Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][LoR] Lords of Ragnarok  (Przeczytany 53645 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    Odp: [Native][LoR] Lords of Ragnarok
    « Odpowiedź #105 dnia: Sierpnia 03, 2013, 14:34:19 »
    Tak dla rozluźnienia sytuacji :/

Niektóre klany mają swoje hymny. Ogólnie nie jest on nam potrzebny do niczego, ale wrzucimy też jakąś nutkę.. taką rozpoznawczą ;)

http://www.youtube.com/watch?v=dfv19wxbAdE Hall of Freedom .

(click to show/hide)

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #106 dnia: Sierpnia 03, 2013, 15:38:34 »
    To chyba jest wątek LoR-u a nie kłótni między SRC a PE więc ogarnijcie się ludzie.

To już jest raczej kłótnia Kamillo z SRC :p, wszyscy inni zakopali już dawno wojenny topór.

Co do LoR'u to życzę powodzenia, mam nadzieję że wytrwacie do Bannerlorda, ponieważ na nowej scenie będzie potrzeba takich klanów. Rzetelnych ale nie zadufanych w sobie, podchodzących do gry w sposób bardziej rozrywkowy niżeli spinającym dupę po każdej wpadce...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #107 dnia: Sierpnia 03, 2013, 15:57:27 »
    Spokojnie panowie, wszystkie spory i problemy można rozwiązać :)

A co do Bannerlorda, to już teraz planujemy rozszerzyć działalność klanu również tam :) Powinniśmy przetrwać, ponieważ I skład ( nie chodzi o skilla, tylko o tych, którzy byli w klanie od samego początku i wciąż są) nadal nie widzi perspektywy zamknięcia klanu. Nie mówię, że ta sama osoba będzie go prowadziła ( bo ile można...), ale trzon raczej pozostanie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #108 dnia: Sierpnia 03, 2013, 21:54:26 »
    Moje zachowanie? Popatrz na swoje jesteś wpatrzony w PE i nawet jeśli ktoś ci coś próbuje uświadomić to ty masz to gdzieś. Wypisałeś mi jakieś śmieszne osiągnięcia "twojego" klanu. PP? No dobrze jesteście "najlepszym" polskim ale my Słowiańskim a ty starasz się to porównać. "Tak więc, drogi Sebastianku, albo też Sebku-Pojebku" To widzę że z ciebie niezły trol. Do BC jeszcze ci daleko. "(nie mów mi tu o zgraniu, bo przed wszystkimi meczami słyszałem zapowiedź jak nas zgnieciecie, zniszczycie, a potem okazało się, że większym wyzwaniem jest flaszka Krupniku na głowę niż klanik SRC)" tylko że SRC nigdy nie  grzało bodaj 15 miejsca. "No no pomijając graczy z jakiegoś tam klanu europejskiego wpisanych do rostera. Poza tym może chcesz dostęp do forum. Poza jednym tematem na swoj temat, będziesz miał znaleźć wypowiedzenie Osviuxa. Forum nie czyszczone od 1.5 roku." Po cholerę mi dostęp do forum skoro grał u was na PP. Tak przy okazji kiedy byliśmy przed wakacjami gotowi zagrać z wami po paru treningach a tu PE odchodzi przed tygodniem w którym mieliśmy was wybrać co za szkoda. Za około 2 tygodnie wracamy może rozwiejemy wszelkie wątpliwości. NO CHYBA ZE PE SIĘ CYKA. Tylko nie pisz że już 3 razy coś tam udowodniliście bo się powtarzasz.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Sierpnia 03, 2013, 22:42:12 »
    Proszę innych moderatorów o nie interweniowanie .. Do czasu, aż Luca nie rozpatrzy mojego pomysłu, pozwalam na wygadanie ( a raczej wypisania) się wam, ale tylko w tym wątku. Oczywiście wyzwiska oraz wulgarne i agresywne wypowiedzi to zakończą... Kto wie, może nawet dojdziecie do porozumienia :)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #110 dnia: Sierpnia 03, 2013, 23:13:20 »
    1. Pierwszy mecz z nami i obsraliście się. Baliście się klanu który ma 3 miesiące i braliście najemników. Nawet ty Kamilek nie zaprzeczałeś wiec nie pisz bzdur.

