Na wstępie chcę pogratulować Wam wygranej 9:7
Wracając do reszty:
Wasze zachowanie podkreśla szczeniacki wiek waszych graczy, także to jakim wasz Lider jest gówniarzem i tyle.
ponieważ daliśmy radę rywalizować z klanem Pajonk'a
Wojownicze Pajonki Ninja
a Pajonki klejom sieci"
W przeciwieństwie do Was, Ja nie wstydzę się swojego nazwiska i nie chowam się za monitorem.
- "Gdyby BC nie skakało to by wpierdol nie dostało"
-"Chodzisz jak BC po pustym spawnie"
-''Czy się stoi czy się leży - wpierdol BC się należy?''
-''Przed Dyktatorem padamy, jak BC na meczu''
-''Czy to z góry, czy pod górę – Apo pchany w swoją dziurę'
-''Bij BC póki gorące''
-''Na początku było no-live lecz apo powiedział, niech stanie się RESET i reset nastał, a BC się zrespiło, po czym gówno zrobiło''
-''Już za 4 lata, juz za 4 lata BC będzie miszczem śfiata''
-"Nie udawaj Apo"
-''Apo zawinił, Robertosa powiesili''
Straciłem resztki szacunku do Was i tyle...
Jednakże razem z naszym Szwedzkim kolegą bardzo cieszymy się z uszczęśliwienia bandy Gimbusów.
APO NIE NAKURWIAŁ BEZ NAPIERŚNIKA, POZDRO POĆWICZCIE WY PORAŻKI HAHAHAHAHAHAH
Zastanawia mnie, czy przypadkiem na opakowaniu od WB nie widnieje logo PEGI 16?
OeS, jak ma na imię Twoja stara, bo mi macruje pod biurkiem. Chce chyba chambera na klatę
Skoro już hejt uprawiacie, to może jeszcze słownik by się przydał?
Postanowiliśmy, że zrobimy zrzutkę na słownik dla kolegi Imperatora, żeby nadrobić braki w edukacji.
Takie teksty cały czas były obecne podczas tego meczu, nawet mimo braku odpowiedzi z naszej strony.
Przeciwnicy zarzucili nas wyzwiskami
Nie przypominam sobie żadnego hejtu z naszej strony, może macie jakieś problemy?
Wspomnę tylko, że te komentarze rzekomo zamieszczona przez moją osobę, jak i przez Shakyora są zwykłymi pomówieniami i można je podciągnąć pod Art. 212 KK.
Sprawa z meczem wyglądała troszkę inaczej, nie jesteśmy dużym klanem, nie przyjmujemy dzieci i debili(Tak, wiem-Prusak się jakoś prześlizgnął), więc nie jest nam łatwo dopiąć skład, szczególnie w okresie wakacyjnym(Do tego piątkowy wieczór). Stąd też min. nasza gra w osłabieniu, a także potrzeba dowodzenia w 2 językach.
Nie będzie także wytłumaczeniem to, że:
Rasty Ostatnio online: 2 dni temu
Aragorn Ostatnio online: 5 dni temu
Herman Ostatnio online: 6 dni temu
Paranoid Ostatnio online: 8 dni temu
Shakyor Ostatnio online: 3 dni temu
Witcher Ostatnio online: 29 godz. 9 min temu
Zawsze na meczach to Oni stanowią trzon piechoty, której brak na dzisiejszym meczu przeważył szalę na waszą stroną i tyle.
Niestety, ale Ja(300), Cyborg(Nie wiadomo ile, ale był ostro naje....) i Shotu nie daliśmy rady utrzymać na sobie całej waszej piechoty, przez co daliście radę wygrać i tak marnym wynikiem jak na zaistniałą sytuację.
Z całego serca odradzam gry z tym klanem, banda dzieciaków nie znająca słowa szacunek, nie potrafiąca się dobrze zachować.