Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: War Thunder  (Przeczytany 35121 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: War Thunder
    « Odpowiedź #90 dnia: Kwietnia 01, 2013, 14:00:11 »
    I to nie byle jakie bo odrzutowe, zasuwają 700 na godzinę. Przyznam się szczerze że jak tak wygląda walka odrzutowców to nie interesuję się najwyższymi tierami,  za szybko latają wolę wolniejsze samoloty.
    Wczoraj od 17 do 20 i dzisiaj od 4 do 7rano można było dostać po 200 złotych orłów, czyli łącznie 400orłów wystarczyło tylko wygrać 1 i 5 walk.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #91 dnia: Kwietnia 01, 2013, 21:26:39 »
    To sobie polatałem ;] Chyba nawet mi się trafiła bitwa na której byłeś Araden ;] Pisało, że opuściłeś serwer ;]] Ale może to nie ty ;]]

EDIT:
    To ja ;]]

Offline Araden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Kwietnia 01, 2013, 23:26:39 »
    Jak jest napis że ktoś tam opuścił serwer to oznacza ze stracił wszystkie samoloty i staje się widzem. Ja dziś grałem tylko w jednej bitwie właśnie na kucykach i jestem pewny że mój kucyk wytrzymał do końca bitwy.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #93 dnia: Kwietnia 02, 2013, 00:11:16 »
    To może jakoś inny nick był ;] Może Arden albo Ardaen ;]

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #94 dnia: Kwietnia 05, 2013, 13:27:28 »
    Za zalogowanie się do gry między 800 GMT 7 kwietnia (niedziela) a 800 GMT 8 kwietnia (poniedziałek) każdy gracz otrzyma 24- godzinne konto premium.

http://warthunder.com/en/news/116/current/
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #95 dnia: Kwietnia 05, 2013, 16:00:33 »
    Dzięki za info. Może to będzie okazja aby nauczyć się w to grać ^^

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #96 dnia: Kwietnia 24, 2013, 02:18:28 »
    Zaszło ostatnio troszkę zmian w grze i jakoś nie wszystko mi się podoba.Bardzo nie pasują mi te kolorki w nazwach samolotów będąc w hangarze.Za to podoba mi się dodanie czatu głosowego.Problem z szukaniem się po TSach i mumblach raczej zakończony.Na szczęście opcja dostępna tylko grając w sqadzie(chyba:P),nie spotkałem na publiku pisków w słuchawkach typu:ktoś pl?
    Więcej grzechów nie pamiętam ale jeśli będziecie mieli czas polatać,polecam maszyny niemieckie.Był czas że ruskie wymiatały mape,teraz ten czas nadszedł dla Niemców.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #97 dnia: Kwietnia 24, 2013, 14:41:38 »
    Nie wiem czy niemieckie tak bardzo wymiatają. ;) Osobiście jestem fanem brytyjskich Spitfire'ów (nawet ten z V poziomu jest genialny) oraz Beaufighterów (Mk. X z 4x20mm + 6x12,7mm miażdży system...), które co prawda obecnie są OP z braku własnego modelu lotu, ale jakoś od początku akurat RAF trafił w mój gust. Może gdybym ogarnął te wszystkie taktyki niezbędne w niemieckich maszynach (energy fighting, etc.) byłoby inaczej, ale dość zwrotne, ciasno kręcące i dysponujące sensownym uzbrojeniem brytyjskie maszyny zupełnie mi wystarczają, a nie mam tyle czasu by odblokowywać jeszcze inne samoloty (u Niemców jedynie dobiłem do 3 poziomu).

