Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

jaka jest najlepsza broń na arenie?

kij
    10 (9.4%)
    miecz dwuręczny
    42 (39.6%)
    miecz+ tarcza
    42 (39.6%)
    łuk+strzały
    12 (11.3%)

Głosów w sumie: 102

Autor Wątek: ciekawe trafienia  (Przeczytany 5909 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jorik

• Komuszek
    • BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: ciekawe trafienia
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 14, 2009, 07:12:55 »
    3 godziny temu dostałem takie ciekawe obrażenie- walcząc z rhodokami trafiłem na cholernie silny oddział.razem wszystkich bylo chyba 120-125 z czrgo ok. 80 bylo kusznikami, strzelacami. pokolei podnosilem tarcze rhodockie (te drzwi)i czekalem az im sie bełty skończą. na ziemi lezalo ponad 30 tarcz "jeży"
    Pryki sprzed Fabryki

Offline lipiszos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 04, 2009, 00:34:54 »
    A ja mam zwyczaj ze na początku potyczki strzelam w powietrze, tak żeby klimat nadać ze sie "zaczęło", no to bitwa, strzelam patrze a tu headshot u wrogów;) a oni na początkowej pozycji:)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 04, 2009, 08:45:20 »
    Ja raz chciałem oddać 3 strzały ostrzegawcze.Wale w powietrze a tu nagle...3 Head Shoty(Walnąłem 3 strzały).Ale fart miałem bo 1 z tych strzałów walną wrogiego lorda w łeb.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 04, 2009, 19:32:12 »
    z łuku przy obleganiu miasta lubie stac na wierzy oblężniczej i strzelac headshoty. raz celowałem w kusznika ale ten się schylił i już byłem zawiedziony i czytam:
    Trafienie w głowę
    trudnośc strzału : 12.6
    zadajesz 164 obrażeń.
    król jakiśtam ogłuszony przez pedał :)

potem na murach widzę jakieś 5-6 m. od kusznika leżącego facia w świetnej zbroi. to chyba ten król :)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2009, 16:44:42 wysłana przez czeslav »

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 04, 2009, 22:17:36 »
    Generalnie nic ciekawego, ale zawsze lubię się bawić toporem dwuręcznym ( taki co tam ma 54c obrażeń) i pewnego pięknego dnia gdy plądrowałem gwałciłem i rabowałem w jakiejś kraj veagirów, napadł mnie jakiś burakowaty veagirski lord. Widziałem jego uśmiech, gdy zobaczył jak wyszedłem przed szereg moich dzielnych huskarli i postanowiłem sam zabawić cię w pogromce konnych. Ulubiony bajer, on jedzie na ciebie, ty stoisz, on jedzie na ciebie, ty stoisz, on jedzie na ciebie, a ty krok w bok i bach z cięcia. Wszystko byłoby takie samo, gdyby nie to że ów jeździec nie odleciał na drugi koniec mapy. Uważnie śledziłem jego lot... niestety nie przeżył, aby opowiedzieć mi o swoich wrażeniach.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 07, 2009, 18:34:30 »
    Miałem najdziwniejsze a zarazem najzabawniejsze przeżycie (prawdopodobnie) z was wszystkich.
    A więc jechałem se ze swoją 100 armią rycerzy Veagirskich aż tu nagle... zaatakował mnie jakiś lord. Miał strasznie głupie imię, (bodajże Bulba, czy coś takiego) i chciał mnie zaatakować.
    Zaczęła się walka a ja akurat miałem laga i walnąłem strzałę z łuku wprost w górę, jakby do ptaków. Ok. 15 sekund później zobaczyłem informację "Trafienie w głowę. Lord Bulba ogłuszony przez ..."

Offline zaraz91

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 07, 2009, 19:56:52 »
    no ja miałem taki fart , że podczas gdy celowałem toporkiem do rzucania w głowę kawalerzysty , trafiłem w głowę ale jego konia. koń nieżywy siedział z wyprostowanymi przednimi nogami (jak pies mniej więcej) a z lekko przechylonej głowy wystawał mu wbity toporek .

Offline dzikuss94

• Użytkownik
    • I tak plemiona lepsze ;)
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 07, 2009, 20:03:14 »
    Ja mam bardzo ciekawy nawyk że przed  naciśnięciem F3(szarża/do ataku) strzelam na ślepo złuku.

Ciekawe też jest to że trafiłem w ten sposób hedszota i zdjąłem KRÓLA KHANATÓW
    Gram w plemiona ;]
    Świat 42 - WhatsGoingOn???

Offline dzikuss94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 07, 2009, 20:04:34 »
    Ktoś mnie przebije???
    Gram w plemiona ;]

Offline zue dazy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 07, 2009, 20:20:27 »
    Ponawiam apel o edytowanie i nie rozumiem, po co się licytować kto jest lepszy?
    http://zue-dazy.mybrute.com subtelny reflink, prawda?:]

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 07, 2009, 21:04:47 »
    Niestety, ale żeby walczyć z twoim fartem, to trzeba mieć farta:)))

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 07, 2009, 23:25:33 »
    Nie no, ten temat robi się bez sensu przynajmniej czytając kilka ostatnich postów. Jak narazie to nie na temat, a ogółem sam temat WYDAJE mi się zbędny.

Offline Niebieskooki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 07, 2009, 23:32:19 »
    Hedshot z kuszy, z trudnością, 10.8. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to że ze względu na swoje sadystyczne zboczenia, chciałem jednemu z moich NPC strzelić w twarz... Pech chciał że chciałem się wtedy podrapać i ruszyłem wtedy myszką (jest Razer 1200 ^_^), obracając postać o jakieś 90 Stopni, i trafiając jakiegoś Nordyckie lorda w jego słodką twarzyczkę.

Offline dzikuss94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 10, 2009, 15:08:38 »
    Bardzo ciekawy i zabawny przypadek :)

U mnie nie ma problemu z myszką bo ja gram na laptopie i steruje ,,taczpadem,, (touchpad dla tych co lubią poprawną pisownię)

Powracając do tematu dzisiaj rano jak wstałem (tak o 11 :) ) walczę sobie i atakuje Ichamur :)

Natrafił mi się dziwny błąd. Źle wycelowałem i trafiłem w mur ale i tak strzała się przebiła. Nie było hedszota ale koleś i tak dednoł :) tudność strzału 3,8 xD
    Gram w plemiona ;]

Offline Avis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 10, 2009, 18:07:31 »
    Z ciekawych trafien:

-Lukiem. Opracowalem mega technike podskakiwanie sobie po drabinie na mur, zeby strzelac to kolesi z bocznych flanek. Technicznie (w grze) to banal, napinasz luk, podskakujesz i wypuszczasz strzale w glowe przeciwnika bedac w najwyzszym punkcie skoku, ale sprobujcie to sobie wyobrazic na zywo ;-)

-Tez lukiem. Czasami atakuje sobie Korsarzy i jade na nich samojeden, klikajac F1 na poczatku gry. Poniewaz zaslaniaja sie tarczami, czesto sie to konczy w ten sposob ze np. 60 sposrod 70 korsarzy umarlo na przebicie kostki strzala :)

-Kijkiem. Kiedys bieglem na kolesia z kijkiem przygotowanym do pchniecia, skoczylem nad nim, pchnalem w glowe w locie i upadlem kiedy byl juz martwy.