Naprawdę masz coś nie tak pod deklem skoro mimo iż udowodniłem że przez 2 mecze z nami grali u was osoby tak naprawdę mające w dupie PE grali tylko po to by wygrać z nami. Naprawdę trzeba nie mieć jaj kamillo by uciekać się do oszustów a potem jeszcze oskarżać innych.
Dobra, już widzę, że się gubisz. Nigdy nie sprowadzaliśmy się do oszustw w grze z Wami (raz nam sie zdarzylo na poczatku istnienia XD), czego nie można powiedzieć z Waszym Sikicim, ale okej, uznajmy, że wszystko było cacy, lala.
Najśmieszniejsze jest to, że po poł roku wyjeżdzasz, że oszukiwaliśmy w pierwszym meczu między PE i SRC, a teraz już okazuje się, że także w drugim... Jeszcze parę postów i okaze się, że to SRC 3 razy pokonało (zdominowało) PE, a nie odwrotnie.
Czyli rozumiem, że Ci co grali w meczach przeciwko Wam, czyli Ja, BH, Prince, Fasola Blast (w pierwszym), Blade, Panoramix (w 3ech), lovca, Krzyżak, Teblar mieli po prostu w dupie PE, a to, że byli w tym klanie od 3-24 miesięcy (24 miesiące był Blackhawk), to po prostu przypadek ? Gratuluję logiki.
Szczerze, wolałbym prowadzić rozmowę z kimś normalnym typu Netomana, a nie dziećmi SRC typu Sebek, Virus czy CarpeDiem, którzy może mają te swoje 17-18 lat, ale mentalnością nie przykroczyli jeszcze 9 lat.
Chociaż nie, jeśli się tak uprze człowiek, to jeszcze z Carpe idzie pogadać jak z człowiekiem, najgorzej jest z Tobą Sebuś, bo zaczynasz się już gubić.
I jeszcze coś, bo ktoś tu nie czyta dokładnie moich postów:
Mam rozumieć że dla PE że dobrze zorganizowany turniej to ten który wygracie? Bo tak to wygląda. Martwi mnie jedynie że 3 raz pisze o tym samym a ty dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Czy ja napisałem, że PP to najlepiej zorganizowany turniej? Z tych co grałem, klanowych turniejów najlepiej oceniam ENLe, potem WNL ale edycje nr 1, potem PP i potem WNL v2, potem SNL i na końcu MMNFC. Jeszcze tam mógłbym dorzucić 5-a-side, chociaż każdy fajnie się zaczynał, a potem była klapa jak dochodziło do półfinałow.