Dowód, że Kamilek nie zaprzeczył? Bo nie przypominam sobie, by po Twoim odejsciu z PE była jakaś konwersacja między mną a Tobą, poza serwerami do gry. Tak więc ?

2."czyli SRC i przyjaciele bo wiedzieli, że sami sobie nie poradzą... z friendsami wyszło to samo" Czasami wydaje mi się że jeśli ktoś jest idiotą to nim pozostaje -.-. Wracając u nas grał Sikici bez klanu wolny gracz który był u nas bo RNGD było nie aktywne a u was moi mili Osviux LIDER klanu ogłoszonego nawet na TaleWorlds. (BRAWO)
    No no pomijając graczy z jakiegoś tam klanu europejskiego wpisanych do rostera. Poza tym może chcesz dostęp do forum. Poza jednym tematem na swoj temat, będziesz miał znaleźć wypowiedzenie Osviuxa. Forum nie czyszczone od 1.5 roku.

3. Mimo tych 3 porażek osiągnęliśmy przez nie cały rok tyle a może nawet i wiece niż PE przez swoje 2 lata.
    Podsumowując:
    My wygrliśmy Puchar Polski, wy SNL. Remis jeśli chodzi o "trofea".
    My ogralismy (wręcz zdominowaliśmy) Was 3 razy, Wy nas ani razu.
    WNL v1 lepsza pozycja z naszej strony - odpadnięcie w ostatniej rundzie play-off z Bohemianami, Wy jakoś tam nie zostaliście dopuszczeni bo grzaliście miejsce u dołu tabeli i dla takich "asów" nie było miejsca. XD
    WNL v2 szło Wam lepiej od nas, trzeba przyznać, jednak skończyliśmy tak samo - i Wy i my się wycofaliśmy. Wniosek? Byliśmy trwalszym klanem, który jednak był od Was lepszy, co pokazują turnieje jak i mecze między nami (nie mów mi tu o zgraniu, bo przed wszystkimi meczami słyszałem zapowiedź jak nas zgnieciecie, zniszczycie, a potem okazało się, że większym wyzwaniem jest flaszka Krupniku na głowę niż klanik SRC). Znajac Twoj brak myślenia uświadomie Ci, że nigdzie nie piszę o Trinity, bo PE ma w tym na piśmie 1/3 (0.3%) udziału (w praktyce można powiedzieć 0.375-0.4 %) i tego liczyć nie można ! To osobne konto Trinity i tyle. A to co było na tawernie, to po prostu czysta i raczej nieświadoma wpadka Teblara, który przeprosił i przyznał się do błędu. Bo to jakby Amica liczyła sobie wyniki Groclinu na swoje konto po fuzji. Tam o Waszym udziale reprezentacji żebyś mi nie wyskoczył w tym roku, bo tego też liczyć nie można, poza tym od nas ludzie byli jeszcze rok wcześniej. A kiedyś REF albo IPL jakoś się tym raz czy dwa szczycił na tym forum jak dobrze pamiętam.

Tak więc, drogi Sebastianku, albo też Sebku-Pojebku jak przywykło się Ciebie fikuśnie nazywać po Twoim zachowaniu, masz wszystko opisane wyżej. Co do 4 punktu widzę, że pokora jest i że nam klaskasz (wiem, że oczywiscie punkt 4 to ironicznie jest napisany, tak tępy jak Ty to nie jestem), bo jakoś Ty w PE nie mogłeś się dopchać do gry (fakt faktem ja przez dłuższy czas też nie jak działałem na starym kompie i necie z Orange).
    Brawa dla tego Pana!!! Przez cały dzień siedział przed komputerem i myślał jak zrobić z siebie zaistego i ogarniętego obywatela. Nie dość, że spami Dyktatorowi wątek to jeszcze graczy obraża zamiast wyjść z kolegami lub koleżankami gdzieś, np.Pójść do sklepu po "Kubusia" lub "Tymbarka".

