Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Fable - obie części.  (Przeczytany 15158 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Fable - obie części.
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 13, 2008, 13:21:55 »
    U mnie leży ta płytka z CDA z Fable'm... I przez was go wgrałem ;p
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 14, 2008, 18:08:59 »
    Zauważyliście, że między Fable a Fable 2 jest różnica 3 lat?
    Dzięki tym okresie, wymagam od dwójki (kiedy będę miał) długiej gry i fabuły oraz więcej misji pobocznych. Tylko dziwi mnie, że jest broń palna, mam nadzieję, że nie zrobi się z tego GoW ale z mieczami i szablami.
    Hmm, teraz poszukam dobrej okazji zakupu na x360'a ;)
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 13, 2009, 18:59:12 »
    Mi sie jedynka strasznie podobała.. Zwłaszcza urzekło mnie rozwiązanie z charakterem. Wyrastające rogi, czerwone oczy albo aureolka i motylki latające tu i ówdzie.. Ale na moje oko, dwójka to dokładnie to samo co w jedynce tylko trochę nowsze i ciut więcej opcji.. Powiem szczerze , że liczyłem na więcej.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 13, 2009, 20:42:35 »
    Mi sie jedynka strasznie podobała.. Zwłaszcza urzekło mnie rozwiązanie z charakterem. Wyrastające rogi, czerwone oczy albo aureolka i motylki latające tu i ówdzie.. Ale na moje oko, dwójka to dokładnie to samo co w jedynce tylko trochę nowsze i ciut więcej opcji.. Powiem szczerze , że liczyłem na więcej.
    A ja liczyłem na to, żę będzie to powtórka. I tak będzie to jedna z najlepszych gier najbliższych miesięcy :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 15, 2009, 18:44:33 »
    Mnie znudziła i sprzedałem. Oby wersja na pieca miała jakieś dodatki etc.
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline FeniksPL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 09, 2009, 16:00:39 »
    fable Zapomniane Opowieści jest fajne ale za mało czarów no i krótka jest ta gra a w jedynkę nie grałem

Offline Pablo77

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 09, 2009, 17:47:33 »
    fable Zapomniane Opowieści jest fajne ale za mało czarów no i krótka jest ta gra a w jedynkę nie grałem
    Ty chyba wogole nie wiesz o czym piszesz o_0

Offline Adamos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 21, 2009, 14:33:12 »
    No więc mam pytanie :=] Gdzie jest naszyjnik lady grey ?? Bo chce się z nią ożenić

Offline lorde

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 11, 2009, 10:14:08 »
    Fable to świetna gra. Bardzo spodobała mi się możliwośc własnego kierowania losami bohatera, w prawie wszystkich grach losy bohatera są narzucone..

Jedynym, ogromnym minusem tej gry jest.... Poziom trudności ;/ ... Grę można przejsc w 1 dzień nie grając w nią wcześniej..
    Po uzyskaniu dostępu do dębowej doliny można miec płytowy set i najlepszy w tym mieście miecz (potem na arenie można kupic lepsze bronie, ale pancerzy lepszych nie ma) nie robiąc żadnych pobocznych misji na kasę..
    Wystarczy wykorzystac pare 'trików' w handlu.. Potem jest już z górki..

Podobnie z eliksirami lat siły i wieków woli.. Niektórzy piją je w gildii, tam gdzie rozdaje się punkty doświadczenia ^^.. Błąd. Trzeba sobie nabic bardzo duży mnożnik walki i dopiero pic eliksir siły... Daje o wiele lepsze rezultaty.

Na koniec chciałbym powiedziec że WSZYSCY którzy nie grali jeszcze w tą grę powinni jak najszybciej ją sobie załatwic i sprobowac.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 20, 2009, 15:20:34 »
    Witam. Mam problem z Fable to kopia posta,który napisałem na polskim serwisie tej gry :

Witam to mój pierwszy post,więc witam wszystkich. Dzisiaj zakupiłem grę Fable:Zapomniane Opowieści.
    Zainstalowałem,włączyłem i od razu przeszedłem do poprawiania grafiki. Rozdzielczość dałem na MAX i już nic nie ruszałem,kliknąłem zastosuj i... i tu pojawia się problem. Gra wyrzuca mnie do pulpitu i wyskakuje ta słynna tabelka "Nie wysyłaj (...)" Kiedy próbuje na nowo włączyć grę,wyskakuje taki komunikat:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/699d0217188c5daa.html
    A więc klikam "Play in Safe Mode" wtedy zaś,kiedy w grze pojawia się komunikat "Kliknij lewy przycisk (...)" Klikam i gra znowu wywala do pulpitu i znowu pojawia się tabelka "Nie wysyłaj (...)" A więc wziąłem się za przeinstalowanie gry. Kiedy to zrobiłem,śmigała nieźle,przeszedłem szkolenie w szkole bohaterów,wszystko pięknie,ładnie,ale przyszedł czas na wyłączenie gry. Kiedy ponownie ją włączyłem miałem taki sam problem jak z "Kliknij lewy przycisk (...)" Kompletnie nie wiem co robić... chciałbym sobie pograć w tę grę którą zakupiłem dziś ale nie da się ;/

Parametry komputera:
    Windows XP
    2 Rdzenie 1,8 GHZ
    1 GB Ram
    Karta Graficzna: GeForce 7600
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2009, 07:05:03 wysłana przez Jeferiaz »

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline terrorist

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 20, 2009, 19:40:36 »
    Grałem w Fable 1 ale nie przeszłem bo miałem lagi , że szok a teraz zgubiła mi się płyta . :(

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 24, 2009, 21:20:38 »
    Grałem w fable 1 po stronie dobra. Grę przesyłem, miałem zonke i dom ma maxa rozbudowany (wiecej nie trzeba) Nie robiłem nic co by było złe, nie zabiłem  tej dziewczyny w turnieju ani siostry :) Teraz myślę żeby sobie zagrać złem

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 24, 2009, 21:41:44 »
    Ja właśnie jestem podczas walki z Rzeźnikiem i mam dylemat - zabić siostrę i wziąć super miecz pożądany przez każdego bohatera,czy też ulitować się nad siostrą i miecz zniszczyć. Szept też nie zabiłem :)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 25, 2009, 09:20:46 »
    Nie zabijaj siostry bo ona sie przyda w dalszej części gry.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 25, 2009, 09:34:24 »
    Ehhh jaki ten Rzeźnik jest mocny... Nie mogę go pokonać,chyba wczytam starszy zapis i kupie 200 miksturek ^^