Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PCH] Polish Chivalry  (Przeczytany 53294 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tau005

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][PCH] Polish Chivalry
    « Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 14, 2013, 13:52:44 »
    Dobra , ja też się muszę wypowiedzieć w tym wątku. Na początku wspomnę , że jesteście po prostu żałośni :P  Kłócicie się wiecznie o złote gacie , a szczerze mówiąc nikogo te nic nieznaczące wyniki nie interesują. Potem ludzie sobie zadają pytania dlaczego tyle banów jest na tawernie i dlaczego źle ona prosperuje , a odpowiedź możecie znaleźć naprzykład w tym wątku. Codzienne przepychanki klanowe to już jest tutaj nawyk , no bo przecież trzeba upokorzyć rywala i pozachowywać się trochę jak retard. Nie dość , że obecnie ŻADEN klan nie jest godzien reprezentować Polską scenę ( tak , to jest prowokacja, bo klaniki typu SRC czy PE rozbrajają mnie , może coś tam umieją , ale na dłuższą mete to się nie sprawdza , a do tego ich gwiazdorzenie jest delikatnie mówiąc naginane ) , to do tego klany mniejszego kalibru ośmieszają nas pod względem kultury osobistej i skilla. Ja bym zrozumiał kłótnie a' la REF vs WV , gdzie to nie było na takim poziomie i było to wykonywane w bardziej humorystyczny sposób, no ale ludzie... Dziwić się później , że potem ludzie typu: Szejker , Venum , OeS Prajm , Goku , Trebron i ci inni mniej lub bardziej znani opuszczają scenę , bo najzwyczajniej w świecie się was wstydzą i szukają szczęścia w innych klanach , które mają porządny rispect. Więc powiem krótko , ogarnijcie się. Wypowiem się także po kolei do różnych klanów...:

< LoR > Jeśli to nie jest Wasz wątek , oraz jeśli to nie jest Wasz problem , to nie wrzucajcie tu swoich nędznych 3 groszy , tym bardziej że z tego co wywnioskowałem po postach , to niczego nie wiecie , tylko chcecie się przypodobać którejś ze zwaśnionych stron.

< UP > Patrząc na Wasze granie na serwerach , też mógłbym powiedzieć że używacie omawianych tutaj czitów. Ośmieszacie klan PCH od słabeuszy , samemu będąc n00bami.

< PCH > Podaj mi screeny na PW , ja je skontroluje i ocenie sytuacje. Jak będzie w porządku , to proponuje wszystkim niedowiarkom powtórzyć mecz na serwerze typu WNL gdzie można wszystko sprawdzać , oraz także przy sędziach.

Do reszty , nie wtrącajcie się w wątek , bo i tak spam chyba już minął progi Szlachty Polskiej. Powodzenia dla każdego klanu , mam nadzieje że moje słowa do kogoś dotrą i będzie wreszcie spokój. I do cholery jasnej , skończcie już ten wzajemny hejt , bo żaden z klanów wymienionych przezemnie nic szczególnego nie osiągnął ani nie wniósł na scenę, a tylko robicie nie potrzebny bałagan adminon.
    Pozdro !

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #136 dnia: Kwietnia 14, 2013, 14:16:11 »
    A czy wyżej podpisany zechce ujawnić RN'a?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #137 dnia: Kwietnia 14, 2013, 14:17:59 »
    A co Ganczuś? Ktoś ma rację to znaczy , że jest fejkiem? ^^
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Tau005

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #138 dnia: Kwietnia 14, 2013, 15:17:47 »
    Bosze.

To jest kolejna rzecz , która często wprawia o mdłości gracza , ale z wielką przyjemnością odpowiem na Twoją dociekliwość , Ganczo. To , że nie boję się publicznie powiedzieć co sądzę o obecnej sytuacji na Warbandzie , to jeszcze chyba nie dowód , że jestem Multikontem? Fakt że zaistniałem tutaj ledwo pare godzin temu , ale to tylko dlatego że już mam dość stania z założonymi rękoma i patrzenia co tu się wyprawia , a takie przestrogi mówił nie jeden użytkownik , więc i ja chciałem spróbować. Ale do rzeczy: Obejrzałem dokładnie screeny PCH i nie mam żadnych uwag co do ich wiarygodności. Screeny to już jest maksymalny dowód na niewinność , a Ci co wciąż mają odmienne zdania po prostu są zwyczajnymi hejterami którzy chcą się dalej opryskliwie kłócić jak mała dzieciarnia , ale droga wolna , nikomu tego nie bronie.