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #111 dnia: Sierpnia 04, 2013, 13:45:15 »
    Tak przy okazji kiedy byliśmy przed wakacjami gotowi zagrać z wami po paru treningach a tu PE odchodzi przed tygodniem w którym mieliśmy was wybrać co za szkoda. Za około 2 tygodnie wracamy może rozwiejemy wszelkie wątpliwości. NO CHYBA ZE PE SIĘ CYKA. Tylko nie pisz że już 3 razy coś tam udowodniliście bo się powtarzasz.
    Ty to jesteś jednak tępawy jak nie wiem. To już osoby piszące do Bravo są 5x mądrzejsze od Ciebie.
    Była oficjalna propozycja gry między naszymi klanami ? Może niech Prince napisze,  on jest zorientowany, ale z tego co wiem, to raczej nie. Także pisanie tekstów typu "mieliśmy Was wyzwać na CW, ale zcykaliście i się rozpadliscie ahahah jesteśmy lepsi xaxaxa" jest naprawde zabawne, chociaż widząc, że piszesz to Ty to zaczynam mieć watpliwości. Może jakiś psycholog Sebastianek by się przydał ?

Po drugie, co do tego, że "PE się cyka". Gówno mnie interesuje Was powrót za 2 tyg. możecie nawet wracać za 3 lata (wtedy będziecie już najlepsi, bo nikt nie będzie w tą gre już grał, także się dowartościujesz z Virusem i Karpiem). PE jest zamrożone i każdy ma praktycznie w dupie Native (nie mylić z Warbandem). Część gra w LoLa, część w co innego, część w ogóle nie gra w żadną grę, tylko pracuje / bawi się i lata na bani 24/7. Ja też nie gram już 1.5 miesiąca i nie zanosi się, bym wrócił. Nie, że ogarnia mnie przerażenie przed src, tylko nie mam czasu (nawet nie mam jak skończyć tego cholernego Walking Deada), ani też chęci. Mieliście te pare miesięcy by nas pokonać, bardzo się staraliście, ale 3 razy w dupcie dostaliście. Sorry, że byliśmy lepsi.

Tylko nie pisz że już 3 razy coś tam udowodniliście bo się powtarzasz.
    Skoro ja się powtarzam, to nie wiem co pisać o Was i szczyceniem się pokonaniem do zera BC.

Brawa dla tego Pana!!! Przez cały dzień siedział przed komputerem i myślał jak zrobić z siebie zaistego i ogarniętego obywatela. Nie dość, że spami Dyktatorowi wątek to jeszcze graczy obraża zamiast wyjść z kolegami lub koleżankami gdzieś, np.Pójść do sklepu po "Kubusia" lub "Tymbarka".
    Ok pan foszek już skończył ? Super, bo ciągle widzę ten sam poziom pisania z Twojej strony i robi się to nudne.

Zapomniałbym:

Wypisałeś mi jakieś śmieszne osiągnięcia "twojego" klanu. PP? No dobrze jesteście "najlepszym" polskim ale my Słowiańskim a ty starasz się to porównać.

Jest jakiś wyznacznik ktory turniej był bardziej prestiżowy? Bo nie przypominam sobie. PP był lepiej zorganizowany od SNL, który organizowała jakaś ukraińska amatorszczyzna, gdzie nawet nie były przeglądane logi i mogli grać najemnicy (dla Twojego małego móżdżka - osoby nie będące w rosterze drużyny)... Tak więc, póki co, wychodzi na to, że jezeli chodzi o organizacje najlepiej był zorganizowany: ENL, WNLe/PP, SNL, MMNFC (ten lusta). Jakbyście wygrali ENL/WNL, baaa, byli wyżej od nas na koniec turnieju wtedy oddałbym Wam pokłon. Jednak tak nie jest, bo w WNL wyżej byliśmy my (w drugim ani my, ani Wy, bo nasze klany nie dotrwały do końca).

