No to ja dorzucam, że strona RPG zabawy jest już i tak wystarczająco fajna. Kilka możliwych ról które można rozegrać, podaje krótkie przykłady wypowiedzi dla lepszego zobrazowania o co mi chodzi, o to król wypowiada wojnę i...
- natchniony rewolucjonista w rodzaju V, lub Anonymous jeśli wolicie z V jak Vendetta -na wieść o wypowiedzeniu wojny mówi"

"Drodzy mieszczanie, bracia pokoju! Wy umiejący docenić wagę każdej sekundy spokoju rodzącego dostatek, jaki nie da się wagą złota mierzyć. - Jak się to stało, iż dzisiaj wraz z śpiewem kruków, które o brzasku nad murami imię grozy wykrzyczały, słychać charczenie ogarów wojny? Jak w tym gronie, bogactwo swoich rodzin budującym od wieków, możliwym jest, iż niosący z sobą smród zgnilizny trupów, powstał szaleniec głoszący nam Wojnę? Czyż nie widzicie w tym spisku i zdrady? Jak jeden z nas mógłby ściągać na nasze głowy klęski tak sromotne?"
- zaradny kupiec, który stara się zarobić na całym zamieszaniu:

"Ależ panowie szlachetni, cóż to za wspaniałe wieści! Piwa, piwa dla naszych wojaków! Dziś w mojej karczmie piwo za pół ceny, a gdy tylko pokonacie tych psubratów, co pewnie nastąpi niechybnie i za ćwierć ceny - niech sczeznę jeśli nie warto w imię naszego króla do interesu nawet dopłacić! "