Eee... do dodania mam tylko tyle, że Dostojewski nazwał jedną książkę Twoim mianem. Nie ma co odpisywać, bo takie bzdury żal podważać, sam je napisałeś, sam się pod nimi podpisałeś, z pewnym typem się nie dyskutuję.
Wybiórczy też jesteś. Najemnicy są wg. Ciebie tak słabi, że Twoje 9k atakowało moje 2k i nie mogło wygrać :( Tacy słabi. Powtórzę więc, że te 2k to też byli najemnicy. I podobnie Nam wyliczasz sojuszników o własnych zapominając albo im umniejszając. Prawda jest taka, że jesteś słaby. To nie jest najgorsze. Jesteś słabym ignorantem! To też jeszcze nie jest najgorsze, o dziwo. Nie dość, że słaby i ignorant, to na tyle zadufany w sobie, że cokolwiek tu nie napiszemy apropos Twojej BUR i jak z doła wyjść to Ty wiesz lepiej...na tyle lepiej, że Twój kraj upadnie w istocie.
Jeżeli posiadasz 3 hanowerskie i wszystkie 3 nawracasz to jest to masowe. Możesz se definiować to teraz. Wg. encyklopedii Arrisa masowe nawracanie zaczyna się od kilkunastu prowincji, w innym wypadku to pierdoła. Nie Arris, nie ustalasz norm i nazywam to masowym.
Nie napisałem dlaczego jesteś lama, a Ty sam wycofywanie sobie przypominasz. Owszem, tam również zlamiłeś, ale to nie były Twoje sztandarowe manewry. Nie rozumiesz podstaw, więc se podaruje tłumaczenia dlaczego przegrałeś, choć sprowadza się to nadal do tego samego - jesteś lama.
I przecież Ty uwielbiasz płakać, przynajmniej mam takie wrażenie, więc nie zgrywaj się i pisz do woli. Odpuszczę sobie dalsze jałowe polemiki, boś...lama, znowu.