Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations 5-a-side  (Przeczytany 11739 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castiel

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nations 5-a-side
    « dnia: Sierpnia 04, 2012, 18:27:14 »
    Jak w temacie, 2 edycja turnieju ktory byl rozgrywany w tamta zime,  zapisy w Tym temacie
    http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=241274.0
    Fajnie bylo by jak by zapisaly sie druzyny z REFu, WV, ZeliPaPa, PE czy Klanu Lorda Shakyora
    Zapisy do 22 sierpnia
    Regulamin
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,241276.0.html

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: Nations 5-a-side
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 04, 2012, 20:53:49 »
    Oby teraz poszło równie dobrze polakom jak ostatnio ;D

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 22, 2012, 01:09:20 »
    I grupy rozlosowane.
    Szczegóły tutaj ! http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,244420.0.html
    Wasi faworyci do wyjścia z grupy spośród polskich zespołów? Trebron FanClub bez wątpienia. Śmietanka polskiego Warbanda się tam w końcu zebrała.

Offline blackhawk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 22, 2012, 12:30:18 »
    My gramy z Amerykanami ...
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 22, 2012, 13:38:28 »
    Kurcze , pierwszy mecz gramy z Francuzami (Nubijuki, Guy itd..). Łatwo nie mamy jeszcze Turkey V , RTF w grupie. Najbardziej współczuje KoH'owi czuję wynik do zera .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2012, 01:13:44 wysłana przez Kolega »

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 22, 2012, 13:42:45 »
    Ha nasza grupa też jest całkiem ładna ;o

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 22, 2012, 19:21:54 »
    Kurcze , pierwszy mecz gramy z Francuzami (Nubijuki, Guy itd..). Łatwo nie Mamy jeszcze

No i mamy całkiem dobry DR :)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 23, 2012, 07:45:19 »
    Ja pierdizel ;)

Szwedzi idą na pierwszy ogień... Shemaforash; Blivandefar; Bagge; BaldRider; Phyrex; Lezard... Oh my god!
    To częsciowo Ci, których polska pokonała w NC 2011 ;)

Później Guys rocking cośtamcośtam, w składzie Arch3r; Broomstick; LeRoux; Beardface; Morii; MaHuD; Leoven; Golradir

Francuzi Warrior; Eltharis; Kulis; Mario; Gurez; Langelau; Grakor; Sankukai

I chyba najłagodniejszy rywal w grupie, czyli Turcy, w składzie temizkopat; memopek; Lordmarcel; Dest; Cheeky; Belendor; Perseus; Korra

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 23, 2012, 08:44:27 »
    Czyli mamy całkiem całkiem grupę xD

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 23, 2012, 09:17:46 »
    Netuś jeśli to Cię pocieszy to chyba jednak team Arch3ra jest lepszy od teamu Blivandefara :P

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 23, 2012, 09:18:48 »
    Czyli mamy całkiem całkiem grupę xD
    Ciekawe, co ma powiedzieć IPL :o

Netuś jeśli to Cię pocieszy to chyba jednak team Arch3ra jest lepszy od teamu Blivandefara :P
    Tu bym się kłócił, ale niech Ci będzie.

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 23, 2012, 09:44:05 »
    Tu bym się kłócił, ale niech Ci będzie.

Możemy się pokłócić ;)
    Owszem Blivandefar ma koxów nad koxów, sam Phyrex pewno budzi lęk w niejednym graczu, chociaż strzał to on nie odbija, Bliv i Shema również czołowi gracze, ale wydaje mi się że Arch3r razem z takimi koxami jak LeRoux i Morri da radę a za nimi Broomstich czy tam Leoven :P, w sumie to oni też zagrają mecz, ja tam myślę iż Team Arch3ra wygra, wkrótce się przekonamy ;)

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 23, 2012, 10:09:02 »
    Możemy się pokłócić ;)
    Owszem Blivandefar ma koxów nad koxów, sam Phyrex pewno budzi lęk w niejednym graczu, chociaż strzał to on nie odbija, Bliv i Shema również czołowi gracze, ale wydaje mi się że Arch3r razem z takimi koxami jak LeRoux i Morri da radę a za nimi Broomstich czy tam Leoven :P, w sumie to oni też zagrają mecz, ja tam myślę iż Team Arch3ra wygra, wkrótce się przekonamy ;)
    Teraz moja (ostatnia) odpowiedź na temat Szwedów i Holendrów.
    Owszem Blivandefar ma koxów nad koxów, sam Phyrex pewno budzi lęk w niejednym graczu
    Chyba w graczu z PK or something. Wystawi się Goka na duela z nim i po sprawie ;D A na bitwie sam Phyrex nic nie zdziała. U mnie nie budzi on żadnego lęku, może u Ciebie. Wielu też go nie widziało nigdy w grze, jednak legenda o nim, doprowadza, że 50% polskiej sceny drży jak słyszy już ten nick ;D

