Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!  (Przeczytany 54883 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #195 dnia: Kwietnia 27, 2014, 13:57:32 »
    Dla mnie banowanie jest równe z wyciszeniem czatu. Ja uważam, że społeczeństwo należy edukować - proces trudny, ale kto powiedział, że nie wykonalny. Dwuuu... każdy członek klanu ma leadera owego klanu, który winien być odpowiedzialny za każdego swojego członka w klanie. Dlatego zacząłbym od zorganizowania listy obowiązujących zasad na serwerze, a te przekazał leaderom każdego z uczestniczącego klanu. Przez to praca będzie lepsze dla admina, iż sam leader będzie również pilnował prawa we własnym "chlewie" i wszelkie wątpliwości zgłaszać będzie adminowi. Jeżeli admin i leaderzy na event'ie będą pracować razem nad dobrem wszystkich będzie wygodniej dla obu stron. Niech odpowiedzialni czują się również leaderzy swoich społeczności, admin jest tylko organizatorem i człowiekiem, wszystkiego nie ogarnie jednocześnie.

Offline famfam

• Użytkownik
    • Piwa: 9
      • Autorskie Uniwersum Fantasy - Ash'Gard
    « Odpowiedź #196 dnia: Kwietnia 27, 2014, 14:53:29 »
    Każdy dowódca klanu powinien mieć możliwość pisania oraz dla przykładu jeszcze dwie osoby z danego klanu. Albo po prostu nagradzać mutem i po imprezie.
    Manual a co to? Czym to się je?

[Apr 01 10:33:01] famfam:Wyszła nowa wersja deluga
    [Apr 01 09:52:29] kujon333:coś marnie u Was - żadnych żarcików primaaprilisowych

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #197 dnia: Kwietnia 27, 2014, 16:36:57 »
    Dla mnie każda ewolucja tego pomysłu jest dobra. Jednak ja lubię zaczynać od początku aby zobaczyć potem na co można sobie pozwolić przy przydzielaniu głosów klanom. Oczywiście można nazywać pomysł głupim i po prostu banować wszystkich jak leci i nie próbować nic zrobić. To sprawa Wasza i organizatorów. Powodzenia :D

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #198 dnia: Maja 15, 2014, 19:10:02 »
    Jakby co, to następny event odbędzie się 24 Maja, czyli w sobotę za tydzień.

Offline SantaClaus

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Hej! Hej! Tuhaj-Bej!
    « Odpowiedź #199 dnia: Maja 16, 2014, 14:49:54 »
    Jakby co, to następny event odbędzie się 24 Maja, czyli w sobotę za tydzień.

Hue hue. Idealnie w moje urodziny ^^
    Polacy nas do mieszka wsadzili, zapomnieli go jeno zawiązać.

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #200 dnia: Maja 18, 2014, 13:50:58 »
    Pierwszy post zaktualizowany! Zachęcam do ponownych zgłoszeń! :)

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #201 dnia: Maja 18, 2014, 14:59:18 »
     Oczywiście mój różowy, drgający muszkiet się zjawi ;)

Offline Postkomunus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #202 dnia: Maja 20, 2014, 18:48:42 »
    Zgłaszam się do dowodzenia którąś ze stron. Tam gdzie akurat nie będzie chętnego:)

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #203 dnia: Maja 20, 2014, 18:51:17 »
    Zgłaszam się do dowodzenia którąś ze stron. Tam gdzie akurat nie będzie chętnego:)

Ale zostałeś wpisany przed zgłoszeniem xD

Offline Postkomunus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #204 dnia: Maja 23, 2014, 09:22:13 »
    Jednak jutro nie wyrobię się na bitwę:(

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #205 dnia: Maja 24, 2014, 13:38:14 »
    Z powodu problemów związanych z organizatorami, dzisiejszy event zostaje przełożony na następny tydzień.
    Wybaczcie nam, lecz zbliżają się wakacje i trzeba nadrobić pewne zaległości...

Offline Hendryk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #206 dnia: Maja 24, 2014, 19:42:01 »
    Standard, ale jeżeli chcecie zagrać to wbijcie na TS 14pk 91.239.66.41:1337 i zobaczymy kto się zjawi i coś zorganizuje! Dałem też posta na TW, to będzie event jako nie-warfare!
    « Ostatnia zmiana: Maja 24, 2014, 19:53:53 wysłana przez Hendryk »

Offline Hendryk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #207 dnia: Maja 24, 2014, 20:30:37 »
    Na biegu zebralismy ChR, Dogsów, Hakkapelitów i ChW próbuje się zebrać!

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    « Odpowiedź #208 dnia: Maja 29, 2014, 15:38:15 »
     Czy event się odbędzie w tym tygodniu ?

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #209 dnia: Maja 29, 2014, 16:58:48 »
    Tak.