Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56309 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #105 dnia: Lutego 08, 2013, 22:37:33 »
    Swoją drogą raz spotkałem tego Giermka na jakimś serwerze. Większego retarda jeszcze nie widziałem :) Zaczął mnie wyzywać niewybrednie po tym, jak przywitałem znajomego, a on stwierdził, że spamuję mu grę :)

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #106 dnia: Lutego 09, 2013, 20:44:07 »
    Witam wszystkich. Dzisiaj niemieliśmy w grafiku żadnego meczu , jednak przypomniało nam się , że klan United Poland ( stare 4EF ) , chciało z nami rozegrac rewanż , jako że wygraliśmy czystym fuksem , a ich szefa nie było. Chcieliśmy więc spróbowac naszych sił w walce , i wygraliśmy - mimo wszystko jesteśmy bardzo rozczarowani jako że wynik jest bardzo słąby - tylko 13 : 7 dla nas. Meczyk był ogólnie robiony na szybko , więc 6 v 6 graczy musiało tylko byc. Niestety , mam wiele negatywnych czynników mówiących , że ten mecz był przynajmniej okropny...
    Serwer - Nasz klan zarezerwował już serwer WNL_Hungary1 , ponieważ na samym serwerze można sprawdzac ID graczy oraz są niższe pingi , niestety nasz oponent za życzył sobie żebyśmy grali na ich hostowanym serwerze , co okazało się byc strasznym przedsięwzięciem.
    Najemnicy - Co prawda było ich niewielu , ponieważ tylko jeden ^^. Wiem i zdaje sobie sprawe że klan KoH pozwala na multi klanowośc , jednakże jak zakończyliśmy mecz, owy antagonista ( Piernik ) już nie posiadał tagu UP , tylko sam KoH
    WallHack - Rozumiem fakt , że można trafic raz lub dwa razy pod rząd w ściane , no ale już nie bardzo rozumiem sytuacje , jak przeciwnik chce przez 5 metrową sciane strzelic mi w głowe...
    Przedłużanie rund - już nie wspomne o tym ( kurcze , jednak się chyba wygadam ) że przeciwnik DOPIERO w połowie rundy mówi " no live " , ale już sytuacja , kiedy zmienia 4 razy mape i gwałci przycisk restart żebyśmy mieli lagi to już przegięcie.
    Dziecinne zachowanie - naprawda kocham ludzi którzy chcą grac na arenie , i ich podziwiam.
    Wymieniłem troche czynników , które irytowały mnie i moich graczy , że mieliśmy zamiar nie patyczkowac się z przeciwnikiem , tylko odrazu walnąc mu walkowera , no ale wyszło jak wyszło...
    Pora na porcje screenów :D
    Screeny z meczu :
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-09_00006_5116a4203dc68.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-09_00008_5116a4659a0e3.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-09_00019_5116a4add8fa9.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-09_00036_5116a4f96adaa.jpg
    Screeny z pro uber zachowania :D
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-09_00017_5116a5d30d1ae.jpg  -  Jak to miło obserwowac nasze strategie za naszymi pleckami.
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-09_00023_5116a67015f25.jpg  - Nie ma to jak deathmatch , czekam na duelowy oficjal.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=126065352  -  Też lubie zmieniac nicki.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #107 dnia: Lutego 09, 2013, 21:04:32 »
    No Shakyor Shakyor :D Dobrze, że zgodziliście się na rewanż i rozwialiście wątpliwości niektórych osób, tylko szkoda, że tak nisko XD
    A Giermek to lamus jakich nie mało, osoba która jest totalnym debilem i trollem. Jeśli to widzisz, to wiedz, że to nie miejsce dla ciebie :**** (chodzi o tawerne oczywiście)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #108 dnia: Lutego 09, 2013, 22:24:37 »
    1.  Servera nie zarezerwowałeś :D

2.  WH to wpierw trzeba umieć używać .

3. Gratulacje i życzę powodzenia w dalszych meczach :)

4. Fajna lektura :P
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #109 dnia: Lutego 10, 2013, 18:10:29 »
    1. Nie używaj słów , których nie znasz znaczenia Szekjor.
    2. Resety było po , to żebyście się wszyscy zrespili, a nie grali was 4 vs nas 6.
    3. Piernik jest u nas w klanie, a dlatego, że znam go dobrze nie musiał składać podania.
    4. WH - Jak przeczytałem o tym, że mamy wh to usmiałem się tak bardzo, jak na naszym serwerze jak wygrywaliśmy 3:0 a ty powiedziałeś, że przegrywamy walkowerem, bo biegłem po murze.
    5. " Dziecinne zachowanie - naprawda kocham ludzi, którzy chcą grac na arenie " Skończ wagarować i zacznij chodzić do szkoły , bo nie potrafisz odróżnić sarkazmu od prawdziwego wyrażenia.
    6. " http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-09_00017_5116a5d30d1ae.jpg - Jak to miło obserwowac nasze strategie za naszymi pleckami."
    Wtedy był no live geniuszu.
    7. Szkoda, tylko że zaszantażowałeś nas tymi oto słowami " Gramy albo dzisiaj o 18.00 albo nie zagramy z wami wgl " napisałeś , to o 17.30 .

