Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56429 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #90 dnia: Lutego 07, 2013, 21:34:29 »
    Eee, ale czy to, że grają z drugim składem zmienia fakt, że wygrają/przegrają z BC ... ?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #91 dnia: Lutego 07, 2013, 22:23:21 »
    No ładnie szejker ładnie :D

Gratki :)
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Sweetaśny

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #92 dnia: Lutego 07, 2013, 22:31:06 »
    Eee, ale czy to, że grają z drugim składem zmienia fakt, że wygrają/przegrają z BC ... ?
    Jest spora różnica...
    Część naszych graczy jest lepsza, dlatego gra w 1' składzie, a część gorsza, dlatego gra w 2' składzie.Oficjalnie BC reprezentuje 1' skład, dlatego też chciałbym, aby było zaznaczone, że będzie/był to mecz 2' składu.Jest to na tyle ważne, że w 2' składzie będą grać gracze rzadcy i Świeżaki pod dowództwem adiutanta Giermka...

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #93 dnia: Lutego 07, 2013, 23:43:58 »
    BC to BC, nie ważne który skład, gracie oficjalny mecz, więc nie wiem, o co Ci chodzi. Jak tak bardzo boisz się, że SP, czy inny klan zamieści wynik nie dodając słów: 2 skład, to po prostu niech Ci ''słabsi gracze'' grają sobie w meczach treningowych.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Lawyer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #94 dnia: Lutego 08, 2013, 00:13:48 »
    Jak to mawiał wielki myśliciel Husasz - " (...)1 skład to ten , który wystawiacie na mecz . Nauczcie się tego retardy " . Pozdrawiam

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #95 dnia: Lutego 08, 2013, 08:28:08 »
    Apocalyps - proszę Cie , skończ już z tym drugim składem bo to jest już śmieszne i nie wiem czym się podniecasz. Ja sam moge sobie wystawic drugi skład , tylko w przeciwieństwie od Ciebie ja wiem że to jest oficjal , więc na Twoim miejscu zanim byś umawiał z nami mecz to pomyślałbym o innym terminie , żebyś mógł zgromadzic samą elitę , a to już nie mój problem że w tym samym czasie grasz z klanem KoH.
    BTW: W ogóle kto wymyślił coś takiego " drugi skład " ? Moim zdaniem jest to pokaz najzwyklejszej fuszerki i strach przed przegraną. Jak już coś mówimy o drugim składzie , to coś w typie że są rezerwowi w razie jak by kogoś kickneło z serwera lub ewentualnie ktoś musiałby byc AFK to można by było zrobic szybką zamiane.
    Reasumując moją wypowiedź - nie uwzględnie twojego " drugiego składu " , jako że to jest mecz oficjalny i to już twój problem , na takie mecze trzeba jak najlepszy skład przeprowadzac.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Lutego 08, 2013, 09:44:17 »
    Wiem , czytanie boli...
    Czy ja tu gdziekolwiek w poście napisałem , że to są klany legendarne? Nie , to są poprostu dobre klany , ale nic ponadto...
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #97 dnia: Lutego 08, 2013, 11:32:25 »
    hehe... dobre klany, hehe... Czekam, aż zagracie z dobrym PE. hehe

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Lutego 08, 2013, 11:54:07 »
    Pisząc , zę to dobre klany , to już przesadziłeś :S Dobrym klanem są WSC , Hitmeni i reszta

To co wypisałeś , to są mocne , silne i rozbudowane klany , z nieugiętą strukturą. Dobre klany to mam na myśli typu : PK , SP , Assasyni , BC etc...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #99 dnia: Lutego 08, 2013, 13:45:08 »
    Proponuje żebyś zrobił szejker rozpiske :D

Narazie masz legendarne , mocne , dobre i słabe więc postaraj się wymyśleć więcej :D

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #100 dnia: Lutego 08, 2013, 14:22:34 »
    To co wypisałeś , to są mocne , silne i rozbudowane klany , z nieugiętą strukturą. Dobre klany to mam na myśli typu : PK , SP , Assasyni , BC etc...

