Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PCH] Polish Chivalry  (Przeczytany 53230 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    Odp: [Native][PCH] Polish Chivalry
    « Odpowiedź #165 dnia: Kwietnia 18, 2013, 13:47:01 »
    Hmm podmień taksturki na jakiekolwiek inne w plikach gry (np modele albo tekstury murow) to gra ich nie odczyta i beda przezroczyste. Albo zrób model hełmu z 10metrową flagą to bedziesz widzial zza murów gdzie wróg idzie. Proste
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #166 dnia: Kwietnia 18, 2013, 14:12:10 »
    Chyba czas zakończyć tą patologię...

Z tego co wiem, w tym kraju mamy coś takiego jak domniemanie niewinności, więc albo macie dowody na używanie przez jakiś klan różnego rodzaju trików albo wynocha z Tawerny z tymi śmieciami! Jeśli nie przeniesiecie tej bzdurnej "dyskusji" na inną płaszczyznę (podpowiem: STEAM, TS, prywatne wiadomości itp.) to zacznę rozdawać punkty.

Hough!
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ReggaeBoy

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • ReggaeBoy
    « Odpowiedź #167 dnia: Kwietnia 18, 2013, 16:10:26 »
    A nie mówiłem że tak będzie admin przyszedł zobaczył i..... nie rozdał ostrzeżeń (uffff)

- Puchar Polski 2015

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #168 dnia: Kwietnia 18, 2013, 16:22:57 »
    Zadaj sobie pytanie - kto chce streamować i kto chce oglądać mecz dwóch śmiesznych klaników z których dla jednego szczytem osiągnięć jest pokonanie jakiegoś kilkumiesięcznego tworu znanego jako PCH.... proszę...

Z tego co wiem, to UP także nie ma więcej niż kilka miesięcy. My nie jesteśmy już jakimś "tworem" tylko pełnoprawnym klanem warband liczącym około 30 osób, więc wiesz, trochę bzdury piszesz i na ich temat i na nasz.

Co do Hawksa. Piszesz już , żeby pisać? Jeżeli do rozmowy nie wnosisz nic nowego, a tylko piszesz to co już wcześniej pisałeś, to pakuj manatki i w drogę ku przygodzie. Poza tym - człowiek niewinny także ma prawo obrony. To że się tłumaczymy, jest tylko odpowiedzią na waszą nawałnicę tworów wyobraźni, czyli naszych "cheatów", "hacków" i innych zastępczych plików.
    Ciekaw jestem także owego Lidera który potwierdził ,że mamy hacki. W ostatnim czasie toczyliśmy takie bezsensowne spory tylko z wami.
    Co do Cherokee: Tak. To taka nowa moda widzę. Nie spodziewałem się, że wymysły UP naprawdę staną się czymś, co trzeba zwalczyć. Bo wkońcu głupi dla głupich wymyślają...
    Co do Dyktatora: Tak wiem, że mam możliwość zamknięcia tematu. Ale cóż jest lepszego, niż pośmianie się razem z moim klanowiczami nad wypocinami Hawksa bądź Ganczo.
    Co do reszty: Nie wierzcie tak łatwo w coś, na co nie ma namacalnych dowodów. Bo "powiedzieć" może każdy.

Co do Sir Luca: Powiem tylko "Dzięki", a mój ostatni post na ten temat, uznaj za ostateczne podsumowanie tego co tu się działo.

Powiem tak: Miło grało się z UP.  Szkoda tylko , że oni nie myślą tak samo. Od początku uznawaliśmy ich za silny klan. Choćby dla tego, że PA z nimi przegrało. Ale jednak z nimi wygraliśmy. Na czysto. Bez sztuczek. Glitchów. Cheatów. Hacków. Byli trudnym przeciwnikiem.
    - Fajnie. Szkoda tylko , że przez to mamy same problemy.

To była ostatnia wiadomość Indexa na ten temat. Tym razem poważnie. Pozdrowienia dla UP, LoR i Tks. Zwłaszcza Tks: Mimo iż to "dzieci" to jednak potrafili jakoś pogadać.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline patox_pl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #169 dnia: Kwietnia 18, 2013, 17:18:59 »
    Choćby dla tego, że PA z nimi przegrało.
    Szczerze powiedziawszy PA nigdy nie grało z UP:o

Offline marcol131

• Użytkownik
    • PCH_Bogdan_z_Marcolowa
    « Odpowiedź #170 dnia: Kwietnia 18, 2013, 17:34:32 »
    I co do wypowiedzi Indexa. Ja nie będę już nic a nic tu pisał w sprawie tego sporu, jednak warto, żebyś sobie Kamillo spojrzał na pogrubioną część cytatu, bo naprawdę nie jest tak trudno się dostosować do tego. W tym poście wyraźnie jest zaznaczone to, że Luca zastrzega sobie ostatnie zdanie w  tej dyskusji na forum.

