Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PCH] Polish Chivalry  (Przeczytany 53288 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    Odp: [Native][PCH] Polish Chivalry
    « Odpowiedź #120 dnia: Kwietnia 14, 2013, 00:19:05 »
    Ja to bym se ponajemniczył z chęcią. Gratuluje wyniku.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline marcol131

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • PCH_Bogdan_z_Marcolowa
    « Odpowiedź #121 dnia: Kwietnia 14, 2013, 00:20:49 »
    1.Sorry, zabijałem na przykład ciebie, zaraz sobie zwale, przecież zabicie ciebie na koniu równa się zabiciem Trebrona. Jesteś siostrą Apocalypsa Najlepszego Konnego czy co? Jak będę miał normalnego kompa i myszkę i będe grał regularnie to ja ci chambera fiutem zrobię.

2.Ok. Zaręczam również, że nie ma mózgu, bo Damian13 to retard. A autoblocka ma, uwierz mi.

3.OK. jesteście jednak jeszcze większymi retardami. Wy nie macie wyczucia czasu i zgrania zespołowego, już pisałem wcześniej - zgranie to może mieć WV a nie wy. Wy to co najwyżej korzystacie z nauk Shakyora i piszecie na czacie drużynowym, bo macie sopran i wolicie nie używać mikrofonów.
    Pozdro, poćwiczcie.

1.Hmmm... nie myślałem,że zabicie kogoś na bitwie od tyłu lub grającego 4fun samym oszczepem wywoła u kogoś takie podniecenie ...
    2.Poważne oskarżenie ... dziwne,że na meczach nie zawsze blokuje uderzenia.
    3.Zgrania nie mamy takiego jak lepsze klany,ale jakbyś nie zauważył (Polecam Okulary) to jest temat klanu Polish Chivalry,a nie Polish Eagles.
    Nie wszyscy klanowicze mają mikrofony,dlatego piszą na czacie (miałem nadzieje,że jest to oczywiste ... niestety prawdą jest to,że nie wszyscy umieją wykorzystać tzw. mózg)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2013, 13:25:53 wysłana przez marcol131 »
    Co raz mniej wieże w to że masz 18 lat, twoja ortografia mówi sama za siebie.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #122 dnia: Kwietnia 14, 2013, 00:58:04 »
    Retardowi nawet autoblock niepomoże, przykro mi z tego powodu.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #123 dnia: Kwietnia 14, 2013, 10:06:10 »
    Jak dasz dowód to wam uwierze
    178.217.191.217:6320

Offline Troll8

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #124 dnia: Kwietnia 14, 2013, 10:41:27 »
    Wh można z łatwością wyłączyć, więc teraz to mnie nie obchodzi co tam masz.
    Zagrajcie z kimś mecz, może rewanż z UP (nie, nie jestem z UP) i po bitwie każdy niech wstawi screeny z meczu tak jak było na Pucharze Polski, gdzie można było o to poprosić.

No ok, tylko pytanie czy UP się na to zgodzi, jeżeli możecie to byśmy chcieli ten mecz rozegrać w ten sam dzień o tej samej godzinie ;) w sobotę o 19 za tydzień, pasuję?

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #125 dnia: Kwietnia 14, 2013, 11:34:16 »
    Mnie dziwi to, dlaczego klany klasy światowej nie mają takchich problemów, tylko zawsze przegrani wykłócają się że grali drugim składem, że przeciwnik miał cheaty, że używali merców etc. A nawet jeśli ten Damian miał wh (a miał, bo widziałem kiedyś na jego screenech) to napewno nie przesądzi to o wyniku meczu. Wh nie daje super skilla, ale tylko to co może zrobić zwyczajnie konny sprawdzając gdzie jest przeciwnik. gg

Offline Lawyer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #126 dnia: Kwietnia 14, 2013, 11:56:00 »
    Uwielbiam kłótnie takich małych zretardziałych klanów, w której to jeden klan oczernia drugi po porażce XD Propsy

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #127 dnia: Kwietnia 14, 2013, 12:19:17 »
    Gratuluje wyniku [Fap fap fap]

Dziwne, że pierwsze 4 rundy UP jechało was jak szmaty dopiero w 5 rundzie zaczęliście grać lepiej o dziwo.
    Najlepsze było to, że " Damian" ,"Troublemaker" i jeszcze jakiś "Malkai" strzelali Head shoty celując w niebo :) albo sytuacja z tym, że zawsze wiedzieliście, gdzie jesteśmy moim zdaniem jesteście nędznym klanem, bo nie potraficie grać fair.

pozdro

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #128 dnia: Kwietnia 14, 2013, 12:26:10 »
    Jesteście żałośni XD

Zapraszam na serwer KoHu na rewanż, z chęcią stworzę lożę sędziowską i z chęcią zajmę się sędziowaniem tego nędznego spotkania. Zaobserwujemy czy ktoś nie ma chetów, ładnie to sprawdzimy i będzie cacy. Co wy na to? xD

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #129 dnia: Kwietnia 14, 2013, 12:27:22 »
    Jestem jak najbardziej ZA !

