I czego ja się dziś dowiaduje z rana? Człowiek nie może w spokoju zjeśc śniadania bo już banan na ryju :D Ale już odpowiadam na wszystkie pytania , wątpliwości etc...
Esteban > Oczywiście że podamy wynik , gdyż nawet jak przegamy 20 : 0 to dla nas sprawa honoru , głównie się liczy dobra zabawa i nabranie coraz to nowszych umiejętności , chociaż nie ukrywam że na zwycięstwie też nam bardzo zależy.
Domestos > Nie wiem , jakim cudem znalazłeś te ID , ale dziękuje Ci za to , dałeś mi teraz więcej domyślenia. O co mi chodzi? Już tłumacze , sami wymienieni antagoniści ( Mikołaj i Mr Marcel ) mają ogromny potencjał i skilla , wbijają na ts3 , cwiczą z nami , grają mecze etc , problem w tym że nie mają steama i często znikają na pewien czas , sam nie wiem w czym tkwi problem , jednak obawiam się że wszystko to był jeden wielki joke , niestety aby się o tym przekonac musze przeprowadzic swojego rodzaju śledztwo. A co do rewanżu , dzisiaj nie bardzo , ale może jak przyjdzie mój najlepszy skład to obgadamy wszystko.
Jaremaa! > Dziękuje że wstawiłeś się za nami , widzę jednak że swoje dobre korzenie przenosisz z DP na WB.