Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!  (Przeczytany 54882 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #165 dnia: Kwietnia 26, 2014, 12:55:23 »
    TS dla liderów klanów i graczy niezrzeszonych: 91.239.66.41:1337

Offline JakubII

• Użytkownik
    • Piwa: 11
      • 9
    « Odpowiedź #166 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:20:53 »
    Kijowy event :/ Mapa z przed tygodnia i te głupie armaty 70%, które nie potrawią dostrzelić kuli na polowe mapy + Nieogar z braku dowódcy.
    (click to show/hide)

Offline Postkomunus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #167 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:22:51 »
    Dzięki za event. Pierwsza runda była trochę chaotyczna, nie było live, albo ja byłem dead:D W pewnym momencie miałem problemy z mic, ale gracze zza Odry nadrabiali własną inwencją;) Mieliśmy drobną przewagę, ale RW i CHW pokazało, że ich gracze liczą sie podwójnie:> Ogólnie spox i Slava Sverige!

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    « Odpowiedź #168 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:27:45 »
    Nieogar to był ze strony marnych trolli z ChE, którzy teamkillowali RW

Offline Leman_Russ

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #169 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:29:37 »
    Witajcie,
    Dnia 26 kwietnia o godzinie 21:12 na evencie The Deluge Organized Warfare zostałem niesłusznie zbanowany jak i kilku członków ChE i NP.
     Całym zaistniałym zajściem jestem oburzony. Z tego powodu zgłaszam oficjalną skargę do organizatorów eventu. To, że ci co teamkillowali zostali zbanowali rozumiem, mimo, że uważam bana za zbyt surową karę, ale ci co nikogo nie teamkillowali nie powinni zostać zbanowani.

Lista poszkodowanych i niesłusznie zbanowanych:
    -ChE_Norman
    -ChE_Marcellos
    -ChE_Ksell
    -ChE_Lemanke

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #170 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:31:41 »
    Wszystkich zbanować, Leman w sumie już dawno za trolling miał polecieć :P
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:36:56 »
    Witajcie,
    Dnia 26 kwietnia o godzinie 21:12 na evencie The Deluge Organized Warfare zostałem niesłusznie zbanowany jak i kilku członków ChE i NP.
     Całym zaistniałym zajściem jestem oburzony. Z tego powodu zgłaszam oficjalną skargę do organizatorów eventu. To, że ci co teamkillowali zostali zbanowali rozumiem, mimo, że uważam bana za zbyt surową karę, ale ci co nikogo nie teamkillowali nie powinni zostać zbanowani.

Lista poszkodowanych i niesłusznie zbanowanych:
    -ChE_Norman
    -ChE_Marcellos
    -ChE_Ksell
    -ChE_Lemanke
    Po pierwsze proszę w ten incydent nie mieszać klanu NP, który nie ma z tym nic wspólnego. Po drugie dziękujemy ChE za zepsucie ostatniej rundy. Liczyłem, że jest pewna granica jeżeli chodzi o "spory klanów", lecz najwyraźniej się przeliczyłem. Chorągiew Elearska ma zakaz wstępu na wszelkiej maści imprezy organizowane przez organizatorów bitew na The Deluge. Dzisiejszy incydent to było ostre przegięcie, szczególnie z tego powodu, że dziś odwiedziło nas sporo graczy z zagranicy.
    Co do banów to kogo wy chcecie oszukać?

Pozdrawiam TiCz

P.S Nauczcie się szanować czyjąś pracę...

Offline famfam

• Użytkownik
    • Piwa: 9
      • Autorskie Uniwersum Fantasy - Ash'Gard
    « Odpowiedź #172 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:38:16 »
    Nieogar to był ze strony marnych trolli z ChE, którzy teamkillowali RW

Taaaaak jest. Aczkolwiek nie był to "nieogar" lecz celowe zaplanowane zadanie, gdyż jeżeli wszyscy zaczynają pisać, że ChE jest takie złe i ogólnie te klocki (20:0) to trzeba faktycznie chyba zacząć się do tego stosować. Przepraszam resztę poszkodowanych ludzi za to, że oberwali rykoszetem.
    Manual a co to? Czym to się je?

[Apr 01 10:33:01] famfam:Wyszła nowa wersja deluga
    [Apr 01 09:52:29] kujon333:coś marnie u Was - żadnych żarcików primaaprilisowych

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #173 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:39:50 »
    Ktoś ma jeszcze wątpliwość, czy "czarna lista" jest potrzebna?

Offline famfam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:40:32 »
    Ja mam wątpliwości co do wypisywania ludzi z czarnej listy.

[Apr 01 09:52:29] kujon333:coś marnie u Was - żadnych żarcików primaaprilisowych

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #175 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:41:21 »
    Widać, że ChE nie było w stanie wytrzymać normalnej rozgrywki od kilku eventów, przez co musieli coś odwalić, bo za długi czas było cicho o tych marnych graczach :P
    Zawsze powtarzałem, że wszystkie spory można rozwiązać rozmową lub meczem o wszystko a nie jak typowe gimbusy poprzez tk.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #176 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:42:55 »
    Ktoś ma jeszcze wątpliwość, czy "czarna lista" jest potrzebna?

Na evencie? Jak najbardziej. Na modzie? No way!

Offline famfam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:46:44 »
    Panie Prusaku, nie byłeś nawet na evencie, nie wiesz zapewne wszystkiego dokładnie co dzieję się na The Deluge więc proszę o zwolnienie tempa pisania postów.

Co do incydentu to tak racja. Zaplanowany i wykonany bez błędnie. Lecz szkoda, że nikt nie zna "tła" całego zajścia i tego jak RW zachowało się w stosunku do ChE po wygraniu przez nich meczu, czego serdecznie gratuluję bo grało się miło, lecz zachowanie już po rozgrywce zasługuję na tłuściutkiego bana. Wybaczcie ale jakoś nie mam zamiaru nadstawiać drugiego policzka i gdy ktoś natarczywie prosi o odpowiedź to zazwyczaj się jej doczeka. Szczytem było spamowanie po moim prywatnym FB, ja rozumiem, żeby chociaż na steam.

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:50:01 »
    Cieszmy się, że event graczom z zagranicy bardzo się podobał mimo tego małego incydentu...
    Scena The Deluge zmniejsza się z każdy dniem, spowodowane jest to monotonnością i brakiem zainteresowania ze strony graczy z zagranicy, dlatego bany, które otrzymali gracze z ChE są jak najbardziej na miejscu, gdyż powinniśmy pokazać graczom z zagranicy, że Polacy potrafią się bawić bez wyzwisk i TK....
    P.S Famfam po co mieszasz incydenty z meczu do rozgrywki na evencie? Proszę...

Offline famfam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Kwietnia 26, 2014, 21:53:24 »
    Szkoda, że niemcy z ostatniego eventu, którzy pisali po wygranej rundzie, że "poszło łatwo jak z Polską w 39' ".