Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Fable - obie części.  (Przeczytany 15156 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Masło zdrożało o 3%
    Odp: Fable - obie części.
    « Odpowiedź #60 dnia: Lutego 18, 2010, 12:42:12 »
    Musze obczaic patche a gre reinstalowalem ze 20 razy wiec raczej to nie to. Co do grafy chodziło mi raczej tylko o same morze bo tak gra jest cool ;).Musze w sobote sprubowac przejsc ten quest z minionami na slepo

EDIT:wiele graczy ma ten problem z woda ale kazdy posiada odmenny problem zle zaintalowany windows, sterowniki,karta jednak nikomu do glowy nie wpadlo ze gra dziala normalnie i mimo tego idzie grac dalej chociaz na slepo xD.Tym co wylacza sie monitor przy skradaniu sie obok bandytow starajcie sie patrzec na brame i walic heady.Walka dwoch ostrzy:tu rowniez patrzcie sie w brame pozniej berserker spowolnienie czasu i lejcie az do momentu kiedy monitor nie siadnie.Walka groma o reke pani burmistrz:polecam podpalenie i spowolnienie czasu.Jest to banalny przeciwnik i co 5-6 s klikajcie F2 zeby uzupelnic zycie i F3 na mane co 10-20s.Co do uratowania archeologa znam taktyke (podpalenie) ale z przejsciem mam problem za duzo wody dookola sciezka kreta a moby dosc trudne do rozwalenia no i jeszcze ten czas eh.

MOJE ZAPYTANIE:Gdzie jeszcze znajduje sie morze jezeli mozna spytac zeby wiedziec przy jakiej misji bedzie sie trzeba przygotowac.co do archeologa nie martwcie sie jakos uda mi sie upchnac ta misje w 5 min to wam powiem co i jak
    « Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2010, 16:52:58 wysłana przez Demonican »

Offline Garett

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Lutego 18, 2010, 17:26:30 »
    Misje z morzem...misje z morzem, ach tak! spodziewaj się po dotarciu na nowy kontynent( ten zasnieżony) i w pewnych magicznych dzwiach w mieście nieumarłych(zobaczysz jak tego archeologa uratujesz, swoją drogą mnie też a misja wkurzała okrrropnie)  takiej z morzem już dalej jest może jeszcze 1 ale to tylko tak raczej w tle.Ale na nowym kontynencie też znając życie bdziesz uświadczał takich przyjemności.Nie martw się!:)a swoją drogą szykuj się na walki z śniegowym trollem.Piekielnie wkurzający niemilec, Ciebie też do szewskiej pasji pewnie doprowadzi;)

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #62 dnia: Lutego 18, 2010, 19:07:22 »
    pierw musze obejsc te slpe misje to wtedy bede sie martwil trollem ktory jak znajac zycie poleci w 30 s.Wiesz mi walka na slepo a walka jak widzisz wszystko to 2 calkiem rozne rzeczy ;P.chociaz mi potrzeba tylko skrawka mapy ktory nie znajduje sie na morzu zeby uniknac tego problemu z ekranem a w misji z archeologiem moge o tym zapomniec

Offline Garett

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lutego 19, 2010, 08:55:32 »
    Hmmm...Może prześlij mi twojego sejwa to zrobie to za ciebie?
    +dostaniesz jakiś fajny mieczyk of course
    \
    A ten troll POTRAFI napsuć krwi, ale lekceważ go jak chcesz.Twój wybór
    « Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2010, 09:01:13 wysłana przez Garett »

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 19, 2010, 09:36:19 »
    Istnieje możliwośc zagrania w Fable 2 na PC? Jakiś emulator lub coś w tym stylu?

Offline Garett

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Lutego 19, 2010, 09:49:01 »
    nIESTETY JA NIE ZNALAZŁEM CHOĆ CAŁY DZIEŃ SZUKAŁEM
    Za to fajnego SNES-a znalazłem ;)

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #66 dnia: Lutego 19, 2010, 15:43:54 »
    Garett nie thx.Dam s rade wiesz mi po długich godzinach próby 3 krotnego heada w bandytow po cichu dalo mi taka radoche ze prawie z krzesla spadlem;P.Mam orgnala i w porandiku pisze ze moge nie zwracac uwagi na miniony a na koncu rozwalic je podpaleniem.Takie pytanko czy spowolnienie czasu zatrzymie mi czas (5 min) lub go spowolni po wlaczeniu tego spella?

