Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Kampania Forum.: I][STRONNICTWO][Poż] - Pożoga  (Przeczytany 17472 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: [STRONNICTWO][Poż] - Pożoga
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 21, 2015, 22:53:53 »
    Witamy - no, to oczywiste przecież - nie ma bardziej złych ludzi niż adniministracja forum!
    +500 do prestiżu na salonach, może jeszcze wyjdziemy z podziemia, a wtedy oj się będzie działo.

Offline SNIPer

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 22, 2015, 11:03:37 »
    W tych trudnych czasach, gdy stare dynastie upadają, powstają nowe sekty, a nasi wrogowie tylko czekają na pretekst by anektować Nasze ziemie, potrzebujemy silnego przywództwa i realistycznego spojrzenia na rzeczywistość, by utrzymać się na powierzchni. Po przyjrzeniu się wszystkim stronnictwom, stwierdzam że tylko Pożoga daje nam możliwość wyjścia z całego tego bajzlu w jednym kawałku, a jej trzeźwo myślący członkowie dają mi wręcz pewność, że w nadchodzących konfliktach na pewno obłowimy się na łupach, niewolnictwie i spekulacji!

Zatem jeśli cały świat ma zaraz stanąć w ogniu, nie należy się tego obawiać. Tylko słabych on poparzy, natomiast silnych ogrzeje i da siłę!
    Wypatrujmy więc na horyzoncie łun pożarów, wsłuchajmy się w lament dobrodusznych prostaczków wznoszących ręce ku niebu. Uśmiechnijmy się na widok kaznodziejów sprzedającym naiwnej tłuszczy nadzieje na przetrwanie... Bo gdy to wszystko już nastanie, będziemy wiedzieli że rozpoczął się Nasz czas - Czas ludzi interesu!

Chciałbym dołączyć do ludzi silnych, niezaprzątających sobie głowy moralnymi pierdółkami i herezjami robiącym z mózgu kisiel. Ludźmi po których wiem, kiedy nie mogę na Nich liczyć, a kiedy mogę zrobić dobry interes. Składam więc na ręce Jego Szarej Eminencji hutha petycje o włączenie mnie w szeregi Waszego stronnictwa.

Pożoga!
    « Ostatnia zmiana: Marca 22, 2015, 12:30:25 wysłana przez SNIPer »
    Ora et Labora

Offline huth

« Odpowiedź #17 dnia: Marca 22, 2015, 18:00:46 »
    Doskonała mowa, takich ludzi nam trzeba, zostajesz partyjnym rzecznikiem, czy jak wolisz, trybunem, bulterierem, peerowcem, przedstawicielem itd.

Natomiast Sir Luca zostaje mianowany najwyższym mężem stanu, cokolwiek to znaczy!

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 24, 2015, 13:16:45 »
    Czy znajdzie się miejsce dla kata? Mistrz w swoim fachu - nie ma takich wielu w Calradii! Ba, mogę stwierdzić, że jestem jedynym, który FACHOWO podchodzi do swojej pracy (część królestw może potwierdzić).

Ściąć głowę to każdy emeryt potrafi. Ale jak ściąć głowę tak, by ofiara czuła, że przechodzi istne piekło, a gawiedź i tłuszcza miała z tego zabawę? Mogę poświadczyć, że potrafię to zapewnić!
    Krew niedługo zostanie przelana, chcę być pierwszym, który będzie walczył w imię POŻOGI!

Offline huth

« Odpowiedź #19 dnia: Marca 25, 2015, 00:37:08 »
    Zdecydowanie potrzebujemy ludzi czynu i to takich, że jak już się za coś weźmią, to nie tylko się kurzy, nie tylko się smaży i dymi, a ludzie biegają wśród płomieni krzycząc - ale że z samego wrażenia aż głowy spadają.
    Corleone zostaje przyjęty i przyjmuje funkcję kata z tytułami Głównego Oprawcy, Pierwszego Wykonawcy Wyroków, Wielkiego Egzekutora, Honorowego Dzierżcy Banhammera oraz Mistrza Ceremonii.

