Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations 5-a-side  (Przeczytany 11722 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nations 5-a-side
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 27, 2012, 12:46:28 »
    Natomiast PE przegrało z całkowicie nieznaną ( przynajmniej przeze mnie ) piątką z USA 11:5, z tego co słyszałem i co mogłem zauważyć po Screensotach fatalnie poszedł im Szturm na Port, który przegrali 10:0, i mimo wygrania następnego spawna 4:0, przegrali ponownie na ostatnim 3:1. Liczymy jednak, że Orły
    Cronos, weź się w głowę puknij. Jak mogli przy 8 rundach przegrać 10:0 xD ?

Nie zawiodło WSC, które rozgromiło drużynę z Izraelu 15:1 i mimo dość trudnej grupy dało sobie szansę na wyjście z niej. Dobry mecz z Holedrami zagrała też niedoceniana zapewne drużyna drugiego składu Trinity z rodzynkiem z Wolfpacku pokonując rywali 12:4.
    Gratuluję !

Został nam jeszcze jeden mecz Polskiej drużyny w pierwszej kolejce, mianowicie IPLu, ale tu z całym szacunkiem dla rycerzy, nie spodziewajmy się cudów.
    Ja zaufam tutaj Legioniscie i jego zapewnieniom, by ich nie skreślać. Liczę na cud, że Rosjanie wystawia do walki jednego gracza, wtedy IPL powinien śmiało wygrać 9:7.

Fajna relacja Cronos.
    Btw. ogladalem w zeszłym tygodniu film "Cronos", polecam polecam ;)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 27, 2012, 15:05:11 »
    Jeszcze jedna złośliwa uwaga w kierunku jakiejkolwiek drużyny a zacznę rozdawać ostrzeżenia za prowokacje.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 27, 2012, 15:24:01 »
    Nie bądź taki groźny, bo cię jeszcze posłuchają Luca

Gdyby nie ich konny to by jeszcze się zbierali ;)

Takie tłumaczenia są żałosne :(
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 27, 2012, 16:58:50 wysłana przez Onslow »
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 27, 2012, 18:57:00 »
    Z tego co widzialem to jeszcze 1 druzyna ZeliPaPa nie grala swojego meczu

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 27, 2012, 19:55:31 »
    ehh trudno przegraliśmy :) lecz łucznicy u nich sa niemożliwi podskakiwali same heady strzelali masakra...
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 27, 2012, 20:18:44 »
    ehh trudno przegraliśmy :) lecz łucznicy u nich sa niemożliwi podskakiwali same heady strzelali masakra...

Nie zrażajcie się porażką, niech zmobilizuje was ona na następne mecze !
    Szczerze.... nie mogę się doczekać aż IPL wróci do Native ;)
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 27, 2012, 20:39:21 »
    Ja proponuję Legionisto przed kolejnymi meczami (zwłaszcza z Trebron FanClub) puścić zamiast Bogarodzicy na TS ten utwór:

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 27, 2012, 22:09:45 »
    Ostatnie dwa zespoły rozegrały swoje mecze w pierwszej kolejce turnieju :P Cóz , o ile wynik RTFu można było przewidzieć to zaskoczony jestem porażką ŻeliPapą, myślałem że odniosą zwycięstwo :O życzę powodzenia na następną rundę !

WOOF 14 - 2 ZeliPapa
    Turkey V 16 - 0 RTF
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 31, 2012, 19:15:58 »
    Drużyna "Warsong Clan" rozegrała pomyślny mecz z teamem z Włoch "Gli Aperol Spritz". Zwyciężyliśmy 9:7. Po dwóch wygranych nasze wyjście z grupy jest już bardzo możliwe.

Offline Cronos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #54 dnia: Września 01, 2012, 22:20:31 »
    Natomiast Trebron FanClub po zażartej walce przegrał mecz z rosyjską drużyną Green Elephant 8 : 7. Mimo to nasze szanse na wyjście z grupy nadal są bardzo duże.

Gratulacje dla WSC, nie spodziewałem się, że wygracie.

Offline szybki912

• Użytkownik
    • IPL{Knight}Kerk Fortetze
    « Odpowiedź #55 dnia: Września 15, 2012, 00:21:43 »
    No cóż w pierwszym starciu z Green Elephant była po prostu tragedia trzeba przyznać że mają łuczników z marsa a w ich rękach miecz rycerski sarranidzki jest szybszy od vaegirskiej szabli.
    W drugim starciu z Holendrami miałem nadzieję, że pójdzie nam lepiej. Poszło by gdyby oni nagle nie ocknęli się pięć minut przed meczem że mają lagi na naszym serwerze i musieliśmy zagrać na jakimś francuskim z którego co chwilę kogoś dropiło a pingi mieliśmy wysokie. Trudno zgodziliśmy się na zmianę i ponieśliśmy konsekwencję bo mieliśmy z nimi szanse.
    Na koniec mecz z Trebronami niestety, może i prezentują jakiś poziom skila ale ich zachowanie jest po prostu urągające. Nie dosyć, że bezprawnie korzystają z tagu SRT to zachowanie ich na czacie jest co najmniej niestosowne. Szkoda bo w rozmowie na steam z Krzyżakiem odniosłem wrażenie że prezentuje swoją osobą pewien poziom i tego samego spodziewałem się po jego klanie. Mimo wszystko gratuluję im wygranej i szansy wyjścia z grupy.

Szkoda, że Warsong Clan nie udało się ograć Bratishki w czwartej fazie. Trzymam kciuki za wszystkie polskie klany.

Offline przemoc

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #56 dnia: Października 07, 2012, 12:40:35 »
    poland strong

Offline wiedzmin_rivia

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #57 dnia: Października 11, 2012, 00:06:24 »
    No cóż w pierwszym starciu z Green Elephant była po prostu tragedia trzeba przyznać że mają łuczników z marsa a w ich rękach miecz rycerski sarranidzki jest szybszy od vaegirskiej szabli.
    Nic trudnego... trzeba po prostu pograć w WB by to opanować, a nie szerzyć patologie na tawernie jakim to się jest super klanem, nawiązywać do dominacji w Medievalu sprzed 5 lat czy też organizować treningi na WB na module cRPG czy PWmod.
    Ale cóż, istniejecie 3 lata, a póki co jedyna sztuczka jaką znacie to blokowanie głową.... szkoda, ze to nieskuteczne....

Na koniec mecz z Trebronami niestety, może i prezentują jakiś poziom skila ale ich zachowanie jest po prostu urągające. Nie dosyć, że bezprawnie korzystają z tagu SRT to zachowanie ich na czacie jest co najmniej niestosowne. Szkoda bo w rozmowie na steam z Krzyżakiem odniosłem wrażenie że prezentuje swoją osobą pewien poziom i tego samego spodziewałem się po jego klanie.
    No, no, Ty już nie płacz. Ograł Was plebs patrząc z Waszego punktu widzenia. Może i coś pisali,ale to nie oni chcieli resetów przy stanie 3:0, gdy jednego z Waszych wywaliło z serwera... żałosne IPL, załosne.

Mimo wszystko gratuluję im wygranej i szansy wyjścia z grupy.
    Wyszli, ale już odpadli, jak i WSC.