Skoro takie klany są dla cb dobre to nie wiem co powiesz o np. RNGD... Epitetów Ci zabraknie.

Offline Shatun

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #101 dnia: Lutego 08, 2013, 16:11:59 »
    Zapraszamy wasz klan do wzięcia udziału w SNL (Slavic Native League). Czekają na was bitwy z najlepszymi słowiańskimi klanami! Wypełnij formularz ze strony http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,262934.0.html i baw się z nami dobrze :)

« Ostatnia zmiana: Lutego 08, 2013, 16:59:52 wysłana przez Shatun »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Lutego 08, 2013, 21:21:17 »
    Przed chwilą został rozegrany kolejny mecz , tym razem z klanem BC. Wynik jest przynajmniej dobry , jako że wygraliśmy 17 : 3. Jednakże , miła atmosfera... Tego przede wszystkim brakowało... Samo to że wróg od samego początku nabijał się z nas i przezywał , to jeszcze nic - najgorsze w tym wszystkim jest to , że pod koniec spotkania każdy z naszych członków dostał Perm Bana na ich ukochanym serwerze. Sami antagoniści udawali także niejakich kozaków , gdyż jeszcze w czwartek jak mecz był umawiany Apocalyps powiedział " gramy 8 v 8 ". A z czasem , musieliśmy zmniejszyc tą liczbe aż do 3 osób :O . Nie mam już ogólnie na jaki temat się rozpisywac , myślałem że BC okaże się byc godnym klanem , ale nie dośc że troche skilla brakowało to jeszcze zero honoru. Pora na screeny związane z wynikiem meczu , a pozatym zachowaniem przeciwnika:
    SS z meczu:
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-08_00011_51155b00302e2.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-08_00016_51155b3f685f0.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-08_00017_51155b76f0047.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-08_00018_51155bfeb6807.jpg
    SS z karygodnego zachowania przeciwnika:
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-08_00012_51155cf8ee750.jpg   - GIERMEK , POWIEDZ DLACZEGO?
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-08_00027_51155dec677ea.jpg  - DOBRA , FOCH FOREVER

Oczywiście dziękuje też za spotkanie , ciekawi mnie jeszcze tylko jedna rzecz - wynik z KoHem :D

BTW: Apocalyps , obiecałeś mi swój kochany drugi skład , a nawet Ty przyszedłeś żeby wspomóc swoją jednostke elitarną. Giermka ponoc też miało nie byc u nas :D No i jeszcze te fajne nicki typu Kivaczov lub Elprzystojny , dlaczego nie są wypisane w Waszym składzie?

Offline Sweetaśny

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #103 dnia: Lutego 08, 2013, 21:50:31 »
    Shakyor...
    Jak już wspomniałem na Steamie...
    Przepraszam za zachowanie Giermka, jak i za organizację 2'.Niestety prawie cały wieczór wywalało Mi internet, miałem ogromny ping i nikt nie kontrolował Giermka, który okazał się...
    Jak widać nasza arogancja wobec Waszego team-u, wystawienie do gry słabych graczy, jak i takich, którzy grają bardzo rzadko poskutkowało tym, że wygraliście z team-em Giermka.
    Nie jest łatwo w tym samym czasie wystawić 2 teamy do gry, po tygodniu istnienia klanu.Był to pewnego rodzaju eksperyment, nie powiódł się-mamy nauczkę.
    Jak już na Steamie napisałem, chciałbym abyście zagrali z Nami oficjalny mecz, na którym będę miał możliwość dowodzenia ogarniętą ekipą.Może juto jednak dacie radę zagrać, byłoby miło :)

Btw. Kiwaczow to Paranoid, który nie grał w WB od września, a Elprzystojny to Predi, który gra raz na ruski rok w WB, Hesoyam ma 150h w WB(w tym 100 w single), Rayen także coś koło tego, YourGod doszedł wczoraj... stary z niego pryk, ale ma 5h w WB, Giermka znasz :)

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #104 dnia: Lutego 08, 2013, 22:18:43 »
    Gratki szejker :D

Tak jest jak się daje giełmkowi adma :)