Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][12pp] 12. Pułk Piechoty  (Przeczytany 87438 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: [Napoleonic Wars][12pp] 12. Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #75 dnia: Czerwca 07, 2014, 15:49:36 »
    Napiszę coś szczerze od siebie.
     Sytuacja wygląda teraz mniej więcej tak, że gdybyśmy jakimś cudem czy zrządzeniem opatrzności pokonali nr24 czy 92nd, społeczność i tak zareagowałaby na to albo murem milczenia albo komentarzami w stylu "PEWNIE DALI WAM FORY". Opamiętałem graczy 12pp, którzy nie pytają się już mam nadzieje osób zrzeszonych w innych pułkach o dołączenie do nas, ale nie wymagajcie ode mnie abym ubrał się w wór pokutny i udał się niczym cesarz przepraszać papieża. Gdy próbowałem wytłumaczyć sytuacje, zresztą Patrykusowi, że jest mi przykro i osobiście nikogo nie zachęcałem usłyszałem w odpowiedzi, że "Hitler też osobiście nie zabijał". Więc czego wy od nas wymagacie? Przeprosin? Po stokroć, dla świętego spokoju.
       Zrozumiałbym sytuację gdyby 12pp dzień po powstaniu nagle rozpoczęło prowokować wszystkie pułki w ich tematach, czy też na serwerach. Ale tak nie było. Ze strony 14pk od początku dało się czuć wrogość, i nie przeszkadzałoby mi to gdybyście poprzestali na wyzywaniu nas na swoim forum, lol. Wy tymczasem, zwłaszcza ty Zbaraski cały czas pchacie się z butami w nasz temat. Ja wam jakoś tego, że na chwile obecną w tej waszej kawaleryjskiej lidze jeszcze przed spotkaniami z faworytami jesteście na ostatnim miejscu nie wypomniałem do tej pory. Nie chce teraz was prowokować ani obrażać, tylko zrozumcie, że każdy pułk ma swoje tempo rozwoju. Gdy będziemy gotowi, sami jako najmłodszy pułk z Polski zapytamy się bardziej doświadczone regimenty czy nie chciałyby z nami zagrać. Teraz sobie trenujemy, naszym celem jest przygotowanie się do NWLa jeśliby znalazło się dla nas miejsce w kolejnym sezonie w lidze 3, i idzie nam powoli coraz lepiej. Wam, 14pk radzę się skupić na sobie, wszystkim to wyjdzie na zdrowe, może wyciągnięcie się z tego ostatniego miejsca w tabeli.
       Ze swojej strony kończę, temat zapewne zostanie chwilowo zamknięty przez nas samych, tak jak kiedyś 92nd zrobiło to na FSE. Nie chcemy awantur, skoro wam nudzi się w domu w taką ładną pogodę, to jest to wasza sprawa. My z wami dyskutować nie chcemy.

Pozdrawiam i z góry zapewniam, że powyższy tekst nie miał na celu obrażenie kogokolwiek czy sprowokowanie. Właściwie to prosiłbym i apelowałbym do rozsądku osób z 14pk aby dalszych komentarzy nie było, gdyż w przypadku ich pojawienia się będziemy zmuszeni prosić administrację strony o kolejne wyczyszczenie wątku ze zbędnego spamu. Oszczędźcie sobie czas, weźcie dziewczynę, psa czy co tam macie na spacer i tyle :P

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #76 dnia: Czerwca 07, 2014, 17:11:43 »
    Prosiłbym członków 14pk o zaprzestanie udzielania się w tym temacie.
    Mimo, że nie mam NW jak tak patrze na te śmieszne prowokacje ze strony 14 to mi trochę żal. Baldwin, skradłeś mi serduszko tymi stalowymi nerwami. Oby tak dalej 12pp, wygrajcie internety i olejcie zazdrośników :3

Hue Hue:
    Powodzenia

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #77 dnia: Czerwca 07, 2014, 17:22:10 »
    Mimo, że nie mam NW jak tak patrze na te śmieszne prowokacje ze strony 14 to mi trochę żal. Baldwin, skradłeś mi serduszko tymi stalowymi nerwami. Oby tak dalej 12pp, wygrajcie internety i olejcie zazdrośników :3

Hue Hue:
    Powodzenia

Dzięki za dobre słowo.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Baldwin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Czerwca 13, 2014, 21:21:53 »

12'ty "Stachu Jones Own" Pułk Piechoty vs 21ème Régiment d'Infanterie de Ligne

7:3

Dzisiejszego wieczoru 12'ty Pułk Piechoty zmierzył się z 21e. Bitwa była ustalona na tydzień przed, niestety, przeciwnik wystawił zaledwie 12'tu graczy. Dopasowaliśmy naszą liczbę i rozegraliśmy bitwę na zasadach NWL. Bitwa była zacięta, nie byliśmy pewni czego się spodziewać po tym regimencie jednak pierwsze rundy dodały nam sporo otuchy. Walka potoczyła się po naszej myśli i odnieśliśmy zwycięstwo.

