Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!  (Przeczytany 54933 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #150 dnia: Marca 31, 2014, 11:23:14 »
    Następny event odbędzie się jednak za tydzień! Liczymy na wcześniejsze potwierdzenie obecności klanów zarejestrowanych!

Offline JakubII

• Użytkownik
    • Piwa: 11
      • 9
    « Odpowiedź #151 dnia: Marca 31, 2014, 18:05:48 »
    A mapa będzie nowa,  ta sama co ostatnio, czy jakaś z poprzednich?
    (click to show/hide)

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #152 dnia: Marca 31, 2014, 19:28:20 »
    Teraz będziemy się starać dodawać nowe mapy na podstawie scenariusza z pierwszego posta. :)

Offline Hendryk

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #153 dnia: Kwietnia 03, 2014, 17:20:28 »
    Mapy mapami, ale up posta też by się przydał!

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #154 dnia: Kwietnia 03, 2014, 17:34:06 »
    " Sułtan Warder" ?
    Nie zapisywałem się na dowódcę. Jeśli chcecie mogę z przyjemnością spróbować moich sił raz jeszcze, ale moim zdaniem, powinna być tu częstsza rotacja. Ustawić próg wiekowy, dla dowodzących i otworzyć zapisy dla każdego, nawet tu na forum. To byłoby o wiele ciekawsze gdyby co tydzień dyrygowały 2 nowe osoby. Nawet można by używać starych map eventowych i zobaczyć jak ktoś by zagrał. Z tego co wiem, na chwilę obecną największy problem tkwi, w braku chętnych...Więc co jaj nie macie? :> Zapisywać się! :3

Bardzo chętnie widziałbym eventy na których dowodzili by np. IvE, DaPietro itd.
    A tak, z okazji minionego prima aprilis to proponuje ultra mega pojedynek Damian16 vs Mati44 i dodatkowo dowodzących po angielsku!

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #155 dnia: Kwietnia 03, 2014, 21:37:37 »
    " Sułtan Warder" ?
    Nie zapisywałem się na dowódcę. Jeśli chcecie mogę z przyjemnością spróbować moich sił raz jeszcze, ale moim zdaniem, powinna być tu częstsza rotacja. Ustawić próg wiekowy, dla dowodzących i otworzyć zapisy dla każdego, nawet tu na forum. To byłoby o wiele ciekawsze gdyby co tydzień dyrygowały 2 nowe osoby. Nawet można by używać starych map eventowych i zobaczyć jak ktoś by zagrał. Z tego co wiem, na chwilę obecną największy problem tkwi, w braku chętnych...Więc co jaj nie macie? :> Zapisywać się! :3

Bardzo chętnie widziałbym eventy na których dowodzili by np. IvE, DaPietro itd.
    A tak, z okazji minionego prima aprilis to proponuje ultra mega pojedynek Damian16 vs Mati44 i dodatkowo dowodzących po angielsku!

Rotacja była by mile widziana. Poza tym proponowany przez Ciebie pojedynek przypominał by walkę Napoleona z Wellingtonem, jestem za :)

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Kwietnia 04, 2014, 13:22:59 »
    Rotacja była by mile widziana. Poza tym proponowany przez Ciebie pojedynek przypominał by walkę Napoleona z Wellingtonem, jestem za :)
    Jeden by "kampił" na respie a drugi poszedł afczyć?

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Kwietnia 05, 2014, 11:22:40 »
    Dzisiejszy event rozpocznie się trochę później, bo o godzinie 20:15. Liczę, że wstawicie się równie licznie jak ostatnio.
    TS dla liderów klanów i graczy niezrzeszonych: 91.239.66.41:1337

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Kwietnia 22, 2014, 18:02:22 »
    Startujemy ponownie!
    Najbliższa bitwa odbędzie się w najbliższą sobotę (26.04.2014).
    Na chwilę obecną zapisało się dużo klanów zagranicznych, więc nie możemy wypaść gorzej! :)

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Kwietnia 23, 2014, 21:01:50 »
    Serio proponuje większą rotacje dowodzących. Dowodziłem już 2 razy a Matim z 10? :P

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Kwietnia 23, 2014, 21:03:38 »
    Serio proponuje większą rotacje dowodzących. Dowodziłem już 2 razy a Matim z 10? :P
    Tworzymy tradycje...

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Kwietnia 23, 2014, 21:07:57 »
    Serio, ktoś kto dowodził 2-3 razy nie powinien przez kilka miesięcy się do tego pchać :P Weź spróbuj ty Ticzu :P Iwomichu? IvE? Rizzet?

PS.
    Lord Postkomunus jest zainteresowany dowodzeniem na tej bitwie.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 23, 2014, 21:19:08 wysłana przez lygrys »

Offline Postkomunus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #162 dnia: Kwietnia 23, 2014, 21:21:14 »
    W grze jako Israel von Judenberg. Znam angielski i niemiecki.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Kwietnia 23, 2014, 21:25:31 »
    W grze jako Israel von Judenberg. Znam angielski i niemiecki.
    Ogarnięta osoba. Dojrzała. Wreszcie ktoś nowy. Nowy dowódca = nowe podejście, taktyka, styl gry, złamanie nudy.
    Brać jak studenci kebaba radzę.

Offline Postkomunus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #164 dnia: Kwietnia 23, 2014, 21:44:29 »
    Zamiast generał powinno być: Herre Marskalk - trzymajmy się nazewnictwa etnicznego;)