Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56312 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #150 dnia: Lutego 23, 2013, 22:30:37 »
    Gratulacje szejkerze  !

Zdrowiej :)

spodziewamy się też 5 live streamowców kręcących spotkanie.
       O.O
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #151 dnia: Lutego 24, 2013, 00:13:43 »
    Mógłbyś być jednak mnie zarozumiały, Shakyorze. Niezadowalający wynik? Spodziewałeś się lepszego wyniku i to po tym , jak twierdziłeś, że chcesz grać z nami, bo przewidujesz wyrównany mecz? Oczywiście znam polską scenę Warbanda, wiec nie dałem się nabrać. Wolałem jednak zagrać z lepszym klanem dla większego doświadczenia. I rzeczywiście gramy lepiej z meczu na mecz. 
    Mimo postawy lidera, mecz byl ciekawy i dobrze się grało. Powodzenia z Wonwokie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #152 dnia: Lutego 24, 2013, 01:38:34 »
    Boże, zazdrościcie nam graczy?
    Nie jeden klan wam zadrości! *.*

Mikołaja , naszego najlepszego gracza

Wspaniały ten wasz gracz...
    Wbije sobie taki Teoiss po pół roku nieobecności i dziabnie takiego noobka na serverze PK...

Ogólnie dziwi mnie, że LoR tak cienko zagrał z SP.
    Ciekaw jestem wyniku w Wonwokie

Offline Lawyer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #153 dnia: Lutego 24, 2013, 02:47:55 »
    Weź Shakyor ogarnij się z tym " wynik był niezadowalający " , " tylko 16:4 " bo jak tak to czytam to rzygać mi się chce - jesteście i tak słabi
    Co jak co ale muszę się z nim zgodzić . Jesteście po prostu ch*jowi a robicie z siebie nie wiem jakie gwiazdy . Zagrajcie jakiś normalny mecz w końcu(dobrze, ze Wonwokie nadchodzi D:) . Wiele klanów zaczęło sobie robić "zielona ścianę", a kończyli tym, że po 1 porazce się rozpadli . Wracajac do tego beznadziejnego pisania "wynik był niezadowalajacy" to apeluje abyscie nauczyli sie grać to moze cos zagracie . PE,Sarraceni czy KoH rozje*ali by Was do 0 . Tym optymistycznym akcentem kończę moja wypowiedź . Pozdrawiam i życzę dobrej nocy ! :)

P.S I tak jesteście ch*jowi :)

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #154 dnia: Lutego 24, 2013, 09:49:16 »
    A więc chronologicznie :
    1. Esteban - W kółko to słyszę i widzę na serwerach jak i na tawernie jacy my to słabi jesteśmy  , tylko jak widzę Twojego skilla to też mi się chce " rzygać ". Zawsze możemy zagrac meczyk oficjalny , tylko że jak mam byc szczery to on składa się tylko z najemników , chociaż pozornie i tak jest słaby. Pozdro.

2. ADITIREX oraz CMpunkRasta -  dziękuje za miłe słowa. Co do Ciebie Prime to wbijaj częściej na naszego ts3 a nie siedzisz tylko przy garnuszku Thunderona ^^

3. Dyktator - Spodziewałem się wyrównanego wyniku , bo jak wspomniałem mieliśmy tylko dwie osoby , które dobrze posługiwały się wszelkim orężem itp... Ale gdy zauważyłem , że nasze taktyki jak i działania bojowe moich chłopców były skuteczne , spodziewałem się mocne wyniku , niestety wyszło jak wyszło. Dziękuje Ci także za powodzenia

