Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56311 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #120 dnia: Lutego 11, 2013, 22:34:55 »
    Damian ma rentgen w oczach, więc proszę nie pisać, że posiada wallhacka. Sam nam mówił w trakcie meczu, że jesteśmy cziterami, bo czitujemy (świetny argument), a on się tym niestety brzydzi. Damian zapewne trollował na serwerze i wszystkich was chciał oszukać, co jak widać mu się udało. Chłopak ma już 2 letnie doświadczenie - widzimy to po jego nicku, świat idzie do przodu a wyżej wymieniony gracz również się bardzo równomiernie rozwija na coraz to lepszego gracza i człowieka, który może się poszczycić chodzeniem do elitarnej klasy, jaką jest pierwsza gimnazjum.
    Ale SP to bardzo przyjemni gracze, w szczególności Shakyor i mój dobry znajomy Patox (pozdrawiam Cię jeśli to widzisz! :)), więc wszelkie uszczypliwości proszę zostawić na bok. Fajnie również, że gracie bardzo dużo sparingów i meczy, przez co podnosicie poprzeczkę coraz wyżej oraz wzbogacacie o jakże piękne mecze swe doświadczenie, oraz miejmy nadzieję, że uczycie się na swych porażkach. Podobać się mogą również fajnie skonstruowane recenzje meczów Szlachty Przymierza wykonane przez ich lidera :)
    Gratuluję wyniku i powodzenia w dalszym funkcjonowaniu klanu :)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #121 dnia: Lutego 12, 2013, 18:35:12 »
    Damian ma rentgen w oczach, więc proszę nie pisać, że posiada wallhacka. Sam nam mówił w trakcie meczu, że jesteśmy cziterami, bo czitujemy (świetny argument), a on się tym niestety brzydzi. Damian zapewne trollował na serwerze i wszystkich was chciał oszukać, co jak widać mu się udało. Chłopak ma już 2 letnie doświadczenie - widzimy to po jego nicku, świat idzie do przodu a wyżej wymieniony gracz również się bardzo równomiernie rozwija na coraz to lepszego gracza i człowieka, który może się poszczycić chodzeniem do elitarnej klasy, jaką jest pierwsza gimnazjum.
    Ale SP to bardzo przyjemni gracze, w szczególności Shakyor i mój dobry znajomy Patox (pozdrawiam Cię jeśli to widzisz! :)), więc wszelkie uszczypliwości proszę zostawić na bok. Fajnie również, że gracie bardzo dużo sparingów i meczy, przez co podnosicie poprzeczkę coraz wyżej oraz wzbogacacie o jakże piękne mecze swe doświadczenie, oraz miejmy nadzieję, że uczycie się na swych porażkach. Podobać się mogą również fajnie skonstruowane recenzje meczów Szlachty Przymierza wykonane przez ich lidera :)
    Gratuluję wyniku i powodzenia w dalszym funkcjonowaniu klanu :)
    Nigdy nie usłyszałem czegoś wspanialszego , czuję się dzięki Tobie taki dowartościowany , że aż mi się łza kręci w oku , no i w ogóle... ( BTW: Chodzi mi o to, że dzieki za miłe słowa :D )
    Co do WH - nie ma się co martwic , dla nas najważniejszy jest honor w walce , a to co mówią co niektórzy to zwykłe spekulacje , a co do mojej wypowiedzi - przez 3 sekundy trudno coś ciekawego i mądrego powiedziec , to były słowa które jako pierwsza narzuciły mi się na usta , było to spowodowane nagłą presją , zdenerwowaniem i odrobiną adrenaliny ( właściwie to powiedziałem z promedytacją , ale co tam będe gadał )
    Dziękuje także za miłe słowa , no i także za to że hejt już się ogólnie rzecz biorąc zakończył , jesteśmy za to wdzięczni no i wreszcie możemy życ ( właściwie grac ) w spokoju i harmonii xD
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Lutego 16, 2013, 19:53:42 »
    Aktualizacja + Newsy
    Z klanu zostali wyrzuceni :
    -Innkeeper

Do klanu doszli i wytrzymali na okresie próbnym :
    -Alojzy
    -KaMiL

Jutro w Niedziele nie mamy żadnych planów najprawdopodobniej , ale zamierzamy grac z klanem PK mnóstwo godzin w PW moda
    W piątek gramy oficjalny mecz z klanem Wonwokie

Zostały wprowadzone pewne zmiany w polityce klanu i jej struktórach wewnętrznych...
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Domestos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #123 dnia: Lutego 16, 2013, 21:13:30 »
    SP_Dziki_Waz_Mikolaj has joined the game with ID: 717649
    SaRRacen_NeToMaN 717649
    SP_Mr_Marcel has joined the game with ID: 1070170
    PE_Blade 1070170
    Może zagracie jutro z BC od 2 tygodni czekamy na możliwość rewanżu?

