Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: GTA IV  (Przeczytany 32649 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: GTA IV
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 03, 2008, 09:13:58 »
    Ale czy to nie jest piractwo??
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 03, 2008, 09:28:41 »
    Gdy kupisz po instalacji ma 13.5 gb wiec nie wiem co Ci sie bardziej oplaca :)

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 03, 2008, 13:54:22 »
    To JEST piractwo.
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 03, 2008, 15:43:25 »
    Piractwo... Rząd kradnie czemu i ja nie mogę... Przepraszam za oftop... W Ameryce już wyszła i podobno kosztuje 30 dolarów... Tanio. Lubię Rockstar, bo nie jest taki jak EA... Rockstar robi dobre gry - z sercem, a EA robi, bo robi, szaleje z reklamami i żąda za to nie wiadomo ile, a Undercover jest najgorszy ze wszystkich NFS...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 03, 2008, 15:47:23 »
    Ja właśnie zakupiłem grę i po pracy zobacze sobie to cudo....jeżeli porównujesz się do rządu, to masz kolego problem ze sobą.....

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 04, 2008, 15:18:01 »
    Hmm... Nie wydaje mi się żebym się porównał do rządu... Jeśli ktoś chce kupić w Polsce oryginalne Gta 4 to zdecydowanie odradzam... 129zł wyrzucone w błoto może zaboleć...

http://netologia.pl/gta-4-a-mialo-byc-tak-pieknie

Polecam lekturę ku przestrodze :)

EDIT: I dzisiaj kolejny - nie amatorski artykuł jednego gracza - opis GTA 4 w Polsce... Podobno Multiplayer nie działa, nie można zapisać gry (!)... Wiele osób zwraca gry z żądaniem zwrotu pieniędzy... Ehh... I jak tu nie być piratem, kiedy dzieją się takie rzeczy...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2008, 01:35:10 wysłana przez Sir Grzegorz »

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 06, 2008, 01:36:04 »
    Ja właśnie zakupiłem grę i po pracy zobacze sobie to cudo....jeżeli porównujesz się do rządu, to masz kolego problem ze sobą.....

Hehe... Powiedz nam jak wyglądała instalacja i gameplay... I ile problemów naliczyłeś...

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 06, 2008, 11:13:32 »
    Najwiekszym problemem jest co ze Cenega uciela 80% dostaw gry do Polski i musze teraz czekac pare dni dluzej na moj egzemplarz...

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 06, 2008, 12:50:03 »
    Mój został w środę wysłany, teraz pozostaje kwestia tego, co poczta polska rozumie pod pojęciem "przesyłka priorytetowa", która w cywilizowanym kraju powinna być dostarczona na drugi dzień... a w praktyce jeśli do poniedziałku do mnie nie przyjdzie to przez kolejny tydzień będę musiał czzekać... przynajmniej kolokwia nie pozwalają mi się nudzić:/

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 06, 2008, 16:29:24 »
    Wlasciwie to chyba dobrze ze dostane pozniej, bo ponoc mam dostac produkt poprawiony. Oby...

Offline Chiki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 06, 2008, 18:33:20 »
    To Gta 4 na PC to klapa moim zdaniem, dzisiaj gralem u kumpla i nie polecam kupywac ( bynajmniej jak nie wyjdzie jakis patch ) wymagania sa wielkie,a grafa nie jest szczegolna ... kolega ma kompa intel core 2 duo 3.00 ghz , 3 gb ramu, karte GF 9500 gt 512 mb i ledwie 40 fps na srednich... zenada, a z porownaniu z wersja konsolowa to ta na pc sie chowa, same bugi, grafika sie psuje... wiec radze jak na razie nie kupywac sobie tego, poczekajcie az wyjda jakies patchy bo na razie nie oplaca sie tracic tych pienidzy... no to tyle ;D
    http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf - Jak Tu Wejdziesz To Cie Wyśmieje ;>

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 06, 2008, 18:39:06 »
    Albo zakupić konsolę zamiast nowej karty graficznej, i mieć spokój z jakimiś rejestracjami :) A tak przy okazji, GF9500 to słaba karta, więc nie dziw się, że gra chodzi, jak chodzi...
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Chiki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 06, 2008, 18:51:28 »
    Sorry nie chodziło mi o karte GF 9500 512 tylko o GF 9600 512 źle nacisnełem.... chodz roznica nie jest wielka miedzy tymi dwoma kartami to zawsze cos :P
    http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf - Jak Tu Wejdziesz To Cie Wyśmieje ;>

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 06, 2008, 21:03:12 »
    Też myślę, że najlepiej kupic konsolę i nie przejmować się niczym...

Offline Chiki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 06, 2008, 21:17:41 »
    A mam takie pytanko odnosnie konsoli, taki np. Xbox 360 to jakie ma konfiguracje z porownaniu z komputerem ? wiesz moze? chodzi mi o cos typu jaki procesor , karta itp