Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][LoR] Lords of Ragnarok  (Przeczytany 53857 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    Odp: [Native][LoR] Lords of Ragnarok
    « Odpowiedź #135 dnia: Sierpnia 09, 2013, 23:18:08 »
    No, no gratulacje należą się zapewne obu klanom, LoR udowodnił, że jak się chce to się da. Czyli pewnie czeka Was jakiś rewanż, bo taki niejednoznaczny wynik nie możne zostać bez możliwości odegrania się Apo i spółki. ;)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #136 dnia: Sierpnia 09, 2013, 23:35:42 »
    Siedziałem z LoRem na TS, niezła była zwała xD
    Szkoda tylko nieobecności kilku graczy po stronie LoRu, którzy odpadli na 11 minut przed meczem... Ah te burze : )
    LoR miał po tym problemy ze zrzutami i taktyką, z tego co słyszałem, to na dwóch pierwszych rundach Nord Town ponad połowa ekipy nie miała żadnej broni do walki wręcz xD Pr0 taktyki. Może Dyktator znowu zrobi mi osobistego stream z meczu : *

Gf BC, pr0, jutro sygnaturka bedzie gotowa LoR : )

Ganczo - zmień rozmiar sygnaturki, Twoja jest zbyt duża (wrzuć w spoiler)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #137 dnia: Sierpnia 10, 2013, 00:24:24 »
    Cytat: Towarzysz_Peter
    Siedziałem z LoRem na TS, niezła była zwała xD
    Szkoda tylko nieobecności kilku graczy po stronie LoRu, którzy odpadli na 11 minut przed meczem... Ah te burze : )
    LoR miał po tym problemy ze zrzutami i taktyką, z tego co słyszałem, to na dwóch pierwszych rundach Nord Town ponad połowa ekipy nie miała żadnej broni do walki wręcz xD Pr0 taktyki. Może Dyktator znowu zrobi mi osobistego stream z meczu : *

Gf BC, pr0, jutro sygnaturka bedzie gotowa LoR : )

Ganczo - zmień rozmiar sygnaturki, Twoja jest zbyt duża (wrzuć w spoiler)

Przecież widać na screenach, że grałeś Imperatorze :O.

Postanowiłem zacytować z Kosza. na początku usuwałem te marne prowokacje, ale Peter nie odstępuje, to niech ma- niech się podnieca.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Sierpnia 10, 2013, 00:26:09 »
    Krótka piłka.
    Znasz Musica i Quatala?
    Może Habraka i CarpeDiema?
    Kojarzysz może, że na świecie zdarza się coś takiego, że dwoje dzieci ma wspólnych rodziców? Mówi się na to "RODZEŃSTWO".
    To że Mikołaj siedzi i gra z LoRem mało mnie obchodzi. Siedzę tam tylko czasem na TS by pośmiać się z Robula, pogadać z Szerokim i ustalić parę rzeczy z Dykciem. Kiedy LoR łaskawie nakurwiał mecz, ja siedziałem na The_Ludus, na co mam kilku świadków. Pozdro.

Swoją drogą... Peter, mówi Ci coś może nick "pysio955" ?

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #139 dnia: Sierpnia 10, 2013, 00:58:21 »
    Na wstępie chcę pogratulować Wam wygranej 9:7

Wracając do reszty:

Wasze zachowanie podkreśla szczeniacki wiek waszych graczy, także to jakim wasz Lider jest gówniarzem i tyle.
    ponieważ daliśmy radę rywalizować z klanem Pajonk'a
    Wojownicze Pajonki Ninja
    a Pajonki klejom sieci"
    W przeciwieństwie do Was, Ja nie wstydzę się swojego nazwiska i nie chowam się za monitorem.

- "Gdyby BC nie skakało to by wpierdol nie dostało"
    -"Chodzisz jak BC po pustym spawnie"
    -''Czy się stoi czy się leży - wpierdol BC się należy?''
    -''Przed Dyktatorem padamy, jak BC na meczu''
    -''Czy to z góry, czy pod górę – Apo pchany w swoją dziurę'
    -''Bij BC póki gorące''
    -''Na początku było no-live lecz apo powiedział, niech stanie się RESET i reset nastał, a BC się zrespiło, po czym gówno zrobiło''
    -''Już za 4 lata, juz za 4 lata BC będzie miszczem śfiata''
    -"Nie udawaj Apo"
    -''Apo zawinił, Robertosa powiesili''

Straciłem resztki szacunku do Was i tyle...
    Jednakże razem z naszym Szwedzkim kolegą bardzo cieszymy się z uszczęśliwienia bandy Gimbusów.