Powodzonka dla PCH , tak klamerkowym nawiasem mówiąc , to gracie coś w najbliższym czasie?

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #139 dnia: Kwietnia 14, 2013, 15:30:07 »
    Zamierzamy zagrać z WD i PK.

Offline Lother

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #140 dnia: Kwietnia 14, 2013, 16:41:27 »
    Bosze.

To jest kolejna rzecz , która często wprawia o mdłości gracza , ale z wielką przyjemnością odpowiem na Twoją dociekliwość , Ganczo. To , że nie boję się publicznie powiedzieć co sądzę o obecnej sytuacji na Warbandzie , to jeszcze chyba nie dowód , że jestem Multikontem? Fakt że zaistniałem tutaj ledwo pare godzin temu , ale to tylko dlatego że już mam dość stania z założonymi rękoma i patrzenia co tu się wyprawia , a takie przestrogi mówił nie jeden użytkownik , więc i ja chciałem spróbować. Ale do rzeczy: Obejrzałem dokładnie screeny PCH i nie mam żadnych uwag co do ich wiarygodności. Screeny to już jest maksymalny dowód na niewinność , a Ci co wciąż mają odmienne zdania po prostu są zwyczajnymi hejterami którzy chcą się dalej opryskliwie kłócić jak mała dzieciarnia , ale droga wolna , nikomu tego nie bronie.

Dobrze gadasz :). Polać mu!
    Tak na marginesie... przed przecinkiem nie dawaj spacji.

Offline Hawks

• Użytkownik
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #141 dnia: Kwietnia 15, 2013, 20:57:23 »
    To jak kamillo, kiedy gramy na serwerze KoH'u ? może sobota o 19? tak jak ostatnio ?

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #142 dnia: Kwietnia 15, 2013, 21:52:36 »
    Chyba wiem jaki bd wynik ;]
    BTW. PCH gra z UP czy LoR bo nwm ^^

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Kwietnia 16, 2013, 07:51:18 »
    Ja proponuje UP vs. PCH w tą sobote 20.04.2013 o godzinie 19 na serwerze KoHu.
    Sędziowie: Teoiss i Ahejro ;3
    Mam nadzieje, że taki stan rzeczy was zadowala.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #144 dnia: Kwietnia 16, 2013, 15:12:28 »
    Sobota odpada. Raszyn hueuhe. Pozdrawiam

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Kwietnia 16, 2013, 15:17:35 »
    Piątek?* Niedziele?*
    ;>

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #146 dnia: Kwietnia 16, 2013, 15:29:44 »
    Nie chce tu spamować, więc tak. Jak chcą to zapraszam niech się ze mną skontaktują to się jakiś termin uzgodni.

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #147 dnia: Kwietnia 16, 2013, 22:38:52 »
    My niestety terminy mamy zajęte lub w planach. Na razie nie przewidujemy żadnego rewanżu.

Offline Hawks

• Użytkownik
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #148 dnia: Kwietnia 16, 2013, 22:46:06 »
    Chyba coś Ci się pomyliło :O, to żaden rewanż, ale powtórzenie meczu, bo ostatni był nie fair, że się tak wyrażę, bo wasi ludzie [nicki już wymieniałem] celowali w niebo strzelając hs.

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #149 dnia: Kwietnia 16, 2013, 23:23:24 »
    Hawksiku :) Nie wykorzystuj chwilowej reputacji klanu do ośmieszania siebie samego. Nie wiedziałem, że istnieje taki cheat jak strzał w niebo i headshot ^^ Myśl co piszesz, bo serio. My z moimi ludźmi to taką polewkę z tego mamy, że chyba to oblejemy ^^ Sami wymyślacie rzeczy, które tak naprawdę nie mają miejsca. Najlepsze jest to , że sami w to wierzycie. Sami siebie nakręciliście, a przegraliście tylko i wyłącznie z własnego skilla i taktyk. To jest trzon klanu, a nasz po prostu lepiej wypadł na meczu.

Następnym razem wymyśl z przyjaciółmi coś bardziej wiarygodnego, ale takiego , żebyśmy mogli się pośmiać z klanem :)

Pozdrowionka od Polish Chivalry.

PS: Nie opłaca się z wami grać, bo po prostu nie umiecie przegrywać. Taka prawda. Grajcie z honorem, a nie brawurą. I przestańcie psuć nam wizerunek, bo ani wy na tym nie korzystacie, ani my :P