Offline Garett

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lutego 19, 2010, 16:07:36 »
    A wiesz że tego nie zauważyłem?;) Ale chyba nie, choć jak grasz w zauważ różnice czy coś u hazardzistów to zaklęcie spowalnia upływ czasu, więc może może...

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #68 dnia: Marca 09, 2010, 19:45:16 »
    Zapewne niektórzy już o tym wiedzą (od dość długiego czasu), ale Fable III najprawdopodobniej... zostanie wydane na PC...

Mało tego, jest szansa, że tryb multiplayer ma działać nawet między graczami PC - Xbox...
    Ale, co z tego wyniknie? Jeszcze trudno powiedzieć...

DOWN: Taaa... Też mam nadzieję. Ale twórcy też nie są do końca w porządku... Jedną z atrakcji Fable III ma być import save z części drugiej (a konkretnie jest możliwość gry dzieckiem głównego bohatera)... Ale chcesz mieć Fable II? Kup Xboxa...
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2010, 19:56:00 wysłana przez Maly_007 »

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #69 dnia: Marca 09, 2010, 19:52:16 »
    Ja mocno wierzę w twórców i w to, że trójka wyjdzie na PC. Poza tym - jestem fanem całej serii... 3 MUSI wyjść na kompy! Multi zapowiada się wspaniale.. Poza tym, studio tworzące Fable robi świetne optymalizacje - jest duża szansa, że trójczyna pójdzie na słabszych kompach na rozsądnych ustawieniach graficznych!

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Garett

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Marca 10, 2010, 14:46:38 »
    Jeżeli będzie choćby w POŁOWIE tak dobra jak jedynka to i tak będzie sukces

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #71 dnia: Marca 10, 2010, 21:03:35 »
    Ja mocno wierzę w twórców i w to, że trójka wyjdzie na PC. Poza tym - jestem fanem całej serii... 3 MUSI wyjść na kompy! Multi zapowiada się wspaniale.. Poza tym, studio tworzące Fable robi świetne optymalizacje - jest duża szansa, że trójczyna pójdzie na słabszych kompach na rozsądnych ustawieniach graficznych!

Grałem w jedynkę na komputerze. W dwójkę na Xboxie 360. I trójka moim zdaniem też wyjdzie tylko na X-boxy, ew. na Play Station 3. Twórcom po prostu nie opłaca się robić gry na PC. Wszechobecne piractwo zmniejszyłoby zyski do minimum, więc wolą gry robić na konsole.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #72 dnia: Marca 10, 2010, 21:13:09 »
    Grałem w jedynkę na komputerze. W dwójkę na Xboxie 360. I trójka moim zdaniem też wyjdzie tylko na X-boxy, ew. na Play Station 3. Twórcom po prostu nie opłaca się robić gry na PC. Wszechobecne piractwo zmniejszyłoby zyski do minimum, więc wolą gry robić na konsole.

Niestety muszę powiedzieć, że na szczęście jesteś w błędzie (tak, wiem jak to zdanie głupio brzmi xD)... Microsoft szuka ludzi, którzy przeniosą Fable III na PC, a nie wątpię, że tacy ludzie się znajdą... Ale tak, żadna z moich wypowiedzi nie będzie wiele znaczyć bez dowodu... Lecz owy dowód posiadam :D

(click to show/hide)

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #73 dnia: Marca 11, 2010, 06:46:46 »
    Maly - Słyszałem o poszukiwaniach ^^
    Argaleb - Dlaczego by im się nie opłacało? Zawsze mieliby jakąś dodatkową kasę...

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Garett

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Marca 11, 2010, 14:10:08 »
    no tak ale koszty hmmm... przenoszenie na piece tez troche kosztuje. Ale i tak gracze będą wściekli na mikro i petera jak nie przeniosą też na PC