No a ja bym bardzo ładnie prosił o zaprzestanie nadmiernego spamowania o niestworzonych rzeczach na moim wątku klanowym. Rozumiem , że wam się w życiu nudzi i zawsze sobie musicie znaleźc " kozły ofiarne " , żeby na każdym kroku ich prześladowac , trollowac , hejtowac , męczyc oraz straszyc. Nawet moim zdaniem takie standardowe PK ( przepraszam za ten przykład , poprostu to jest klan który pierwszy mi przyszedł do głowy ) - nie wiem co do nich macie. Ani ja , ani żaden z moich graczy nieposiada tam bana , a ponadto z PK można się porozumiec i pogadac , nawet są chętni często do pożyczenia serwera... Za to moim zdaniem te klany które mają " jaja " i są lepiej przeszkolone od standardowych i trywialnych klanów są poprostu chamskie i bezwzględne. Przez takie właśnie różnice gra ma coraz bardziej repetetywną grywalnośc , a klany tracą poprostu chęc do gry z takimi oponentami...
Jak już pisze w moim wątku , to nie pomine faktu że jutro i w niedziele gramy z potężnymi zagranicznymi klanami ( i ponownie dziękuje za pomoc OeS_Primowi w odnalezieniu klanów ).
W ostatnie dni...
Czwartek = SP vs WoF = Wynik SP 18 : 1 WoF
Piątek = SP vs BC = Wynik SP 17 : 3 BC
Niedziela = SP vs DFS / DoF ( mają fuzje ) = Wynik SP 10 : 10 DFS / DoF