A więc chronologicznie :
1. Esteban - W kółko to słyszę i widzę na serwerach jak i na tawernie jacy my to słabi jesteśmy , tylko jak widzę Twojego skilla to też mi się chce " rzygać ". Zawsze możemy zagrac meczyk oficjalny , tylko że jak mam byc szczery to on składa się tylko z najemników , chociaż pozornie i tak jest słaby. Pozdro.
2. ADITIREX oraz CMpunkRasta - dziękuje za miłe słowa. Co do Ciebie Prime to wbijaj częściej na naszego ts3 a nie siedzisz tylko przy garnuszku Thunderona ^^
3. Dyktator - Spodziewałem się wyrównanego wyniku , bo jak wspomniałem mieliśmy tylko dwie osoby , które dobrze posługiwały się wszelkim orężem itp... Ale gdy zauważyłem , że nasze taktyki jak i działania bojowe moich chłopców były skuteczne , spodziewałem się mocne wyniku , niestety wyszło jak wyszło. Dziękuje Ci także za powodzenia
4. Tytyjawo7 - Nie widziałeś graczy a już komentujesz , ciekawe...
5. Lawyer - Twoja wypowiedź mi się najbardziej spodobała. Pokazałeś swój poziom inteligencji , przeklinając na nas co drugie słowo i wytykając jakieś bezpodstawne argumenty. Teraz może wytłumaczę dlaczego nie gram z klanami tego typu , które wymieniłeś... Rzeczywiście , one mają skilla i różne czynniki , które pozwalają im " dominowac " słabsze klany , jednakże nie gram z nimi z prostych przyczyn. Brak kultury i częste prowokacje i tym podobne czynniki. Ostatnio , sporo myślałem na temat słabszych klanów pod względem skilla , i doszedłem do jednego , bardzo ważnego wniosku , i nie boję się powiedziec go publicznie , chociaż wiem że to będzie początek wielkiego hejtu. Otóż klany pokroju PK , ZT , LoR , HK itp ( przepraszam za wymienienie nazw klanów czy coś , ale to jest po prostu na przykład ) są tolerancyjne , miłe , ułożone i zawsze można z nimi pogadac na wiele tematów , bez żadnych kłótni czy jakichkolwiek chamskich zagrań , które można często zobaczyc na ts3 innych , " lepszych " klanów. Gdybyśmy naprawdę byli takimi ch*jami , to i one niepawały by do nas zaakceptowanie czy jakąkolwiek dobrocią. Tym samym mogę definitywnie powiedziec i ostatecznie , że te klany są 100% lepsze od tych wszystkich skillowców.
A pozatym nie gram z klanami które używają Aim bota czy WallHacka...