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #110 dnia: Lutego 10, 2013, 19:39:41 »
    Shakyorku mam wątpliwości odnośnie twojego rozumowania cheata który zowie sie WH. WH pozwala tylko widzieć przeciwników przez ściany nie strzelanie przez nie czy auto namierzanie...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Lutego 10, 2013, 20:49:44 »
    Dzisiaj został rozegrany ostatni mecz przez klan SP , tym razem z Amerykańskim klanem DoF. Wynik to 10 : 10. Graliśmy 10 rund na naszym serwerze , oraz 10 rund na serwerze przeciwnika , żeby było sprawiedliwie. Ponieważ obydwie strony miały lagi w obydwu przypadkach , żadna ze stron nie mogła się wyróżnic. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do przeciwnika. Oto screeny z naszego spotkania:
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-10_00034_5117f8efdff6f.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-10_00035_5117f91f099e8.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-10_00038_5117f968f2b93.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-10_00041_5117f9997021f.jpg
    Co do małej ilosci graczy , jest to wyjaśnione różnicą czasu , wysokimi pingami , wywalaniem z serwera oraz tym , że przypomnieliśmy sobie o meczu dopiero 2 godziny przed spotkaniem , a i tak nasze klany uznały to bardziej za 4fun.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #112 dnia: Lutego 10, 2013, 22:12:45 »
    Gratulacje wyniku :)

W sumie mogliście zagrać na neutralnym serverze  , może by takich pingów nie było po obu stronach .

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #113 dnia: Lutego 10, 2013, 22:16:41 »
    Gratulacje wyniku :)

W sumie mogliście zagrać na neutralnym serverze  , może by takich pingów nie było po obu stronach .

Tak. Taki na środku Atlantyku, aby był równy ping...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #114 dnia: Lutego 11, 2013, 14:43:01 »
    Tak. Taki na środku Atlantyku, aby był równy ping...

Przynajmniej by był :P

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Lutego 11, 2013, 18:54:26 »
    Newsy
    Klan SP od dnia wczorajszego korzysta z TeamSpeaka3 klanu PK , tym samym owy klan stał się naszym sojusznikiem - twierdza.net-speak.eu:6310
    Na czas obecny nie będziemy zbytnio aktywni , jako że większości z nas ferie się zakończyły , a ponieważ poza fragowaniem na IG liczy się dla nas edukacja , niestety na chwilę obecną musimy zastopowac , jednakże możecie mi wciąż składac propozycje na weekend , które mogę rozpatrzyc. W kwestii jakiś pytań lub wyzwań zapraszam na pisanie na PW oraz na mojego steama.

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #116 dnia: Lutego 11, 2013, 19:03:26 »
    ponieważ poza fragowaniem na IG
    ...
    Shakyor, rozumiem że SP ma prawo do istnienia i nie chcę Cię hejcić ale takimi tekstami tylko sprowadzasz na siebie niepotrzebną uwagę. Jedynymi polakami "fragującymi" na IG jest WV i rodacy z IG... tyle was widziałem "SP_xxx has left the game", proszę oszczędź wstydu.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #117 dnia: Lutego 11, 2013, 19:21:58 »
    Bardzo przepraszam, ale dopiero co mówiliście, że WV gra tylko i wyłącznie w LoL'a, więc gdzie ich szukać na IG?
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #118 dnia: Lutego 11, 2013, 19:44:44 »
    Mecz praktycznie bez sensu.... po co tak grać ? Zagrajcie z kimś z Polski albo przynajmniej z Europy, Shakyor tak się pchasz na elite... napisz chociażby do Bohemiana, VoN, AB czy czegoś z tego typu ?
    Czemu graliśmy?Teoretycznie nie mieliśmy nic innego do roboty w nativie,a mieliśmy już umówiony mecz , i wiedzieliśmy , że będzie mega hejt jeżeli damy walkowera.Jak już wiecie mecz okazał się meeeega failem,przez 4 vs 4 no i kompletnie inne położenie na mapie świata.Teraz czasami mamy problemy ze składem,ale myślę , że już niedługo będziemy zagrać składem że swoimi największymi brylancikami.P.S panowie moglibyście rozmawiac o WV na pw,albo gdzieś indziej,bo chyba lekturek szejkera nikt nie chce stracić;)Pozdrawiam.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #119 dnia: Lutego 11, 2013, 22:24:58 »
    Gratuluję wyniku meczu z BC :D (Dopiero teraz zobaczyłem).

PS: Ostatnio miałem ciekawą sytuację z SP. Gram sobie na IG i widzę, że SP_Damian14 ma WH i się tym można powiedzieć chwali. Piszę " ładne WH" i dostaje odpowiedź od Shaykora " sam nie masz lepszego" :D Rozwaliłeś mnie tym tekstem xD

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)