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #112 dnia: Sierpnia 04, 2013, 14:26:15 »
    Cześć Kamil, miło Cię widzieć na Tawernie!
    Na wstępie - nikogo nie chcę tym postem obrazić!

Więc, ekhem ekhem, sięgnijmy po racjonalne argumenty.
    1. Który klan był lepszy - SRC czy PE.
    Tu odpowiedź jest trochę zagmatwana. Zdecydowanie na początku prowadziło PE, wygrywało zgraniem. Wygrane trzy starcia z SRC - gratuluję. Szkoda jedynie, że nie udało nam się zagrać meczu mniej/więcej w połowie SNLa, gdy SRC jako klan zaczęło trenować, i w zgraniu dogoniła PE. Wtedy już nie spotkaliśmy się, ani w finałach ligi słowiańskiej, ani później w WNLu - szkoda, miło b było naszą, niejako skillową wyższość poprzeć wynikiem meczowym. Tego bardzo żałuję.
    2. Udowadnianie ogólnej "lepsiejszości" na podstawie 3 meczy. -
    No cóż, jak już wyżej napisałem, wygranie 3 meczy pokazuje że ktoś jest lepszy. Ale rozegrały się one w krótkim odstępie czasu, szkoda. To tak samo jak z na przykład PEvsVoN lub PEvs Hitman - Orły przegrały kiedyś z tymi klanami, ale po pewnym czasie już moim zdaniem PE było od nich lepsze (bez obrazy oczywiście). Poraz kolejny powiem, że szkoda tego 4 meczu.
    3. Czemu od razu musicie się wyzywać? Nie spinajcie się tak, chwilowo to wygląda nie jak spór SRC PE, tylko kłótnia pojedyńczych graczy, zresztą według mnie nie potrzebna.
    4. Kamillo, pisząc wynik SRC 16:0 BC, chcę tylko temu potężnemu klanowi Apocalypsa uświadomić, że wcale nie są tacy dobrzy, jak im się wydaje, jeszcze przed tym meczem Berserkerzy pisali że to będzie łatwy mecz.
    5. Kamillo, wczoraj obejrzałem ostatnie dwa odcinki... jak widzę bezdradność Gannicusa wobec olbrzymiej przewagi wroga, to aż wstrzymuję oddech, ostatnie sceny oglądam już trzeci raz... Lecz jak to napisał Sapkowski "Każdy szermierz dupa, gdy wrogów kupa."

Edit. Rome, dostajesz 15 punktów za spamowanie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2013, 15:33:50 wysłana przez NeToMaN »

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Sierpnia 04, 2013, 16:02:27 »
    Jak ty zdałeś maturę. To trzeba być tak tępy jak Kamillo by nie zrozumieć że pisałem o WNL (wylosowaniu,wybraniu w 2WNL a może chcesz rysunek)

Nie dziwie się czemu Trebron zmienił tak o tobie zdanie. Naprawdę masz coś nie tak pod deklem skoro mimo iż udowodniłem że przez 2 mecze z nami grali u was osoby tak naprawdę mające w dupie PE grali tylko po to by wygrać z nami. Naprawdę trzeba nie mieć jaj kamillo by uciekać się do oszustów a potem jeszcze oskarżać innych. Mam rozumieć że dla PE  że dobrze zorganizowany turniej to ten który wygracie? Bo tak to wygląda. Martwi mnie jedynie że 3 raz pisze o tym samym a ty dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Sierpnia 04, 2013, 16:42:18 »
    Kontynuujcie, poradnia psychologiczna słucha. Zacznijcie jednak słuchać też siebie nawzajem..

Wyrzućcie tutaj, co podsysa ten spór i zauważcie jedno-> PE zamrożone, SRC, choć wróci, też jest zawieszone.. tamten rozdział jest zamknięty.