Screen'y:

Już dziś i Ty możesz wstąpić do Pułku Stacha Jones'a ! Złóż podanie na www.12pp.cba.pl a wyszkolimy Cię w jeden księżyc ! Tak, w jeden księżyc !

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #79 dnia: Czerwca 13, 2014, 21:43:39 »
    Brawo Krzysiu

Offline Baldwin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Czerwca 13, 2014, 22:07:51 »
    Brawo Krzysiu

Dziękuje Piotrusiu.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #81 dnia: Czerwca 13, 2014, 22:08:55 »
    Gratsy misiaki :3

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Czerwca 13, 2014, 22:13:13 »
    Brawo Krzysiu
    Podziękuje także i w swoim imieniu, Pietras?

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Czerwca 19, 2014, 11:05:56 »
    Witajcie. 12 pułk piechoty wprowadza nowe nazewnictwo inspirowane mądrościami jednego z naszych graczy. Nicku nie podam, aby w letnim okienku transferowym nie być zasypanym propozycjami wymiany go za pół pułku...
    1. "Ooo ale idziemy prawie jak..." no właśnie, od dziś w 12pp nie ma kolumny za mną jest za to formacja węgorz.
    2. Czworobok to od dziś pączek wypełniony miłością.
    3. Rozwinąć po lewej to zaś dziki wonsz.

Będę to uzupełniał systematycznie, wraz z kolejnymi bitwami z naszym nowym mvp na wszystkie bitwy.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Czerwca 20, 2014, 21:02:28 »

12'ty Pułk Piechoty vs 68th North Norfolk Regiment

8:2

Dzisiejszego wieczoru, 12'ty Pułk Piechoty rozegrał spotkanie z 68th. Nie wiedzieliśmy czego się spodziewać po tak świeżym przeciwniku. Bitwa była krótka i jednostronna. Nasza przewaga liczeba (12 graczy więcej ... ) zmusiła nas do zredukowania liczy i graliśmy po ... dwunastu. Po ośmiu wygranych rundach trolling, rambosy i strzelanie w szarży przeciwnika zapewniły im zwycięstwo w dwóch ostatnich.

Screen'y:

Już dziś i Ty możesz wstąpić w nasze szeregi ! Dołącz do nas na www.12pp.cba.pl !

#Hype #Swag #72osóbnasteam #HashTags

Major Baldwin,
    12'ty Pułk Piechoty.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2014, 22:58:03 wysłana przez Baldwin »

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #85 dnia: Czerwca 21, 2014, 21:18:43 »
    Jak nie chcecie bić się z trollami wyzwijcie kogoś z wyrobioną opinią.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #86 dnia: Czerwca 21, 2014, 22:10:13 »
    Jak nie chcecie bić się z trollami wyzwijcie kogoś z wyrobioną opinią.

Moim zdaniem twój pułk do takich nie należy.
    (click to show/hide)

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Czerwca 21, 2014, 22:11:31 »
    Właściwie na chwile obecną gramy z przeciwnikami którzy hm...Raczej nie są na poziomie naszych top 10. Mamy dużo rekrutów i powoli ich trenujemy w ten sposób przed NWLem, gdzie zapewne się spotkamy tak czy siak w dywizji 3 :P

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #88 dnia: Czerwca 21, 2014, 22:34:26 »
    Nie sądze, tabela wyraźnie wskazuje że nie spadniemy, ale to nie temat do dyskusji o tym.
    Moim zdaniem twój pułk do takich nie należy.
    (click to show/hide)
    Masz prawo mieć swoje zdanie, wracaj na Nativa.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Czerwca 21, 2014, 22:39:57 »
    gdzie zapewne się spotkamy tak czy siak w dywizji 3 :P

Mylisz się Warderze, wygrali 3 mecze na 9, dzięki czemu mają szanse się utrzymać.