Witam. Mam problem z Fable to kopia posta,który napisałem na polskim serwisie tej gry :
Witam to mój pierwszy post,więc witam wszystkich. Dzisiaj zakupiłem grę Fable:Zapomniane Opowieści.
Zainstalowałem,włączyłem i od razu przeszedłem do poprawiania grafiki. Rozdzielczość dałem na MAX i już nic nie ruszałem,kliknąłem zastosuj i... i tu pojawia się problem. Gra wyrzuca mnie do pulpitu i wyskakuje ta słynna tabelka "Nie wysyłaj (...)" Kiedy próbuje na nowo włączyć grę,wyskakuje taki komunikat:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/699d0217188c5daa.htmlA więc klikam "Play in Safe Mode" wtedy zaś,kiedy w grze pojawia się komunikat "Kliknij lewy przycisk (...)" Klikam i gra znowu wywala do pulpitu i znowu pojawia się tabelka "Nie wysyłaj (...)" A więc wziąłem się za przeinstalowanie gry. Kiedy to zrobiłem,śmigała nieźle,przeszedłem szkolenie w szkole bohaterów,wszystko pięknie,ładnie,ale przyszedł czas na wyłączenie gry. Kiedy ponownie ją włączyłem miałem taki sam problem jak z "Kliknij lewy przycisk (...)" Kompletnie nie wiem co robić... chciałbym sobie pograć w tę grę którą zakupiłem dziś ale nie da się ;/
Parametry komputera:
Windows XP
2 Rdzenie 1,8 GHZ
1 GB Ram
Karta Graficzna: GeForce 7600