Dobra , ja też się muszę wypowiedzieć w tym wątku. Na początku wspomnę , że jesteście po prostu żałośni :P Kłócicie się wiecznie o złote gacie , a szczerze mówiąc nikogo te nic nieznaczące wyniki nie interesują. Potem ludzie sobie zadają pytania dlaczego tyle banów jest na tawernie i dlaczego źle ona prosperuje , a odpowiedź możecie znaleźć naprzykład w tym wątku. Codzienne przepychanki klanowe to już jest tutaj nawyk , no bo przecież trzeba upokorzyć rywala i pozachowywać się trochę jak retard. Nie dość , że obecnie ŻADEN klan nie jest godzien reprezentować Polską scenę ( tak , to jest prowokacja, bo klaniki typu SRC czy PE rozbrajają mnie , może coś tam umieją , ale na dłuższą mete to się nie sprawdza , a do tego ich gwiazdorzenie jest delikatnie mówiąc naginane ) , to do tego klany mniejszego kalibru ośmieszają nas pod względem kultury osobistej i skilla. Ja bym zrozumiał kłótnie a' la REF vs WV , gdzie to nie było na takim poziomie i było to wykonywane w bardziej humorystyczny sposób, no ale ludzie... Dziwić się później , że potem ludzie typu: Szejker , Venum , OeS Prajm , Goku , Trebron i ci inni mniej lub bardziej znani opuszczają scenę , bo najzwyczajniej w świecie się was wstydzą i szukają szczęścia w innych klanach , które mają porządny rispect. Więc powiem krótko , ogarnijcie się. Wypowiem się także po kolei do różnych klanów...:
< LoR > Jeśli to nie jest Wasz wątek , oraz jeśli to nie jest Wasz problem , to nie wrzucajcie tu swoich nędznych 3 groszy , tym bardziej że z tego co wywnioskowałem po postach , to niczego nie wiecie , tylko chcecie się przypodobać którejś ze zwaśnionych stron.
< UP > Patrząc na Wasze granie na serwerach , też mógłbym powiedzieć że używacie omawianych tutaj czitów. Ośmieszacie klan PCH od słabeuszy , samemu będąc n00bami.
< PCH > Podaj mi screeny na PW , ja je skontroluje i ocenie sytuacje. Jak będzie w porządku , to proponuje wszystkim niedowiarkom powtórzyć mecz na serwerze typu WNL gdzie można wszystko sprawdzać , oraz także przy sędziach.
Do reszty , nie wtrącajcie się w wątek , bo i tak spam chyba już minął progi Szlachty Polskiej. Powodzenia dla każdego klanu , mam nadzieje że moje słowa do kogoś dotrą i będzie wreszcie spokój. I do cholery jasnej , skończcie już ten wzajemny hejt , bo żaden z klanów wymienionych przezemnie nic szczególnego nie osiągnął ani nie wniósł na scenę, a tylko robicie nie potrzebny bałagan adminon.
Pozdro !