« Ostatnia zmiana: Marca 28, 2015, 21:41:21 wysłana przez huth »

Offline huth

« Odpowiedź #20 dnia: Marca 28, 2015, 21:35:18 »
    Komuś się zapomniało zagłosować w wyborach senackich :)
    Na szczęście mamy w naszych szeregach oprawcę, więc dyscyplina zostanie przypomniana!. No chyba że sam zapomniał, to sam sobie przypomni :D
    W każdym razie spójrzmy na to ze 'słusznej' strony: 80% frekwencja to rewelacyjny wynik!

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 28, 2015, 21:40:03 »
    Oprawca nie zapomniał. Poszedł tak, jak ustalaliśmy w loszku.

Offline huth

« Odpowiedź #22 dnia: Marca 28, 2015, 21:41:31 »
    No dobra, kto chce zostać senatorem? Miejsc: 3.
    Wyznaczam SNIPera jako naszego trybuna. Może odmówić :)
    Wypadałoby, żebym też był, ale czy mi się chce?
    Więc proszę się zgłaszać.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 28, 2015, 22:12:05 »
    Jak pójdę do senatu to stracę miejsce w  Komisji Najwyższej Kontroli. A w takich komisjach warto mieć swoich ludzi...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 28, 2015, 22:13:35 »
    Jak pójdę do senatu to stracę miejsce w  Komisji Najwyższej Kontroli. A w takich komisjach warto mieć swoich ludzi...

Nie. Jest się zawieszonym w KNK tylko, gdy zostaniesz wybrany na króla, namiestnika lub marszałka.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline McAbra

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
      • Totalwar.ORG.PL
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 28, 2015, 23:21:01 »
    Chętnie wybiorę się do senatu, ewentualnie możemy go podpalić.
    Spalenie senatu to byłby symbol... muszę jeszcze tylko wymyślić czego.

Offline huth

« Odpowiedź #26 dnia: Marca 28, 2015, 23:22:38 »
    ^ Bardzo mi się podoba taka postawa, bardzo pożądana i pożądna

Offline SNIPer

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 28, 2015, 23:41:34 »
    Osobiście uważam że odnieśliśmy wielki sukces!

Do Senatu pójdzie aż 60% członków stronnictwa Pożoga, więc możemy sobie szczerze pogratulować tak dobrego wyniku.

Jednak w tej beczce miodu, niestety znalazła się łyżka dźiegciu, gdyż ktoś ośmielił się nie spełnić swojego obowiązku wobec Pożogi. Tak więc wzywam tego ktosia do ZŁOŻENIA SAMOKRYTYKI! Nie może być tak, żeby w Pożodze, stronnictwie które zmierza poprowadzić ku chwale i bogactwu Zendar, były osoby przejawiające słabość - słabością natomiast w Naszej sytuacji było lenistwo lub niezdecydowanie, a nawet (choć dopiero przy pisaniu tego zdania, zdałem sobie sprawę z tak oburzającej ewentualności!) głosowanie na Naszych przeciwników. Dlatego wszyscy się zgodzimy ze, gdy ten ktoś już się ujawni, w ramach pokuty nie zgłosi swojej kandydatury do Senatu w tej kadencji, a także odda się wnikliwej lekturze Księcia Machiavellego, by pożytecznie wykorzystał czas do następnych wyborów, gdzie niewątpliwie odniesiemy jeszcze większy sukces niż obecnie!

Uff, tyle obowiązków, teraz czas na przyjemności.

Wyznaczam SNIPera jako naszego trybuna. Może odmówić :)

Dobry żart:) Oczywiście przyjmuję Twoją nominację, mając nadzieję że jak najlepiej będę reprezentował interesy Poż... Zendaru.
    Również popieram Twoją kandydaturę na urząd senatora huth:)

Ora et Labora

Offline huth

« Odpowiedź #28 dnia: Marca 29, 2015, 00:00:27 »
    Już mniejsza z tym głosowaniem, w końcu jesteśmy partią wolnościową. Więc nie musimy się wstydzić, w przeciwieństwie do Eneaszów!

Do senatu idzie SNIPer i McAbra. Jeśli nikt nie zgłasza obiekcji, to także ja.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 29, 2015, 00:13:07 »
    Zgłaszam obiekcję.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...