Skoro nikt z administracji nie kwapi się zakończyć tego sporu to muszę na to odpisać.
Daruj se takie odzywki,
Po pierwsze nie se tylko sobie jak już. Nie po to mamy tak rozbudowany język by porozumiewać się jak troglodyci. Pozatym istnieje coś takiego jak wolność słowa i mogę napisać co tylko chcę, jeżeli oczywiście nie łamię tym prawa. Dla twojej informacji ty swoją prośbą o podanie linka do pirackiej wersji złamałeś lokalne prawo tego forum.
ty w ogóle podjąłeś Jakąś pracę???!!!
Ja dorywczą ulotki(5zł na godzinę)
w handlu itd
Widać po twoim poziomie że raczej na ulotkach skończysz. Pracowałem wiele razy, czasem grzebiąc coś przy komputerach czasem jako grafik. Na dodatek paroletnią pracę nad darmowym modem (mimo że nie dostałem za to ani grosza bo robię to społecznie) mogę też dpoisać do tej listy.
I umiem to uszanować!
Właśnie umiesz uszanować tylko własną pracę. Może to się okazać dla ciebie bolesne ale świat nie kręci się wokół ciebie. Nie musisz się zbytnio zamartwiać, z tego się wyrasta mniejwięcej tak samo jak ze strachu przed potworami w szafie.
Kupiłem, komputer za własne pieniądze a kieszonkowego nie dostaje od 8lat(a skończyłem miesiąc temu 16)
Własnie na komputer pieniądze miałeś a na grę już nie starczyło to ją sobie ukradniesz... Muszę cię poinformować że to się nie różni od kradzieży komputera z wystawy sklepowej.
Więc nie mów mi że jestem piratem nie umiejącym docenić czyjeś pracy bo trenuje Muhai tay i ci odpowiem mniej KULTURALNIE
A na Mounta musiałem pracować 14godzin.
Tym Muhai tai pokazałeś całą swoją klasę... Ale jeżeli chcesz porozmawiać w ten sposób z kolekcjonerem różnego rodzaju broni to zapraszam do Wrocławia. Najprawdopodobniej skończy się to tak.
http://www.youtube.com/watch?v=1qXlFNYoyQgŻeby nie było offtopu mogę w przyszły weekend spróbować z kimś pograć. Niestety nie wiem czy się to uda z powodu mojego dzikiego routera ale spróbować nie zaszkodzi.