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #130 dnia: Kwietnia 14, 2013, 12:28:06 »
    Słodko. To ustalcie sobie ładnie godzinki i wyślijcie mi PW.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #131 dnia: Kwietnia 14, 2013, 12:28:25 »
    Aharo,jak będzie miejsce w loży to możesz mnie dopisać :D

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #132 dnia: Kwietnia 14, 2013, 12:48:48 »
    A może pomyślałeś, że zwyczajnie się nabijał z tego poziomu ortografii? ;)

I znowu te pojazdy co do języka... znowu kłótnie w wątkach klanowych... zawsze to samo.

Co do sporu w sprawie cheatów to jako lider LoR też muszę dać tu swoje 3 grosze. Ni ma sensu się wykłócać ciągle, dlatego propozycja Gancza wydaje mi się najbardziej racjonalna. Przynajmniej jakiś konkret, a nie same ,,wykrzykiwanie" oskarżeń i kontroskarżeń.

Dałem Ganczowi screeny. Ku jego zdziwieniu były całkowicie czyste i bez wallhacków i tym podobnych. Oczywiście go to nie przekonało, więc stwierdzam , że kłótnia ta nie ma sensu. Nie da się przekonać kilku osób do tego , że nie używamy cheatów. Więc po co próbować? My wiemy swoje, niech więc to małe grono psujące nam reputację wie swoje. My bynajmniej nie będziemy się tym przejmować. I wy też nie powinniście. Gramy od początku i do końca czysto.
    Gratuluje wyniku [Fap fap fap]

Najlepsze było to, że " Damian" ,"Troublemaker" i jeszcze jakiś "Malkai" strzelali Head shoty celując w niebo

pozdro
    Błagam. Nie wymyślajcie coraz to nowych idiotycznych pomysłów -_-.  Przestańcie nas atakować za nic. Jedynym waszym argumentem są teksty pokroju: "Na początku przegrywali, potem szło lepiej! Cheaterzy jeb*ni!" , " Jakim cudem Index strzelał dziś same heady, a wczoraj nie potrafił trafić nawet w cel?!". Ludzie są różni, reagują zgodnie z sytuacją. Zależne są od tego choćby stan skupienia, rozgrzanie się czy nawet chęć do gry. Wszystko co piszecie to wasza nie umiejętność do przegrania z klanem, w którym zazwyczaj było więcej czerwonych cyferek niż zielonych. Po trochu zaczynam rozumieć Minotala i kilku innych osobników.
    Uwielbiam kłótnie takich małych zretardziałych klanów, w której to jeden klan oczernia drugi po porażce XD Propsy
    Dokładnie. Ale pochwalam klan UP i LoR za wytrwałość.
    Z początku LoR pisało , że nie byli przygotowani, nie rozgrzani itd. Potem dopiero zaczęło się "oni chyba cheatowali". Wymyślali sytuację w stylu "celowali w niebo, trafiali heada". Takie sytuacje w ogóle nie miały miejsca więc nie wiem jakim cudem można tak łgać , bo to jest po prostu żałosne.
    To samo mogę powiedzieć o UP. Strzelali jeszcze zanim wychyliliśmy się zza ścian. To na 100% cheaty przecież!
    Ale my nikogo nie oskarżaliśmy, bo my zwyczajnie potrafimy pojąć podstawowe zasady działania w społeczności, nie co to poniektórzy tutaj.

Tyle mam do powiedzenia w tej kwestii. Rozmowę uznaję za zakończoną. Na żadne posty z tą sprawą związane nie zamierzam odpowiadać, bo myślę , że wyjaśniłem wszystko. Z tego co pamiętam, to za czasów PA 4EF było największymi cheaterami i glitcherami na scenie. Tak byli postrzegani przez nas. Ale my nie wnosiliśmy sprawy na tawernę.

Dziękuję i dobranoc.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #133 dnia: Kwietnia 14, 2013, 13:01:58 »
    Co poradzisz że LoR taki jest?
    Pozwól, że odpowiem twoim kolejnym cytatem:
    No coment

Kamillo- ale ty wiesz, że w tej chwili to spór nt. meczu z UP? LoR tylko wspiera rację jednej ze stron. Osobiście nic nie dopowiadam o naszym meczu. Z prostej przyczyny- nie było mnie tam, więc nic nie stwierdzam. Jednak relacje moich ludzi, ludzi UP, a nawet waszych członków jasno wskazują na problem ...

Z mojej strony to też tyle. Dziwię się, że ten wątek jeszcze jest otwarty.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #134 dnia: Kwietnia 14, 2013, 13:15:28 »
    Jesteście żałośni XD

Zapraszam na serwer KoHu na rewanż, z chęcią stworzę lożę sędziowską i z chęcią zajmę się sędziowaniem tego nędznego spotkania. Zaobserwujemy czy ktoś nie ma chetów, ładnie to sprawdzimy i będzie cacy. Co wy na to? xD

Ty wiesz jak mnie zachęcić do sędziowania ^^
    Tak tak moge to zrobić ;> daj streamera i git.