Bliv i Shema również czołowi gracze
    To tylko moja opinia, ale Bliv jest 3x mocniejszy od Shemy. Na dodatek Shema gra na koniu. I wydaje mi się, że ustępuje on kilku polskim konnym, m.in. Blackittowi (co widziałem kilkakrotnie), Argalebowi, Krzyżakowi.

ale wydaje mi się że Arch3r razem z takimi koxami jak LeRoux i Morri da radę a za nimi Broomstich czy tam Leoven :P
    A fakt, zapomniałem, że on ma w teamie Morii i LeRoux`a. Bo sam Archer za dobry nie jest, Broomstick czy Leoven też jacyś wyskillowani nie są.

w sumie to oni też zagrają mecz, ja tam myślę iż Team Arch3ra wygra, wkrótce się przekonamy ;)
    Wygra mecz ze Szwedami / Turniej / Grupę ? Bo nie kapuję :D
    Wg mnie faworytem na zwycięstwo w turnieju jest drużyna AE (Brytyjczycy). Nie ma tam lusta, są zaś tacy gracze jak Deacon Barry, Azan, Cleric_Johnson, stąd im kibicuję :)
    Drugie miejsce dla Poland III :D

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 23, 2012, 10:18:21 »
    Teraz moja (ostatnia) odpowiedź na temat Szwedów i Holendrów.Chyba w graczu z PK or something. Wystawi się Goka na duela z nim i po sprawie ;D A na bitwie sam Phyrex nic nie zdziała. U mnie nie budzi on żadnego lęku, może u Ciebie. Wielu też go nie widziało nigdy w grze, jednak legenda o nim, doprowadza, że 50% polskiej sceny drży jak słyszy już ten nick ;D
    To tylko moja opinia, ale Bliv jest 3x mocniejszy od Shemy. Na dodatek Shema gra na koniu. I wydaje mi się, że ustępuje on kilku polskim konnym, m.in. Blackittowi (co widziałem kilkakrotnie), Argalebowi, Krzyżakowi.
    A fakt, zapomniałem, że on ma w teamie Morii i LeRoux`a. Bo sam Archer za dobry nie jest, Broomstick czy Leoven też jacyś wyskillowani nie są.
    Wygra mecz ze Szwedami / Turniej / Grupę ? Bo nie kapuję :D
    Wg mnie faworytem na zwycięstwo w turnieju jest drużyna AE (Brytyjczycy). Nie ma tam lusta, są zaś tacy gracze jak Deacon Barry, Azan, Cleric_Johnson, stąd im kibicuję :)
    Drugie miejsce dla Poland III :D

Co do Phyrexa, dlatego napisałem że strzał nie odbija ;) Sam widziałem go chyba 1-2 razy ? Nawet nie mam pewności czy to był on i jakoś też nie drżę na widok jego nicku :P
    Broomstick i Leoven może nie są jakimis przekoxami, ale Morii robi za 2 mieczem, a LeRoux łukiem
    Sam uważam, że mecz będzie cholernie zacięty, mowa tu o meczu między dwoma tymi drużynami - Szwedzi vs Holendrzy, ale że Szwedzi ulegną :P
    Co do całego turnieju , ciężko przewidzieć , sam myślę że AE to ugra i im kibicuję, ale jest jeszcze kilka mocnych drużyn, które są w stanie im zagrozić ,nie chce mi się wymieniać, możesz wziąć pod uwagę Szwedów, czy tam Holendrów - jak kto woli :P

@ No i jestem jeszcze ciekaw, w jakim meczu odpadną Włosi i UK II :P Też dobre drużyny, ale tym trzem ( UK I, Sweden, Netherlands ) raczej nie dadzą rady, chociaż kto wie, liczę że trafią się jakieś niespodzianki ;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2012, 10:22:43 wysłana przez Skorupiak »

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 23, 2012, 10:24:44 »
    A ja tam liczę, że jakaś polska drużyna odniesie sukces :P