Moderatorów i osoby postronne proszę o nie wtrącanie się... Rome, Ganczo..
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #115 dnia: Sierpnia 04, 2013, 16:44:55 »
    A wy jeszcze to samo? Szkoda czasu na kłótnie z Sebkiem Kamillo. A co do turniejów: cóż moim zdaniem PP był lepiej zorganizowany. Był chociaż serwer, były sprawdzane IP, była nawet zapora antyWH :D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    « Odpowiedź #116 dnia: Sierpnia 04, 2013, 16:59:46 »
    Spójrz Kamillo, iż większość graczy z PE już nic nie ma do SRC i odwrotnie... nie wiem dlaczego znowu zaczynacie jakieś kłótnie.
    PE udowodniło swoje, tak samo SRC. Po co spierać się kto jest lepszy?
    Oba te klany udowodniły, że Polska scena Nativa ma klany które mogą wygrywać z najlepszymi. I to jest najważniejsze.
    lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #117 dnia: Sierpnia 04, 2013, 18:50:14 »
    Naprawdę masz coś nie tak pod deklem skoro mimo iż udowodniłem że przez 2 mecze z nami grali u was osoby tak naprawdę mające w dupie PE grali tylko po to by wygrać z nami. Naprawdę trzeba nie mieć jaj kamillo by uciekać się do oszustów a potem jeszcze oskarżać innych.

Dobra, już widzę, że się gubisz. Nigdy nie sprowadzaliśmy się do oszustw w grze z Wami (raz nam sie zdarzylo na poczatku istnienia XD), czego nie można powiedzieć z Waszym Sikicim, ale okej, uznajmy, że wszystko było cacy, lala.
    Najśmieszniejsze jest to, że po poł roku wyjeżdzasz, że oszukiwaliśmy w pierwszym meczu między PE i SRC, a teraz już okazuje się, że także w drugim... Jeszcze parę postów i okaze się, że to SRC 3 razy pokonało (zdominowało) PE, a nie odwrotnie.
    Czyli rozumiem, że Ci co grali w meczach przeciwko Wam, czyli Ja, BH, Prince, Fasola Blast (w pierwszym), Blade, Panoramix (w 3ech), lovca, Krzyżak, Teblar mieli po prostu w dupie PE, a to, że byli w tym klanie od 3-24 miesięcy (24 miesiące był Blackhawk), to po prostu przypadek ? Gratuluję logiki.
    Szczerze, wolałbym prowadzić rozmowę z kimś normalnym typu Netomana, a nie dziećmi SRC typu Sebek, Virus czy CarpeDiem, którzy może mają te swoje 17-18 lat, ale mentalnością nie przykroczyli jeszcze 9 lat.
    Chociaż nie, jeśli się tak uprze człowiek, to jeszcze z Carpe idzie pogadać jak z człowiekiem, najgorzej jest z Tobą Sebuś, bo zaczynasz się już gubić.

I jeszcze coś, bo ktoś tu nie czyta dokładnie moich postów:
    Mam rozumieć że dla PE  że dobrze zorganizowany turniej to ten który wygracie? Bo tak to wygląda. Martwi mnie jedynie że 3 raz pisze o tym samym a ty dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
    Czy ja napisałem, że PP to najlepiej zorganizowany turniej? Z tych co grałem, klanowych turniejów najlepiej oceniam ENLe, potem WNL ale edycje nr 1, potem PP i potem WNL v2, potem SNL i na końcu MMNFC. Jeszcze tam mógłbym dorzucić 5-a-side, chociaż każdy fajnie się zaczynał, a potem była klapa jak dochodziło do półfinałow.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #118 dnia: Sierpnia 04, 2013, 19:42:05 »
    A o mnie to nie napisałeś, hlip.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Sierpnia 04, 2013, 19:49:04 »
    Nie nie gubię się. Ale skoro ty nam wytykasz że oszukiwaliśmy gdy był u nas Sikici na PP to u was był Oxviux więc wychodzi że w 2 meczach oszukiwaliście. Lubisz każdego kto ogląda Spartakusa. Mówisz też o czyjejś mentalności ale może popatrz na siebie.