Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PCH] Polish Chivalry  (Przeczytany 53232 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: [Native][PCH] Polish Chivalry
    « Odpowiedź #150 dnia: Kwietnia 16, 2013, 23:31:59 »
    Śmiem twierdzić, że tylko z wami UP ma wąty... aa może was tak przeraża to, że możecie przegrać o_O
    Jeśli jesteście tacy mocni (co wynika z postu wyżej) to z dziecinną łatwością pokonacie UP prawda? (kocham to... ;> )

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #151 dnia: Kwietnia 16, 2013, 23:36:42 »
    A ja kocham takie teksty Teoiss ^^

A teraz serio. Nie jesteśmy nie wiem jak mocni, ale jedno śmiem twierdzić. Pokonaliśmy UP bez WH i innych badziewi. Ale kogo to obchodzi? UP roznosi o nas plotki, a na to nie pozwolę. Dlatego od teraz, UP to dla mnie kłamcy ( Tks potwierdzi moje stanowisko) i dzieci. U nas są może młodsi członkowie, ale członkowie UP zachowują się bardziej dziecinnie. Nie przystoi porządnemu klanowi robić z igły widły na pierwszy lepszy mecz który przegrali. Co nas obchodzi co o nas myślą? Powiem tak: Cała ta sytuacja to jedna wielka mistyfikacja UP którzy z nami przegrali ( podkreślam to Hawku ^^) i nie potrafią się z tym pogodzić. Pewnie dla tego, że gdy powstaliśmy, byliśmy na poziomie HK...
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Tau005

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #152 dnia: Kwietnia 17, 2013, 06:42:07 »
    ...

UP , nie chce Was hejtować czy coś , ale w obecnej chwili zachowujecie się trochę nierozważnie. Rozumiem , że w Waszym uznaniu PCH mogło używać cheatów , ale nie należy tego mylić ze skillem. Klany rosną w siłę , nawet te najgorszej jakości i z czasem wyrównują dystans do lepszych. Poza tym , warto wspomnieć że nie podałeś żadnych rzetelnych dowodów , screenów czy ewentualnych świadków. W takiej sytuacji śmiem twierdzić, że wygrało PCH i to w czysty sposób.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #153 dnia: Kwietnia 17, 2013, 13:57:06 »
    A ja kocham takie teksty Teoiss ^^

A teraz serio. Nie jesteśmy nie wiem jak mocni, ale jedno śmiem twierdzić. Pokonaliśmy UP bez WH i innych badziewi. Ale kogo to obchodzi? UP roznosi o nas plotki, a na to nie pozwolę. Dlatego od teraz, UP to dla mnie kłamcy ( Tks potwierdzi moje stanowisko) i dzieci. U nas są może młodsi członkowie, ale członkowie UP zachowują się bardziej dziecinnie. Nie przystoi porządnemu klanowi robić z igły widły na pierwszy lepszy mecz który przegrali. Co nas obchodzi co o nas myślą? Powiem tak: Cała ta sytuacja to jedna wielka mistyfikacja UP którzy z nami przegrali ( podkreślam to Hawku ^^) i nie potrafią się z tym pogodzić. Pewnie dla tego, że gdy powstaliśmy, byliśmy na poziomie HK...
    Serio kamillo? Seeerio? TKS? To głupszego sojusznika i większej dzieciarni niż TKS nie widziałem w historii warbanda(no chyba że ZT ale to jedno) I teraz wyszło że arn to Minotal bo to właśnie Minotal tak sie strasznie pluł do UP ^^

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Kwietnia 17, 2013, 14:46:05 »
    Co to znaczy "smamic" ?

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #155 dnia: Kwietnia 17, 2013, 15:01:16 »
    Chyba wyimaginowana przez debila ;o

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #156 dnia: Kwietnia 17, 2013, 15:09:27 »
    "Udani" jesteście :)

Spójrzcie co sami teraz piszecie i jak się tłumaczycie, bo człowiek bez winy tak by się nie tłumaczył, a co do cheatów, to może Ty ich nie miałeś [nwm jaki ty masz tam nick] liderze, ale twoi ludzie z pewnością między innymi np. Damian, Malkai i Trobulemaker, a dziwi nas to że przegraliśmy z takim klanem jak wy :O Rozumiem, że jesteście podjarani zwycięstwem, ale miejcie chociaż szczyptę honoru i zagrajcie ten mecz jeszcze raz, ale na serwerze z sędziami i najlepiej live stream'em, żeby potem inne osoby mogły też zobaczyć jak to Wy wygrywacie w 100 % "Fair" i nie Ja wam wyrabiam opinie, ale inne klany również, bo jak graliśmy to pod czas meczu do Piernika jeden z liderów innego klanu napisał, że natychmiastowo mamy zaprzestać z wami grać, bo posiadacie tzw "cheaty".

