Na wstępie chcę pogratulować Wam wygranej 9:7
Nie no bez jaj przegraliście z nimi OMG ... To że praktycznie grałem tylko 2 rundy na NT bo potem zająłem się czymś innym (Apo po jakiego hasłujesz kanał O.O)
Straciłem resztki szacunku do Was i tyle...
Jednakże razem z naszym Szwedzkim kolegą bardzo cieszymy się z uszczęśliwienia bandy Gimbusów.
To ty je jeszcze miałeś ... A dużo zrozumiał z przekleństw ^.^ ??
O.o niezły poziom , piszecie takie teksty rodem z SP (SP - Szkoła Podstawowa) , mogłem nie schodzić na specta w sumie :/ W sumie lepiej dla meczu było nie odpowiadać żebyś przez pocisk gry nie opuścił . Razem wymyśliliście ten tekst czy może Dawidek miał wenę ??
W skrócie :
Jak pizdy po starych jeżdżą ale lapsy hue hue
Sprawa z meczem wyglądała troszkę inaczej, nie jesteśmy dużym klanem, nie przyjmujemy dzieci i debili(Tak, wiem-Prusak się jakoś prześlizgnął), więc nie jest nam łatwo dopiąć skład, szczególnie w okresie wakacyjnym(Do tego piątkowy wieczór). Stąd też min. nasza gra w osłabieniu, a także potrzeba dowodzenia w 2 językach.
Nie będzie także wytłumaczeniem to, że:
Rasty Ostatnio online: 2 dni temu
Aragorn Ostatnio online: 5 dni temu
Herman Ostatnio online: 6 dni temu
Paranoid Ostatnio online: 8 dni temu
Shakyor Ostatnio online: 3 dni temu
Witcher Ostatnio online: 29 godz. 9 min temu
Nie musisz go od razu obrażać wiesz ?? Wielu nie było ale też wielu doszło , częściowo :-)
Zawsze na meczach to Oni stanowią trzon piechoty, której brak na dzisiejszym meczu przeważył szalę na waszą stroną i tyle.
Niestety, ale Ja(300), Cyborg(Nie wiadomo ile, ale był ostro naje....) i Shotu nie daliśmy rady utrzymać na sobie całej waszej piechoty, przez co daliście radę wygrać i tak marnym wynikiem jak na zaistniałą sytuację.
Z całego serca odradzam gry z tym klanem, banda dzieciaków nie znająca słowa szacunek, nie potrafiąca się dobrze zachować.
Znowu ?? Ja wypiłem 5 warek i nrl a ten pewnie 10 kasztelanów .. . Nie wiem , wolę się nie pyta o liczbę osób co ma 18 lat , nie znali i nie umieli ***
Ah Netoman Ah db lepiej NC ...
Nigdy nie pojmę jak taka osoba jak Dyktator mogła dostać moderatora na tawernie
A no jutro mecz , specjalnie dołączyliście by zabić paru z BC, ale to słodkie :DDD To już jest obsesja ...