4. Tytyjawo7 - Nie widziałeś graczy a już komentujesz , ciekawe...

5. Lawyer - Twoja wypowiedź mi się najbardziej spodobała. Pokazałeś swój poziom inteligencji , przeklinając na nas co drugie słowo i wytykając jakieś bezpodstawne argumenty. Teraz może wytłumaczę dlaczego nie gram z klanami tego typu , które wymieniłeś... Rzeczywiście , one mają skilla i różne czynniki , które pozwalają im " dominowac " słabsze klany , jednakże nie gram z nimi z prostych przyczyn. Brak kultury i częste prowokacje i tym podobne czynniki. Ostatnio , sporo myślałem na temat słabszych klanów pod względem skilla , i doszedłem do jednego , bardzo ważnego wniosku , i nie boję się powiedziec go publicznie , chociaż wiem że to będzie początek wielkiego hejtu. Otóż klany pokroju PK , ZT , LoR , HK itp ( przepraszam za wymienienie nazw klanów czy coś , ale to jest po prostu na przykład ) są tolerancyjne , miłe , ułożone i zawsze można z nimi pogadac na wiele tematów , bez żadnych kłótni czy jakichkolwiek chamskich zagrań , które można często zobaczyc na ts3 innych , " lepszych " klanów. Gdybyśmy naprawdę byli takimi ch*jami , to i one niepawały by do nas zaakceptowanie czy jakąkolwiek dobrocią. Tym samym mogę definitywnie powiedziec i ostatecznie , że te klany są 100% lepsze od tych wszystkich skillowców.
    A pozatym nie gram z klanami które używają Aim bota czy WallHacka...
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #155 dnia: Lutego 24, 2013, 10:14:38 »
    Co do Ciebie Prime to wbijaj częściej na naszego ts3 a nie siedzisz tylko przy garnuszku Thunderona ^^

Jeśli gracie w Minecrafta to będę wbijał codziennie xD     

Siedzę tylko gdy jest trening lub sparing bo i tak oni grają w DOTĘ 2 przez cały czas ...  Więc wypraszam sobie !

Czy mecz z wonwokie odbędzie się na jakimś konkretnym serverze ???   Zarezerwowaliście może jakiś ???
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #156 dnia: Lutego 24, 2013, 10:19:32 »
    Tak usprawiedliwiasz to, że Twój klan jest znacznie słabszy od tych jak to określasz ludzi bez kultury i rzucających prowokacjami? A co Ty w tym momencie robisz, jak nie prowokujesz nie mając zupełnie dowodów, a wręcz przeciwnie, w Pucharze Polski były kontrole czy ktoś wh nie ma, i co? I ktoś miał? A aimbot? Nie słyszałem o czymś takim do M&B. I powiem Ci jedno - zanim kogoś osądzasz, może raczysz z nim zagrać. Bo Twoje argumenty na kilometr śmierdzą mi strachem i nie chcesz pokazać, że ktoś może być od Ciebie i Twojego klanu lepszy.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #157 dnia: Lutego 24, 2013, 10:35:26 »
    Prime - Podobno mamy grac na IG_Battlegrounds , ale powiedzieli że szanse są marne to powiedzieli że postarają się załatwic Wonwokie_Battlegrounds :P Ewentualnie może jeszcze zarezerwuje , ale wbij na ts3 to pogadamy o tym i o innych ciekawy sprawach...
    Teblar - Screenem nie uchwycisz czy ktoś ma Aimbota lub WallHacka , co najwyżej filmem, więc upragnionego dowodu Ci raczej niezałatwie... Ale jak ktoś ma intuicje i czujny zmysł to i bez tego może się tego dopatrzyc jakiegoś cheata , no bo jakim cudem jak gram na village , archer jest w wieży , a ja gdy wychodze z przed małej bramy ( dosłownie sekunda ) , juz leci strzała prosto w głowe , potem gdy włączam kamerę śledzącą owego antagoniste , nagle się odwraca w kierunku do przedniej bramy , i strzela warriorowi , który już prawie wszedł do wieży.
    A zresztą co ja będę mówił , zawszę będziecie mnie i innych rzekomo słabszych krytykowac , bo macie jakieś argumenty wyssane z palca lub poprostu wymyślone , nie lubicie nas i chcecie postawic na swoim , i cała filozofia... Mentalnośc małych dzieci...
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #158 dnia: Lutego 24, 2013, 10:44:34 »
    Bardzo ambitny klan, grający bardzo ambitne mecze. Szkoda, że nie zapisaliście się do SNLa aby pokazać, że ambicje to nie tylko puste słowa. Cóż, dalszych sukcesów życzę.