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Maja 15, 2013, 06:04:29 »
    Kolejna garść wieści z pola bitwy i okolic.
    Już wkrótce,dodane zostaną dwie nowe mapy,które prezentują się naprawde dobrze.Jedna z nich to klifowe wybrzeże Irlandi a na kolejnej mapie przyjdzie toczyć nam boje nad piaskami pustyni.
    Kolejny news:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EyAznFhh-es
    Powracając do tematu niemieckiej dominacji na HB.Początki miałem dość ciężke i w odróżnieniu od AB miałem duże problemy,czy to grając myśliwcem czy czymś z bombami.Po kilku próbach,było już tylko lepiej.
    Jeśli chodzi o myśliwce latam BF 109 F4 i spisuje się naprawdę dobrze.Czasami wskocze też w Hiene i poganiam się z ruskimi.
    Jak najbardziej polecam HB,jeśli zależy wam na lwach i nie rozbijacie się przy starcie,to jest coś dla was:)
    Gdy grałem jeszcze AB,zdażyła się pewna ciekawa rzecz.Jakiś czas temu chciałem pokazać greyom jak sobie radzę w WT.Skleciłem jakimś cudem "live",specjalnie dla nich i wyszło tak że ubiłem 10-ciu bandytów,zaliczyłem też kilka asyst.
    Jak komuś będzie się chciało na 18min moich akrobacji bez dzwięku oraz muzy,to życzę miłego oglądania :)
    R.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #99 dnia: Maja 15, 2013, 13:06:14 »
    Radziu czym nagrywałeś na JUTUBA?
    P.S
    I tak słabo xD

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Maja 16, 2013, 01:37:27 »
    Radziu czym nagrywałeś na JUTUBA?
    P.S
    I tak słabo xD
    Blaścik Blaścik,to był pierwszy raz gdy wziąłem się za coś takiego.Po wielu próbach w końcu coś tam się  pojawiło.Niestety gdy puszczałem to z dzwiękiem,działa się masakra po czym następowała pauza.Może jeszcze kiedyś się za to wezmę i pogmeram w ustawieniach.Ale zdaje się że na 720 HD nie jest tragicznie,o ile nie dasz obrazu na maxa.
    Korzystałem z xFire oraz Twitch.
    Ps.Postaram się jeszcze kiedyś coś nagrać.I zrobię to z komentarzem w którym opowiem jak się czepiasz pilota Radha!!!
    (click to show/hide)
    R.

Offline Araden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Maja 18, 2013, 09:22:18 »
    War Thunder sam nagrywa powtórki z bitew tak że po każdej walce można sobie obejrzeć własne wyczyny na filmiku.

Jako że jestem zbyt leniwy by napisać własnymi słowami macie cały post z forum War Thunder:
    Piloci!

War Thunder zdobył cztery nagrody na największej Rosyjskiej konferencji dotyczącej gier KRI 2013 (Rosyjscy producenci gier)

War Thunder i Gaijin Entertainment zostały nagrodzone w czterech nominacjach KRI 2013:

Najlepsza gra

Najlepsi producenci gier

Najlepsza technologia

Najlepszy dźwięk

Dziękujemy wszystkim graczom!

Mamy przyjemność ogłoszenia specjalnego wydarzenia do uczczenia zwycięstwa w KRI 2013!
    W tą niedzielę od 16 p.m do poniedziałku 6 a.m. GMT

Pierwsza wygrana dnia - Najlepszy dźwięk -  zdobywasz 25 złotych orzełków.

Druga wygrana dnia - Najlepsza technologia - zdobywasz 25 złotych orzełków

Trzecia wygrana dnia- Najlepsi producenci gier - zdobywasz 50 złotych orzełków

Piąta wygrana dnia- Najlepsza gra - zdobywasz 100 złotych orzełków
    Z tego co piszą polscy forumowicze ewent zacznie się o 17 lub 18 czasu polskiego.

A tu macie pierwszy trailer wojsk lądowych.
    http://www.youtube.com/watch?v=EyAznFhh-es&feature=player_embedded
    Czołgi się zbliżają.

Offline Sahajdaczny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #102 dnia: Maja 19, 2013, 15:22:38 »
    Czekam na czolgi.Mam nadzieje ze bedzie bardziej realistycznie wygladaly mozliwosci czolgow niz jest to w WoT jak i same zmagania beda wykluczaly absurdalne pojedynki pojazdow z calkiem roznych epok.

Offline Araden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Maja 29, 2013, 21:44:09 »
    A oto pierwsze obrazki czołgów
    http://warthunder.com/en/news/159/current/

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #104 dnia: Maja 30, 2013, 11:09:04 »
    Na fanpage'u War Thundera dają kody dzięki którym można dostać nowe samoloty, i złote orły. Co prawda o takie kody trudno zawalczyć z taką ilością przeciwników, ale warto próbować.