Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56307 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #135 dnia: Lutego 17, 2013, 20:58:21 »
    Z Pablordem znam się kupe czasu i nie raz pytałem się go czy ma klan w Warbandzie i o dziwo nie odpowiadał że jest w SP tylko że już nie gra w WB...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #136 dnia: Lutego 17, 2013, 21:04:50 »
    Dobra skończmy tą dyskusję,bo nawet nie wiem o co ci chodzi.

Offline Domestos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #137 dnia: Lutego 17, 2013, 21:57:43 »
    Jak można wyrzucać graczy tylko za to, że są słabsi skillowo, albo mniej aktywni?
    Nie wyobrażam sobie wbić na TSa i usłyszeć, że zostałem wyrzucony bo mam słabego skilla, albo za mało grałem w WB.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #138 dnia: Lutego 17, 2013, 22:07:58 »
    Domestos opowiem tutaj o przykładzie Pablorda: Nie gra w WB od około 2 miesięcy, znam go długo i często z nim gadam/piszę i nigdy w życiu nie słyszałem/czytałem żeby był w SP a po tym jak shakyor napisał ten temat i zobaczyłem go w składzie wiele razy go o to pytałem więc równie dobrze podobnie może być z resztą tych których właśnie wywalił.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #139 dnia: Lutego 17, 2013, 22:14:50 »
    Trochę późno napisane, ale: Miły meczyk z wami był :)
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #140 dnia: Lutego 17, 2013, 22:17:38 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 21:43:44 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #141 dnia: Lutego 17, 2013, 22:26:02 »
    Shakyor najwyraźniej myśli, że wyrzucanie słabych polepsza jego klan.. no tak, wszecież łatwiej jest wyrzucić ucznia za to, że sobie nie radzi, niż nauczyć go grać. :)
    hmmm...ciekawe jak nauczyć afk-a gry?
    Jak można wyrzucać graczy tylko za to, że są słabsi skillowo, albo mniej aktywni?
    Nie wyobrażam sobie wbić na TSa i usłyszeć, że zostałem wyrzucony bo mam słabego skilla, albo za mało grałem w WB.
    A dlaczego by nie?
    Nie ma żadnego zakazu przecież,czepiasz się a nie masz o co...
    Ja jestem za czystkami,zwłaszcza afków.

Offline Domestos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #142 dnia: Lutego 17, 2013, 22:31:16 »
    Klan nie jest od tego żeby "nolivić", tylko od dobrej zabawy w gronie innych graczy.Są klany EU jak i PL, które mogą bać się o skill swoich graczy, ale nie SP czy PK...

Offline Abdullah

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Lutego 17, 2013, 22:32:18 »
    Czemu ? No właśnie ts jedynie Remanderos wbił na ts co prawda na 30 minut i sobie poszedl,ale to zawsze coś.Trochę cię Domestos nie rozumiem niby masz tam dużo godzin , a za dużą wiedzą się nie wykazałeś.My brniemy cały czas do przodu zyskujemy nowych , no szczerze mówiąc lepszych i co mamy robic masowke na 50 osób?Tak naprawdę to 3/4 osób już nie gra w wb tylko była przed reaktywacja w klanie.I tak widziałem parę osób które latały bez tagu tylko nie miało jaj by nam o tym powiedzieć.Oczywiście życzę byłym szlachcicom powodzenia w przyszłych klanach.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Lutego 22, 2013, 21:16:16 »
    Jak pewnie wiecie albo i nie na dzisiaj mieliśmy umówiony mecz z Wonwokie.Niestety nie został on rozegrany z powodu chrypy lidera jak i brak najlepszego składu i ogólnie skladu.Został on przełożony na niedzielę.Miejmy nadzieję,że tym razem będziemy mogli zagrać bez brakow.Po za tym jutro gramy sparing z klanem Lords of Ragnarok.Pozdrawiam.                                                                                                                                                               

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #145 dnia: Lutego 23, 2013, 12:36:01 »
    Jak pewnie wiecie albo i nie na dzisiaj mieliśmy umówiony mecz z Wonwokie.Niestety nie został on rozegrany z powodu chrypy lidera jak i brak najlepszego składu i ogólnie skladu.Został on przełożony na niedzielę.Miejmy nadzieję,że tym razem będziemy mogli zagrać bez brakow.Po za tym jutro gramy sparing z klanem Lords of Ragnarok.Pozdrawiam.                                                                                                                                                             
    Stawiaj spacje po znakach interpunkcyjnych to raz. Po drugie, chrypa lidera? Jak dla mnie to żadna dolegliwość, po prostu mutacja mu się zaczęła. Brak składu? Dziwnym trafem jakoś wczoraj widziałem wielu z was na serwerach, więc również powód lekko nie trafiony. Przy okazji to nie wiem, ale wasz klanowicz Święty pachnie mi fejkiem na kilometr.
    Podsumowując, czekam na mecz z Wonwookie i chciałbym zobaczyć z chęcią do ilu przegracie.
    Pozdrawiam serdecznie, Prußak
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #146 dnia: Lutego 23, 2013, 16:01:48 »
    Mecz przesuwać, bo nie mają składu i lider ma chrypę hahaha genialne wręcz :P

Czekam na wynik :)

Offline Abdullah

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Lutego 23, 2013, 16:26:26 »
    Chrypa jest dolegliwa gdy potrzeba jakieś porzadnej taktyki bo raczej pisac przez cały mecz nie będzie. Po przez brak składu rozumiałem brak najlepszych. No i tak chyba ogółem było nas 5 . Boże, zazdrościcie nam graczy ? Święty to kolega Mikołaja , naszego najlepszego gracza, podobno cały czas ze sobą grali. Serio myślisz , że my z takim "poparciem" wśród lepszych graczy wzielibyśmy najemników ? Wybacz takimi debilami nie jesteśmy , staramy się cały czas brnąć do przodu.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #148 dnia: Lutego 23, 2013, 20:48:09 »

Mój zastępca się pomylił , główną przyczyną mojej nieobecności na meczu który miał się odbyc wczoraj jest 39 stopni gorączki , a to że mój poprzednik głównie zauważył chrypę to już jego problem...

W międzyczasie dzisiaj jakieś kilka minut temu został zakończony mecz z klanem LoR. Wynik jest niezadowalający , gdyż wygraliśmy tylko 16 : 4 , a spodziewaliśmy się lepszych wyników. Co do przeciwnika nie mam ogólnie żadnych zastrzeżeń. Oto screeny:
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=129099260
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=129099329
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=129099406
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=129099472

Życzym powodzenia LoR'owi , mają wielki potencjał etc
    Najbliższy mecz jutro z Wonwokie , mecz będzię trudny i jednocześnie ciekawy. Będzie wielka rzeźnia , spodziewamy się też 5 live streamowców kręcących spotkanie.

( Screeny nie są pokolei , otwierajcie je od dołu ) ^^
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline ADITIREX

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #149 dnia: Lutego 23, 2013, 22:22:01 »
    Shakyor mogłeś to troche inaczej napisać bo widzisz jak Esteban już reaguje, ale cóż gratki za zwycięstwo z dobrym wynikiem(nie wiem co ci w nim Shakyor nie pasuje).