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #124 dnia: Lutego 16, 2013, 21:26:00 »
    Nie wiem jak sobie radzi Blade, może i jest w SP, ale jak chcesz pograć meczyk z moim bratem, to pisz do niego na steam, a nie wyleważ żale na Tawernie, pozdrawiam.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #125 dnia: Lutego 16, 2013, 21:27:17 »
    Domestos , nie wiem zbytnio o co ci chodzi.Na serio myślisz , że wymienone niżej  osoby to najemnicy?I wogóle nie wiem czy jest sens brania najemników na zwykle granie.Po za tym nasz klan ,który ma no niestety niską renomę brał takich najemników?Ja osobiście jestem na nie jeśli chodzi o mecz , czemu chyba mowic nie muszę.Co do postu Estebana to upublikujemy go jak  będzie pozytywny ;)

Offline Jaremaa!

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #126 dnia: Lutego 17, 2013, 01:12:23 »
    1. Nie używaj słów , których nie znasz znaczenia Szekjor.
    2. Resety było po , to żebyście się wszyscy zrespili, a nie grali was 4 vs nas 6.
    3. Piernik jest u nas w klanie, a dlatego, że znam go dobrze nie musiał składać podania.
    4. WH - Jak przeczytałem o tym, że mamy wh to usmiałem się tak bardzo, jak na naszym serwerze jak wygrywaliśmy 3:0 a ty powiedziałeś, że przegrywamy walkowerem, bo biegłem po murze.
    5. " Dziecinne zachowanie - naprawda kocham ludzi, którzy chcą grac na arenie " Skończ wagarować i zacznij chodzić do szkoły , bo nie potrafisz odróżnić sarkazmu od prawdziwego wyrażenia.
    6. " http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-09_00017_5116a5d30d1ae.jpg - Jak to miło obserwowac nasze strategie za naszymi pleckami."
    Wtedy był no live geniuszu.
    7. Szkoda, tylko że zaszantażowałeś nas tymi oto słowami " Gramy albo dzisiaj o 18.00 albo nie zagramy z wami wgl " napisałeś , to o 17.30 .
    lol
    Kolejny inteligent.
    1. Podaj przykład jakiego słowa nie zrozumiał, a użył
    2. Od kiedy robi się resety po to aby się ludzie zrespili?:O To mija się z celem. Daje się ewentualny remis, ale to od was zależy, dobra wolna wola
    3. hehe, też się cieszę.
    4. Prosty sposób, niech cały team zrobi sobie sreeny z twarzy, i będzie jasne czy macie czy nie. Proste
    5. Widzę żeś błysnął. To co użył Szejker właśnie było sarkazme ew. ironią. Odezwał się człowiek co chodzi do... now właśnie 1,2 gimnazjum?
    6. Nikt nie ma pojęcia...
    7. Wielki mi szantaż. Jak nie chcecie nie gracie, jak przeciwnik chce tak, a wam nie pasuje, odmawiacie, a nie płaczecie bueee jakie to smutne.

