Jak rozkładamy nową władzę? (piszemy w komentarzach na co oddaliśmy glos)
Czy naprawdę aż tyle osób nie zrozumiało co oznacza ten tytuł ankiety? Ręce się załamują po prostu, jak patrzę, jak wygląda początek ze strony czytania ze zrozumieniem..
W każdym bądź razie wygrywa parlament. Do weekendu uwzględnię to w nowej wersji konstytucji, która będzie wysłana już w nowym temacie. Wezmę pod uwagę oczywiście propozycje Prusaka, które znajdują się kilka postów wyżej.
No to teraz
kolejna rzecz. Na czym ostatecznie gramy (od tego zależą kompetencje, jakie będą miały poszczególne osoby- to też będzie rozpisane w kolejnej wersji konstytucji)? Czysty Native, czy wprowadzamy Diplomacy? Ktoś też coś mówił o Florisie, ale nie wiem, czy to trochę nie za mocne będzie. Tym razem piszcie opinie w komentarzach, nie robię ankiety ..
Widać, że zapomniano o preambule, więc wrzucam moją propozycję
Nie zapomniano, tylko jak mówiłem- ma być możliwie jak najkrótsza. Żadnych zbędnych ozdobników, czy innych rzeczy, które ją niepotrzebnie wydłużają i zniechęcają do czytania.
I mamy na razie 21 zadeklarowanych do udziału osób (20 zgłoszonych + ja). To jeszcze sporo za mało. Zapraszajcie znajomych z klanów, czy nawet tych, co na Steam macie. Podkreślajcie, że obywatelstwo nie wymaga aktywnego udziału w kampanii i podsyłajcie link od razu do tematu zapisów. Każda dodatkowa osoba ma znaczenie.