Pozdrówki i toczcie nadal tą wojnę sami z sobą i zaśmiecajcie sami sobie temat pisząc 3 durne wypowiedzi pod rząd, w których piszecie te same pierdy/wypociny do niczego nie dążące.

(click to show/hide)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #157 dnia: Kwietnia 17, 2013, 15:38:17 »
    UWAGA, UWAGA Mecz o honor UP vs PCH, Transmisja w TVP1 o 20.45, o 20.30 studio, gdzie Jacek Gmoch opowie nam o taktyce kampienia w środkowej na Wiosce.

Po meczu: Mamy nowy rekord oglądarności, mecz PCH vs UP przebił duel o wszystko Goka z Warhammerem o 472 391 widzów. Opłata za umieszczenie spotu reklamowego w przerwie meczu wyniosła 72mln dolarów za 60-sekundowy spot. :D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Kwietnia 17, 2013, 15:52:36 »
    Trouble do przedszkola to ewentualnie możesz wrócić ty, sam prowokujesz a potem płaczesz, że w tym wątku spam jest. Jedna rada: kliknij przycisk wyloguj się i zapomnij hasła ...

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #159 dnia: Kwietnia 17, 2013, 18:19:21 »

Spójrzcie co sami teraz piszecie i jak się tłumaczycie, bo człowiek bez winy tak by się nie tłumaczył, a co do cheatów, to może Ty ich nie miałeś [nwm jaki ty masz tam nick] liderze, ale twoi ludzie z pewnością między innymi np. Damian, Malkai i Trobulemaker, a dziwi nas to że przegraliśmy z takim klanem jak wy :O Rozumiem, że jesteście podjarani zwycięstwem, ale miejcie chociaż szczyptę honoru i zagrajcie ten mecz jeszcze raz, ale na serwerze z sędziami i najlepiej live stream'em, żeby potem inne osoby mogły też zobaczyć jak to Wy wygrywacie w 100 % "Fair" i nie Ja wam wyrabiam opinie, ale inne klany również, bo jak graliśmy to pod czas meczu do Piernika jeden z liderów innego klanu napisał, że natychmiastowo mamy zaprzestać z wami grać, bo posiadacie tzw "cheaty".

Pozdrówki i toczcie nadal tą wojnę sami z sobą i zaśmiecajcie sami sobie temat pisząc 3 durne wypowiedzi pod rząd, w których piszecie te same pierdy/wypociny do niczego nie dążące.

(click to show/hide)
    Zadaj sobie pytanie - kto chce streamować i kto chce oglądać mecz dwóch śmiesznych klaników z których dla jednego szczytem osiągnięć jest pokonanie jakiegoś kilkumiesięcznego tworu znanego jako PCH.... proszę...

Offline jurdas

• Użytkownik
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #160 dnia: Kwietnia 17, 2013, 19:24:21 »
    Tvp, pisałem przecież, i szpakowski z szaranowiczem komentują dla państwa.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline jurdas

• Użytkownik
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #161 dnia: Kwietnia 17, 2013, 20:31:54 »
    Nie, za tak nisko pensję szkoda mojego głosu na PCH

Offline marcol131

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • PCH_Bogdan_z_Marcolowa
    « Odpowiedź #162 dnia: Kwietnia 17, 2013, 20:52:46 »

(click to show/hide)

No Hawks , przyznam że używaliśmy fly hacka (jeżeli w ogóle coś takiego istnieje o,o)  i was z nieba strzelaliśmy.
    A teraz na poważnie... Przyznam,że kompletnie się nie spodziewałem wygranej z wami tak samo jak to,że zagracie takim składem.
    Czy my jesteśmy podjarani ? Nie,ale bardzo zdziwieni... naszym celem było ugrać kilka punktów,a tymczasem wygraliśmy mecz.
    Nie wiem jakie macie dowody na posiadanie przez nas hacków,ale chyba już wystarczająco udowodniliśmy.
    Co do live steama to może jeszcze AZAN będzie nagrywał ?
    Co raz mniej wieże w to że masz 18 lat, twoja ortografia mówi sama za siebie.

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #163 dnia: Kwietnia 17, 2013, 20:59:51 »
    Fly Hack? To jest warband czy minecarft O_o
    178.217.191.217:6320

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #164 dnia: Kwietnia 17, 2013, 21:10:57 »
    Widzę że ostatnio oskarżanie się nawzajem młodych klanów o cheaty stało się nowym trendem.Panowie to nie jest CS 1.6 żeby się tak żreć o coś co nie mogło mieć praktycznie miejsca a jak naprawdę nie potraficie zaufać przeciwnikowi to załatwcie mapy z Pucharu Polski (bodajże autorstwa Filcefixa,powinien je mieć) a tawernę zostawcie w spokoju.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 17, 2013, 21:35:55 wysłana przez Cherokee »

(click to show/hide)