Zadaj sobie pytanie - kto chce streamować i kto chce oglądać mecz dwóch śmiesznych klaników z których dla jednego szczytem osiągnięć jest pokonanie jakiegoś kilkumiesięcznego tworu znanego jako PCH.... proszę...
Z tego co wiem, to UP także nie ma więcej niż kilka miesięcy. My nie jesteśmy już jakimś "tworem" tylko pełnoprawnym klanem warband liczącym około 30 osób, więc wiesz, trochę bzdury piszesz i na ich temat i na nasz.
Co do Hawksa. Piszesz już , żeby pisać? Jeżeli do rozmowy nie wnosisz nic nowego, a tylko piszesz to co już wcześniej pisałeś, to pakuj manatki i w drogę ku przygodzie. Poza tym - człowiek niewinny także ma prawo obrony. To że się tłumaczymy, jest tylko odpowiedzią na waszą nawałnicę tworów wyobraźni, czyli naszych "cheatów", "hacków" i innych zastępczych plików.
Ciekaw jestem także owego Lidera który potwierdził ,że mamy hacki. W ostatnim czasie toczyliśmy takie bezsensowne spory tylko z wami.
Co do Cherokee: Tak. To taka nowa moda widzę. Nie spodziewałem się, że wymysły UP naprawdę staną się czymś, co trzeba zwalczyć. Bo wkońcu głupi dla głupich wymyślają...
Co do Dyktatora: Tak wiem, że mam możliwość zamknięcia tematu. Ale cóż jest lepszego, niż pośmianie się razem z moim klanowiczami nad wypocinami Hawksa bądź Ganczo.
Co do reszty: Nie wierzcie tak łatwo w coś, na co nie ma namacalnych dowodów. Bo "powiedzieć" może każdy.
Co do Sir Luca: Powiem tylko "Dzięki", a mój ostatni post na ten temat, uznaj za ostateczne podsumowanie tego co tu się działo.
Powiem tak: Miło grało się z UP. Szkoda tylko , że oni nie myślą tak samo. Od początku uznawaliśmy ich za silny klan. Choćby dla tego, że PA z nimi przegrało. Ale jednak z nimi wygraliśmy. Na czysto. Bez sztuczek. Glitchów. Cheatów. Hacków. Byli trudnym przeciwnikiem.
- Fajnie. Szkoda tylko , że przez to mamy same problemy.
To była ostatnia wiadomość Indexa na ten temat. Tym razem poważnie. Pozdrowienia dla UP, LoR i Tks. Zwłaszcza Tks: Mimo iż to "dzieci" to jednak potrafili jakoś pogadać.