I żeby nie spamić: Mówicie, że macie około 30 członków. Czy byłaby szansa na zagranie meczu w większym formacie( lub treningu chociaż), takim jak min. 12 vs 12? Bo rzadko kiedy ( te klany, z którymi grywaliśmy) była okazja do wystawienia składu większego niz 9 vs 9. W maju będzie nam zależało na zagraniu czegoś większego, dla zgrania składu, jednak niełatwo znaleźć takich przeciwników, którzy byliby w takiej ilości oraz nie wychodzili znacznie ponad poziom.

Oczywiście,że byłaby taka możliwość :) Wolelibyśmy zagrać sparing,ponieważ w większych formatach testujemy nowych graczy i przede wszystkim zgranie.

@Index : PA nigdy nie grało z UP :) PCH na samym początku zmierzyło się  z UP ,wtedy jeszcze pod nazwą 4EF.
    Co raz mniej wieże w to że masz 18 lat, twoja ortografia mówi sama za siebie.

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #171 dnia: Kwietnia 19, 2013, 20:44:07 »
    Aj tam Wojtek nie marudź ^^ Możliwe , że rzeczywiście to PCH było. Skoro tak, to strasznie dawno :O
    Dyktator: Ale ostatnie zdanie jako Lider i założyciel przywłaszczyłem sobie ja :P Chyba tego prawo nie zakazuje. Poza tym ładnie podziękowałem ^^

Offline Agnieszka.Kapucyn

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Kwietnia 20, 2013, 20:23:56 »
    Dzisiaj miałam niemiłą sytuacje - otóż wasi członkowie Majkel oraz Wojownik zwyzywali mnie od kurw ponieważ byłam lepsza od nich. Miło, że chodzą takie retardy, które nie mają za grosz mózgu, ale przykro mi gdy ma miejsce sytuacja gdy ktoś mnie obraża. Nigdzie jeszcze takiej sytuacji nie doświadczyłam (czy to w Polsce czy w Niemczech, gdzie mieszkam), więc wnoszę o przeprosiny dla mnie od tych gimbusków. Jeśli nie, to przepraszam, ale całe PCH będę musiała wrzucić do jednej grupy.
    Screeny wrzucę później.

Offline marcol131

• Użytkownik
    • PCH_Bogdan_z_Marcolowa
    « Odpowiedź #173 dnia: Kwietnia 20, 2013, 20:35:06 »
    Dzisiaj miałam niemiłą sytuacje - otóż wasi członkowie Majkel oraz Wojownik zwyzywali mnie od kurw ponieważ byłam lepsza od nich. Miło, że chodzą takie retardy, które nie mają za grosz mózgu, ale przykro mi gdy ma miejsce sytuacja gdy ktoś mnie obraża. Nigdzie jeszcze takiej sytuacji nie doświadczyłam (czy to w Polsce czy w Niemczech, gdzie mieszkam), więc wnoszę o przeprosiny dla mnie od tych gimbusków. Jeśli nie, to przepraszam, ale całe PCH będę musiała wrzucić do jednej grupy.
    Screeny wrzucę później.

Nie wiem czy to fake czy nie ,ale chciałbym Ciebie poinformować,że w naszym klanie nie ma ani Majkela ani Wojownika.Ciekawią mnie te screeny... wrzuć jak najszybciej ^.^
    Teraz to my żądamy przeprosin.

Offline Agnieszka.Kapucyn

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Kwietnia 20, 2013, 20:48:19 »
    Jeśli tak - przepraszam.
    Jednakże widziałam ich z tagiem PCH, co jasno dawało mi do zrozumienia skąd mogą być. Ale jeśli tak jak mówisz nie ma ich w klanie, to przepraszam najmocniej.

Offline Troll8

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Kwietnia 20, 2013, 20:48:44 »
    Nigdzie jeszcze takiej sytuacji nie doświadczyłam (czy to w Polsce czy w Niemczech, gdzie mieszkam) [...]

Heh co do tego, to powiem szczerze że sporo razy mi się też tak zdarzyło, raz to napisał anglik/amerikanin na indinations bo go pokonałem, ale prawie zawsze Polacy piszą takie rzeczy, zapewniam cb że to nie byli oni bo jak marcol wyżej napisał ani Majkel ani Wojownik nie jest u nas w klanie

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #176 dnia: Kwietnia 28, 2013, 21:57:26 »
    Dzisiaj o godzinie 20:00 odbył się mecz oficjalny z Tureckim klanem "Warriors". Mecz odbył się w śmiesznej atmosferze, gdyż "angielski" przeciwnego klanu był nieco poniżej normy ^^
    Mecz zakończył się pozytywnym wynikiem dla Polish Chivalry: 14:6

Dziękujemy za grę! - Oyun için teşekkürler!

- Screeny poniżej wstawione przez naszego głównego radnego Marcola -

Offline patox_pl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Kwietnia 28, 2013, 22:03:21 »
    Gratki!!!

Offline marcol131

• Użytkownik
    • PCH_Bogdan_z_Marcolowa
    « Odpowiedź #178 dnia: Kwietnia 28, 2013, 22:22:45 »
    Screeny:
    (click to show/hide)

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #179 dnia: Kwietnia 28, 2013, 22:25:20 »
    Czat na drugim screenie mnie rozbroił xD