumieć znaczenia tych prostych cyfr.
Podałem statystyki graczy z 2001/2012 roku i 2014/2015, pewnie nie wiesz, ale zazwyczaj selekcjoner opiera się na aktualnej formie zawodników i wykładnikiem do tego jest liczba strzelonych goli (jeśli chodzi o napastnika) lub liczba rozegranych spotkań. No ale według ciebie Nawałka czy Engel powołują zawodników na podstawie opinii wróżbitów. Gratulacje.
Nie wiem naprawdę, czy ty aktualnie trollujesz czy naprawdę jesteś niedorozwinięty, ale już spieszę ci podać rezultaty jakie osiągała reprezentacja w 2001 roku. Zamieszczę to tutaj bo pewnie obsługi wyszukiwarki google jeszcze nie miałeś.
Ukraina 1-3 Polska
Polska 3-1 Białoruś
Polska 0-0 Walia
Norwegia 2-3 Polska
Polska 4-0 Armenia
Walia 1-2 Polska
Armenia 1-1 Polska
Polska 3-0 Norwegia
Białoruś 4-1 Polska
Polska 1-1 Ukraina
Słownie: Polska w takim razie pokonała 2 razy mocną Norwegie, wygrała i zremisowała z Ukrainą, wygrała i zremisowała z Walią, wygrała i przegrała z Białorusią i wygrała oraz zremisowała z Armenią.
Czy tu widzisz gorsze wyniki niż te osiągane przez kadrę Nawałki? Polska niestety tutaj osiągnęła lepszy rezultat, zapewniając sobie awans już 2 kolejki przed oraz wygrywając bądź co bądź silną grupę, w której nie było żadnego dostarczyciela punktów na poziomie Gibraltaru.
Swoją drogą to wychwalając reprezentację z 2002 fajnie pomijasz mecze z Koreą i Portugalią. Czyżby nie miały miejsca? A dlaczego były przegrane? Liczy się to co widać na boisku. Jedyne co było widać to kompleksy.
Do których meczów chcesz porównać mecze z MŚ? Z Gruzją, Gibraltarem czy ze Szkocją? Dlaczego nie podajesz wygranego meczu ze Stanami Zjednoczonymi, które walcząc o awans przegrały z Polakami? Pewnie odpuścili co nie? A potem odpadli po niesłusznie przegranym meczu z Niemcami? Korea Południowa też pewnie słaba była i dlatego zajeła tylko 4 miejsce...
Kolejny raz - ja podaje statystyki, odnoszę się do poszczególnych spotkań, a ty swoją opinię, którą nie podpierasz żadnymi rzeczowymi argumentami. Dyskusja jest jałowa, spotkała się dupa z batem.