Panowie, mimo wszystko to chyba nie najlepsze miejsce na prywatne pogaduszki. Wątki klanowe maja spełniać rolę typowo informacyjną. Ale informacje powinny dotyczyć klanu a nie potępienia godnych wyczynów na podwójnym gazie poszczególnych graczy...
Spokojnie Luca, nad wszystkim panuję :D Uznałem ostatnio, że warto ustąpić trochę z tej prostoliniowości i surowości. Poczytałem sobie posty Ahara i wyglądało to beznadziejnie, kiedy ktoś pogratulował lub zrobił bardzo lekki OT i od razu- ,, Kończcie OT albo zamknę temat i nagrodzę.Pa!" W końcu to forum dyskusyjne i taki nieszkodliwy, mały OT nie szkodzi. Jak chcesz jednak pełnej dyscypliny wobec użytkowników na forum, które dla nich jest przeznaczone, to ok- dostosuję się. ;).
Chyba parę razy już to wykładałem ale ok, powtórzę po raz kolejny. Na naszą politykę w dziale klanów wpływ miało tylko i wyłącznie postępowanie użytkowników tego działu. Niestety sprawdziło się tu powiedzenie "dasz palec, odgryzą ci rękę". Przecież to nie mania karania wśród administracji forum spowodowała, że dział ma specjalne zasady i obostrzenia oraz dodatkowego moderatora. Winni są tu tylko i wyłącznie użytkownicy niepotrafiący zachować umiaru. Jak sam zapewne wiesz, sam nie mam nic przeciwko krótkim pogaduszkom na przyzwoitym poziomie, dlatego też upominam- nie rozdaję punktów i proszę abyście choć trochę zachowywali pozory przestrzegania regulaminu.