No Kamilek Brawa dla was :)
1. Pierwszy mecz z nami i obsraliście się. Baliście się klanu który ma 3 miesiące i braliście najemników. Nawet ty Kamilek nie zaprzeczałeś wiec nie pisz bzdur. I kto był tym niby mercem? Bo jeśli mówisz o kolesiu na "T" to ja to samo mogę powiedzieć o 3 Waszych graczach :D Podanie na forum było ? Było. Był w klanie ? Fakt, że 1 tydzień, znudziło mu się i odszedł, ale był. Wielu w WB odchodzi z klanu po 2-3 dniach nawet. Proste.
2."czyli SRC i przyjaciele bo wiedzieli, że sami sobie nie poradzą... z friendsami wyszło to samo" Czasami wydaje mi się że jeśli ktoś jest idiotą to nim pozostaje -.-. Wracając u nas grał Sikici bez klanu wolny gracz który był u nas bo RNGD było nie aktywne a u was moi mili Osviux LIDER klanu ogłoszonego nawet na TaleWorlds. (BRAWO)
3. Mimo tych 3 porażek osiągnęliśmy przez nie cały rok tyle a może nawet i wiece niż PE przez swoje 2 lata.
4. Jeszcze raz brawa dla PE.
Proszę o nie usuwanie tej wiadomości.
1. Pierwszy mecz z nami i obsraliście się. Baliście się klanu który ma 3 miesiące i braliście najemników. Nawet ty Kamilek nie zaprzeczałeś wiec nie pisz bzdur.Dowód, że Kamilek nie zaprzeczył? Bo nie przypominam sobie, by po Twoim odejsciu z PE była jakaś konwersacja między mną a Tobą, poza serwerami do gry. Tak więc ?
2."czyli SRC i przyjaciele bo wiedzieli, że sami sobie nie poradzą... z friendsami wyszło to samo" Czasami wydaje mi się że jeśli ktoś jest idiotą to nim pozostaje -.-. Wracając u nas grał Sikici bez klanu wolny gracz który był u nas bo RNGD było nie aktywne a u was moi mili Osviux LIDER klanu ogłoszonego nawet na TaleWorlds. (BRAWO)No no pomijając graczy z jakiegoś tam klanu europejskiego wpisanych do rostera. Poza tym może chcesz dostęp do forum. Poza jednym tematem na swoj temat, będziesz miał znaleźć wypowiedzenie Osviuxa. Forum nie czyszczone od 1.5 roku.
3. Mimo tych 3 porażek osiągnęliśmy przez nie cały rok tyle a może nawet i wiece niż PE przez swoje 2 lata.Podsumowując:
My wygrliśmy Puchar Polski, wy SNL. Remis jeśli chodzi o "trofea".
My ogralismy (wręcz zdominowaliśmy) Was 3 razy, Wy nas ani razu.
WNL v1 lepsza pozycja z naszej strony - odpadnięcie w ostatniej rundzie play-off z Bohemianami, Wy jakoś tam nie zostaliście dopuszczeni bo grzaliście miejsce u dołu tabeli i dla takich "asów" nie było miejsca. XD
WNL v2 szło Wam lepiej od nas, trzeba przyznać, jednak skończyliśmy tak samo - i Wy i my się wycofaliśmy. Wniosek? Byliśmy trwalszym klanem, który jednak był od Was lepszy, co pokazują
turnieje jak i mecze między nami (nie mów mi tu o zgraniu, bo przed wszystkimi meczami słyszałem zapowiedź jak nas zgnieciecie, zniszczycie, a potem okazało się, że większym wyzwaniem jest flaszka Krupniku na głowę niż klanik SRC). Znajac Twoj brak myślenia uświadomie Ci, że nigdzie nie piszę o Trinity, bo PE ma w tym na piśmie 1/3 (0.3%) udziału (w praktyce można powiedzieć 0.375-0.4 %) i tego liczyć nie można ! To osobne konto Trinity i tyle. A to co było na tawernie, to po prostu czysta i raczej nieświadoma wpadka Teblara, który przeprosił i przyznał się do błędu. Bo to jakby Amica liczyła sobie wyniki Groclinu na swoje konto po fuzji. Tam o Waszym udziale reprezentacji żebyś mi nie wyskoczył w tym roku, bo tego też liczyć nie można, poza tym od nas ludzie byli jeszcze rok wcześniej. A kiedyś REF albo IPL jakoś się tym raz czy dwa szczycił na tym forum jak dobrze pamiętam.
Tak więc, drogi Sebastianku, albo też Sebku-Pojebku jak przywykło się Ciebie fikuśnie nazywać po Twoim zachowaniu, masz wszystko opisane wyżej. Co do 4 punktu widzę, że pokora jest i że nam klaskasz (wiem, że oczywiscie punkt 4 to ironicznie jest napisany, tak tępy jak Ty to nie jestem), bo jakoś Ty w PE nie mogłeś się dopchać do gry (fakt faktem ja przez dłuższy czas też nie jak działałem na starym kompie i necie z Orange).