Offline Lawyer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Lutego 24, 2013, 11:13:27 »
    5. Lawyer - Twoja wypowiedź mi się najbardziej spodobała. Pokazałeś swój poziom inteligencji , przeklinając na nas co drugie słowo i wytykając jakieś bezpodstawne argumenty. Teraz może wytłumaczę dlaczego nie gram z klanami tego typu , które wymieniłeś... Rzeczywiście , one mają skilla i różne czynniki , które pozwalają im " dominowac " słabsze klany , jednakże nie gram z nimi z prostych przyczyn. Brak kultury i częste prowokacje i tym podobne czynniki. Ostatnio , sporo myślałem na temat słabszych klanów pod względem skilla , i doszedłem do jednego , bardzo ważnego wniosku , i nie boję się powiedziec go publicznie , chociaż wiem że to będzie początek wielkiego hejtu. Otóż klany pokroju PK , ZT , LoR , HK itp ( przepraszam za wymienienie nazw klanów czy coś , ale to jest po prostu na przykład ) są tolerancyjne , miłe , ułożone i zawsze można z nimi pogadac na wiele tematów , bez żadnych kłótni czy jakichkolwiek chamskich zagrań , które można często zobaczyc na ts3 innych , " lepszych " klanów. Gdybyśmy naprawdę byli takimi ch*jami , to i one niepawały by do nas zaakceptowanie czy jakąkolwiek dobrocią. Tym samym mogę definitywnie powiedziec i ostatecznie , że te klany są 100% lepsze od tych wszystkich skillowców.
    ^^ Przeklinałem co drugie słowo XD Wulgaryzm w tychże zdaniach padł 3 razy i niestety musiałem go użyć, żeby ocenić Twoja wykraczajacą ponad normę głupotę . Jakbys czytał uważnie wyczytałbys też radę (dosyć istotną) grajac, ze słabymi klanami nic nie zdobędziesz. Sam byłem ważniejszą osobą w jednym małym klanie ( nie zdradzę nazwy) i wolałem przegrać 11:9 z KoHem, niż wygrać 20:0 z takim PK. Porażki uczą- przemyśl to . Z takim podejsciem, nie życzę Wam szczególnych osiagnięć . Ciekawe, gdzie ze strony KoHu , PE czy Sarracenów dostaniesz hejta podczas meczu, naprawde ciekawe . Problemy to iałbyś z ZP i WV . Wiem co wyrabiali podczas meczu z PE, gdy zaczęli tracić rundy ... 
    Jeszcze uważasz, że najlepsze klany na obecnej scenie doszły do tego, bo mają jakieś śmieszne hacki ? Dziwny jestes . To zgranie i atmosfera bez spieć jest kluczem do sukcesu, nie hacki ... Szkoda mi Cb .

