Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

jaka jest najlepsza broń na arenie?

kij
    10 (9.4%)
    miecz dwuręczny
    42 (39.6%)
    miecz+ tarcza
    42 (39.6%)
    łuk+strzały
    12 (11.3%)

Głosów w sumie: 102

Autor Wątek: ciekawe trafienia  (Przeczytany 5905 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dzikuss94

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak plemiona lepsze ;)
    Odp: ciekawe trafienia
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 10, 2009, 20:22:33 »
    no to koleś tym,m kijkiem zrobiłeś jak Achilles mieczem xD

jeżeli chodzi o ''niełuczne '' zagrania to raz z góry skoczyłem koniem na kolesia spadłemco prawda kon stracił 28 życia ale koleś deda zaliczył
    Gram w plemiona ;]
    Świat 42 - WhatsGoingOn???

Offline Spoxik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 23, 2009, 17:14:05 »
    ja skoczyłem z góry w sam środek zadymy i jednego koń ogłuszył jak na niego spadł a ja drugiego z miecza w powietrzu zaciągłem

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 15, 2009, 10:55:21 »
    oczywiście że miecz i tarcza.ja raz miałem taką sytuacje, że ja z mieczem 2 r. vs 2 łuczników na koniach.ciężko dogonić, a oni zadowoleni we mnie nawalają a nie mam sie czym bronić

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 15, 2009, 12:55:42 »
    Jak jest ta walka normalna (nie turniej) to najlepszy jest łuk bo wszyscy "świecą włosiem na klacie" więc łatwo ich wybić, a normalnie w turnieju najlepszy jest komplet micz + tarcza bo daje dobre możliwości obrony oraz ataku.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 15, 2009, 17:07:47 »
    Przy walce normalnej rzeczywiście najlepszy jest wg. mnie łuk, gdyż od razu wystarczy, że trafisz kogoś z mieczem i możesz się obronić - a łuk i strzały o wiele trudniej zdobyć. Na turniej lubię najbardziej toporki, oszczepy i lance.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.