Teraz moja (ostatnia) odpowiedź na temat Szwedów i Holendrów.Chyba w graczu z PK or something. Wystawi się Goka na duela z nim i po sprawie ;D A na bitwie sam Phyrex nic nie zdziała. U mnie nie budzi on żadnego lęku, może u Ciebie. Wielu też go nie widziało nigdy w grze, jednak legenda o nim, doprowadza, że 50% polskiej sceny drży jak słyszy już ten nick ;D
To tylko moja opinia, ale Bliv jest 3x mocniejszy od Shemy. Na dodatek Shema gra na koniu. I wydaje mi się, że ustępuje on kilku polskim konnym, m.in. Blackittowi (co widziałem kilkakrotnie), Argalebowi, Krzyżakowi.
A fakt, zapomniałem, że on ma w teamie Morii i LeRoux`a. Bo sam Archer za dobry nie jest, Broomstick czy Leoven też jacyś wyskillowani nie są.
Wygra mecz ze Szwedami / Turniej / Grupę ? Bo nie kapuję :D
Wg mnie faworytem na zwycięstwo w turnieju jest drużyna AE (Brytyjczycy). Nie ma tam lusta, są zaś tacy gracze jak Deacon Barry, Azan, Cleric_Johnson, stąd im kibicuję :)
Drugie miejsce dla Poland III :D
Co do Phyrexa, dlatego napisałem że strzał nie odbija ;) Sam widziałem go chyba 1-2 razy ? Nawet nie mam pewności czy to był on i jakoś też nie drżę na widok jego nicku :P
Broomstick i Leoven może nie są jakimis przekoxami, ale Morii robi za 2 mieczem, a LeRoux łukiem
Sam uważam, że mecz będzie cholernie zacięty, mowa tu o meczu między dwoma tymi drużynami - Szwedzi vs Holendrzy, ale że Szwedzi ulegną :P
Co do całego turnieju , ciężko przewidzieć , sam myślę że AE to ugra i im kibicuję, ale jest jeszcze kilka mocnych drużyn, które są w stanie im zagrozić ,nie chce mi się wymieniać, możesz wziąć pod uwagę Szwedów, czy tam Holendrów - jak kto woli :P
@ No i jestem jeszcze ciekaw, w jakim meczu odpadną Włosi i UK II :P Też dobre drużyny, ale tym trzem ( UK I, Sweden, Netherlands ) raczej nie dadzą rady, chociaż kto wie, liczę że trafią się jakieś niespodzianki ;)