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #160 dnia: Lutego 24, 2013, 11:28:22 »
    Boże jakie to jest śmieszne :) Shakyor, pokaż swoją siłę i wyzwij na pojedynek PE, Sarracens, jak mniemam z chęcią by przyjęli propozycję rozegrania meczu z tak dobrym klanem. Bo jak narazie to nie widzę byście pokonali kogoś dobrego.
    Ale... To co wy robicie jeszcze tutaj robicie? Przecież każdy wie, że Damian13, ups sorka, latka lecą, że Damian14 ma rentgen w oczach i prześwietla budynki i widzi bikini Shakyora....
    SP vs Assasyn = 7 : 13
    SP vs Nauzicca = 5 : 15
    Wyżej wymienione mecze pokazują ciekawy przykład - zagraliście dwa mecze z klanami, które są bardziej zgrane (Assasyni mieli wtedy chyba najlepszy skład, a Nauzicaa składa się z ludzi którzy nie grają ze sobą od dzisiaj) i dostaliście od nich, a klany wam przeciwne obyły się większych problemów na meczach. Więc już nie mówię o tym, jakbyście mieli złożyć propozycje aktualnemu mistrzowi Polski lub Sarracenom.
    Sam nie jestem dobrym graczem, ba, jestem bardzo przeciętny, ale przynajmniej potrafię dobrze współpracować. Jak gracie w trzech lub czterech to nie używacie takiego czegoś jak mikrofon? Kilkakrotnie widziałem sytuacje jak na serwerach porozumiewacie się za pomocą czatu drużynowego (bynajmniej nie chodzi o jakieś pomysły dla całej drużyny, a jedynie dla waszych klanowiczów). I zapamiętałem sobie sytuacje z wczorajszej gry gdy grałem z Estebanem. Otóż, widzę trójkę graczy i podchodzę do nich. Niestety, ale łucznik mnie zauważył i zaczyna uciekać, a ja pakuje piechurowi berdysz do dupy. Kogo zabiłem? Członka SP, kim był ten łucznik? Członkiem SP. Tak więc widać, że dobra komunikacja to u was klucz do sukcesu.
    Reasumując, miej zawsze szacunek do przeciwnika, bo stwierdzenie "wynik był niezadowalający" przy wyniku 16:4 jest po prostu chamski. Wiesz przecież, że graliśmy z wami i pokonaliśmy was 15:5, ale jakoś dziwnym trafem nie napisaliśmy tak samo, że "wynik był niezadowalający". To by było na tyle, radziłbym jednakże ze swojej strony przeczytać Ci Shakyor kilkakrotnie twoje posty, są bardzo chaotyczne, zapewne przez te spanie na lekcjach języka polskiego.
    Pozdrawiam serdecznie
    PS. Nauczcie się pisać i wymawiać słowo "Nauzicaa". Nie wiem czy macie jakąś wadę wymowy czy też nie umiecie w stu procentach czytać wyrazy, których brakuje w słowniku języka polskiego, ale pisanie naszej nazwy "Nauzicca", "Naziuca", "Nauzcca" po prostu razi w oczy.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Lawyer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Lutego 24, 2013, 11:50:02 »
    Boże jakie to jest śmieszne :) Shakyor, pokaż swoją siłę i wyzwij na pojedynek PE, Sarracens, jak mniemam z chęcią by przyjęli propozycję rozegrania meczu z tak dobrym klanem. Bo jak narazie to nie widzę byście pokonali kogoś dobrego.
    Tu się mylisz, wątpie aby chcieli przyjać mecz, który z góry wiadomo kto w nim wygra . Co by im dała gra z takim klanem . Shakyor najpierw patrz na swoich ludzi potem oskarżaj innych.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2013, 12:11:40 wysłana przez Lawyer »

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #162 dnia: Lutego 24, 2013, 12:31:22 »
    Sam byłem ważniejszą osobą w jednym małym klanie ( nie zdradzę nazwy) i wolałem przegrać 11:9 z KoHem, niż wygrać 20:0 z takim PK.
    Nie uważamy się za najlepszych, jednak od tych "małych klanów" (w których byłeś) na pewno jesteśmy o niebo lepsi.

ps-Gratulujemy wyniku

Offline Ghazi

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ghazi
    « Odpowiedź #163 dnia: Lutego 24, 2013, 12:32:34 »
    Aż brak mi słów by opisać to co się wyrabia w tym temacie. Nasz klan może i jest słaby ale ogarnięty to Shakyor liczy na lepsze wyniki ale sam klan cieszy się z każdego zwycięstwa, ale jeśli przegrywamy to poprawiamy nasze błedy i trenujemy. Co do Estebana i Prusaka wasze słowa mnie rozśmieszają :D . Wy nas nazywacie słabeuszami wiedzcie że nie wolno wyrażać się tak nawet do najsłabszych bo kiedyś mogą was pogryść :D . Wiedzcie że nawet najsłabszy klan w Warbandzie może się stać weteranem. Pozdrawiam

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #164 dnia: Lutego 24, 2013, 12:34:20 »
    Ja chciałbym wiedzieć czemu Shaykor nie jest aktywny od 4 dni?  Gramy dzisiaj mecz SPvsHK a nawet nie ustawiliśmy map. Pisze to w temacie bo nie wiem do kogo mam się zgłosić.
    178.217.191.217:6320