APO NIE NAKURWIAŁ BEZ NAPIERŚNIKA, POZDRO POĆWICZCIE WY PORAŻKI HAHAHAHAHAHAH
    Zastanawia mnie, czy przypadkiem na opakowaniu od WB nie widnieje logo PEGI 16?

OeS, jak ma na imię Twoja stara, bo mi macruje pod biurkiem. Chce chyba chambera na klatę
    Skoro już hejt uprawiacie, to może jeszcze słownik by się przydał?
    Postanowiliśmy, że zrobimy zrzutkę na słownik dla kolegi Imperatora, żeby nadrobić braki w edukacji.
    Takie teksty cały czas były obecne podczas tego meczu, nawet mimo braku odpowiedzi z naszej strony.

Przeciwnicy zarzucili nas wyzwiskami

Nie przypominam sobie żadnego hejtu z naszej strony, może macie jakieś problemy?

Wspomnę tylko, że te komentarze rzekomo zamieszczona przez moją osobę, jak i przez Shakyora są zwykłymi pomówieniami i można je podciągnąć pod Art. 212 KK.

Sprawa z meczem wyglądała troszkę inaczej, nie jesteśmy dużym klanem, nie przyjmujemy dzieci i debili(Tak, wiem-Prusak się jakoś prześlizgnął), więc nie jest nam łatwo dopiąć skład, szczególnie w okresie wakacyjnym(Do tego piątkowy wieczór). Stąd też min. nasza gra w osłabieniu, a także potrzeba dowodzenia w 2 językach.
    Nie będzie także wytłumaczeniem to, że:
    Rasty Ostatnio online: 2 dni temu
    Aragorn Ostatnio online: 5 dni temu
    Herman Ostatnio online: 6 dni temu
    Paranoid Ostatnio online: 8 dni temu
    Shakyor Ostatnio online: 3 dni temu
    Witcher Ostatnio online: 29 godz. 9 min temu

Zawsze na meczach to Oni stanowią trzon piechoty, której brak na dzisiejszym meczu przeważył szalę na waszą stroną i tyle.
    Niestety, ale Ja(300), Cyborg(Nie wiadomo ile, ale był ostro naje....) i Shotu nie daliśmy rady utrzymać na sobie całej waszej piechoty, przez co daliście radę wygrać i tak marnym wynikiem jak na zaistniałą sytuację.

Z całego serca odradzam gry z tym klanem, banda dzieciaków nie znająca słowa szacunek, nie potrafiąca się dobrze zachować.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 10, 2013, 01:10:27 wysłana przez ghjkk98 »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #140 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:17:36 »
    Jednym słowem: trolololo, mam ból dupy trololo przegrałem przez ping i brak składu :)

Takie teksty cały czas były obecne podczas tego meczu, nawet mimo braku odpowiedzi z naszej strony.

oto nasza odpowiedź:

Cytat: Apocalyps
    Nie przypominam sobie żadnego hejtu z naszej strony, może macie jakieś problemy?

Ale Rasty był na meczu :OO Czyżby fejk?

Zawsze na meczach to Oni stanowią trzon piechoty, której brak na dzisiejszym meczu przeważył szalę na waszą stroną i tyle.
    To samo mogłem powiedzieć o nas. Zabrakło kilka osób, plus Cherokee stracił wygraną rundę teamkill'ami ;) Gdyby nie to, to wynik byłby 10-6, lub wyższy :)

Apo- naprawdę nie wiem, jak ty zdałeś podstawówkę... nie zauważyłeś, że posłużyłem się w opisie twoimi cytatami? Nie zrozumiałeś, że chciałem pokazać twojej niezbyt inteligentnej osobie, jak traktowaliście inne klany?

(click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #141 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:17:45 »
    Na wstępie chcę pogratulować Wam wygranej 9:7

Wracając do reszty:

Wasze zachowanie podkreśla szczeniacki wiek waszych graczy, także to jakim wasz Lider jest gówniarzem i tyle.W przeciwieństwie do Was, Ja nie wstydzę się swojego nazwiska i nie chowam się za monitorem.

Straciłem resztki szacunku do Was i tyle...
    Jednakże razem z naszym Szwedzkim kolegą bardzo cieszymy się z uszczęśliwienia bandy Gimbusów.
    Zastanawia mnie, czy przypadkiem na opakowaniu od WB nie widnieje logo PEGI 16?
    Skoro już hejt uprawiacie, to może jeszcze słownik by się przydał?
    Postanowiliśmy, że zrobimy zrzutkę na słownik dla kolegi Imperatora, żeby nadrobić braki w edukacji.