Proszę Administrację o wybaczenie offtopu w temacie klanu, ale obowiązek edukowania nadal mnie obowiązuje, odzywam się rzadko, wyłącznie jak widzę już patologię, jestem bezstronny.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Lutego 17, 2013, 07:57:46 »
    I czego ja się dziś dowiaduje z rana? Człowiek nie może w spokoju zjeśc śniadania bo już banan na ryju :D Ale już odpowiadam na wszystkie pytania , wątpliwości etc...
    Esteban > Oczywiście że podamy wynik , gdyż nawet jak przegamy 20 : 0 to dla nas sprawa honoru , głównie się liczy dobra zabawa i nabranie coraz to nowszych umiejętności , chociaż nie ukrywam że na zwycięstwie też nam bardzo zależy.
    Domestos > Nie wiem , jakim cudem znalazłeś te ID , ale dziękuje Ci za to , dałeś mi teraz więcej domyślenia. O co mi chodzi? Już tłumacze , sami wymienieni antagoniści ( Mikołaj i Mr Marcel ) mają ogromny potencjał i skilla , wbijają na ts3 , cwiczą z nami , grają mecze etc , problem w tym że nie mają steama i często znikają na pewien czas , sam nie wiem w czym tkwi problem , jednak obawiam się że wszystko to był jeden wielki joke , niestety aby się o tym przekonac musze przeprowadzic swojego rodzaju śledztwo. A co do rewanżu , dzisiaj nie bardzo , ale może jak przyjdzie mój najlepszy skład to obgadamy wszystko.
    Jaremaa! > Dziękuje że wstawiłeś się za nami , widzę jednak że swoje dobre korzenie przenosisz z DP na WB.

Offline Domestos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #128 dnia: Lutego 17, 2013, 09:24:47 »
    Shakyor jeszcze 2 tygodnie temu opierałeś się nogami i rekami za tezą, że 1 skład to są ci których wystawiasz, a teraz sam dywagacje odstawiasz nad 1 składem.
    Nigdy na mecz nie zbierzesz tych ludzi jakich byś chciał, dlatego zapraszamy dzisiaj w okolicach 19 na rewanż.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Lutego 17, 2013, 17:53:11 »
    Nie chcemy grac z Wami meczu - poprostu i cała filozofia , nie chcę powtórki typu " Giermek banuje cały skład " , a ja się jeszcze denerwuje , bo ludzie typu Witcher obrażają nas i jeszcze żądają jakiś dueli...
    BTW: W klanie były dzisiaj czystki , zostali zatem wyrzuceni:
    - Predator
    - Adamczeski
    - Lomors
    - Pablord
    - AfortPL
    - Dilios
    - Slann
    - Romandeo

Do klanu zostali przyjęci Vesper i Święty.
    W najbliższym czasie też gramy z klanem HK

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 17, 2013, 18:44:33 »
    Wyrzuca skubany ludzi których w klanie nie miał ^^ SP to kiedy gracie coś ciekawego?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 17, 2013, 18:59:50 »
    HK to klan Bjarniego ...
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 17, 2013, 19:23:03 »
    Co to jest HK ? Podajcie wyni, p.s. Vesper i Święty to czyje fejki ?

To są fejki Argaleba i Pifcia, ale mam do Ciebie małą prośbe - skończ już się przechwalac , bo znam Twoją tożsamośc i również wiem w jakim jesteś klanie , i jak chcecie możemy spokojnie zagrac meczyk , i to na serwerze WNL ( żeby sprawdzic ID itp )
    Wyrzuca skubany ludzi których w klanie nie miał ^^ SP to kiedy gracie coś ciekawego?

Miałem tych ludzi , a to że nie byli aktywni i szlifowali umiejętności na zagranicznych serwerach ta mały szczegół , a co do meczy - w najbliższym czasie gramy napewno z Wonwokie

HK to klan Bjarniego ...

A ciebie to nie mam co się czepiac...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 17, 2013, 20:35:29 »
    "Miałem tych ludzi , a to że nie byli aktywni i szlifowali umiejętności na zagranicznych serwerach ta mały szczegół , a co do meczy - w najbliższym czasie gramy napewno z Wonwokie"
    Pablord NIE BYŁ W SP OD DŁUŻSZEGO CZASU KURDE. Z tego co wiem to Afort też nie bardzo ale co do Pablorda jestem pewny...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #134 dnia: Lutego 17, 2013, 20:54:42 »
    Czy tyloo mi się zdaje , że post pana gancza sensu nie ma ?Wiemy , że nie umiecie pogodzić się z przegrana i musicie się wyżalić ale jak już to wypłaczcie się u mamy,a nie spamujecie nam temat.
    W ostatnich czasach doszło do nas chyba 7 warbandowiczow którzy trzymają wysoki poziom skillowy , maja tsa i więcej niż 13 lat więc myślę że troche nie ma sensu przetrzymywać , którzy ani nie graja za często i mają małe doświadczenie w grze no i mam nadzieję ,że przyszły mecz będzie ciekawy.