Wspomnę tylko, że te komentarze rzekomo zamieszczona przez moją osobę, jak i przez Shakyora są zwykłymi pomówieniami i można je podciągnąć pod Art. 212 KK.

Sprawa z meczem wyglądała troszkę inaczej, nie jesteśmy dużym klanem, nie przyjmujemy dzieci i debili(Tak, wiem-Prusak się jakoś prześlizgnął), więc nie jest nam łatwo dopiąć skład, szczególnie w okresie wakacyjnym(Do tego piątkowy wieczór). Stąd też min. nasza gra w osłabieniu, a także potrzeba dowodzenia w 2 językach.
    Nie będzie także wytłumaczeniem to, że:
    Witcher Ostatnio online: 29 godz. 9 min temu

Niestety, ale Ja(300), Cyborg(Nie wiadomo ile, ale był ostro naje....) i Shotu nie daliśmy rady utrzymać na sobie całej waszej piechoty, przez co daliście radę wygrać i tak marnym wynikiem jak na zaistniałą sytuację.

Z całego serca odradzam gry z tym klanem, banda dzieciaków nie znająca słowa szacunek, nie potrafiąca się dobrze zachować.
    "Z całego serca odradzam gry z tym klanem, banda dzieciaków nie znająca słowa szacunek, nie potrafiąca się dobrze zachować. " Powiedział Apo który uroił sobie, że jest best cav.  Tak właściwie to czy ty Apo nie masz zakazu tutaj pisać? Przykro mi ale bana chyba czuje :| Jakiego szacunku? Nie znasz tego słowa panie "nie ma drugiego takiego klanu który by nas pokonał" czy jak to sżło... Pozdro Spinaczu.

"tak marnym wynikiem jak na zaistniałą sytuację"
    Dykciu czujesz to? Ból dupy, ból dupy wszędzie ^^
    Sorry apo ale:
    LoR 9-7 BC
    SRC 16-0 BC

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:20:45 »
    "Rasty Ostatnio online: 2 dni temu
    Witcher Ostatnio online: 29 godz. 9 min temu"

Ciekawe, bo na screenach widać Rasty`iego. lool.
    Z kolei umieszczając to drugie, tylko potwierdziłeś administracji, że to Twoje multi Apo. Zły pomysł...
    Dlaczego zawsze WY macie jakieś problemy z przeciwnikiem? Tak jest od zawsze, czy chodzi o jakieś EWN, RTF, REF, SRC lub LoR. Może czas dojść do wniosku, że win może leżeć częściowo po waszej stronie?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:27:02 »
    "Rasty Ostatnio online: 2 dni temu
    Witcher Ostatnio online: 29 godz. 9 min temu"

Ciekawe, bo na screenach widać Rasty`iego. lool.
    Z kolei umieszczając to drugie, tylko potwierdziłeś administracji, że to Twoje multi Apo. Zły pomysł...
    Dlaczego zawsze WY macie jakieś problemy z przeciwnikiem? Tak jest od zawsze, czy chodzi o jakieś EWN, RTF, REF, SRC lub LoR. Może czas dojść do wniosku, że win może leżeć częściowo po waszej stronie?
    Na głupote nie ma rady a ja nabijam posty, apo kretyn ujawnił najemników XD

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #144 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:33:33 »
    Mecz na szczycie, cóż za emocje

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #145 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:36:03 »
    Ja tam dowodziłem i powiem że beka teraz jest z tego xD

(click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:37:21 »
    Mecz na szczycie, cóż za emocje
    No pokonaliśmy "najlepsiejszy klan w polsce co to go nikt pokonaCI Ńe da rady"

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:38:03 »
    Gorn, uwierz, te spiny są ciekawsze niż duele xD
    Swoją drogą, to nasz kolega z The_Ludus tak nas straszył Tawerną i nic : (

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #148 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:40:22 »
    Ja tam bym się tak bardzo tą wygraną nie szczycił bo słabo zagraliśmy.Może gdybym nie wybił połowy swojego teamu to wynik byłby lepszy xD

(click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Sierpnia 10, 2013, 01:45:21 »
    Ja tam bym się tak bardzo tą wygraną nie szczycił bo słabo zagraliśmy.Może gdybym nie wybił połowy swojego teamu to wynik byłby lepszy xD
    Było nie wyłączać monitora, swoją drogą to kiedy rewanż z BeCe?