Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: GTA IV  (Przeczytany 32603 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bart950

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: GTA IV
    « Odpowiedź #90 dnia: Lipca 06, 2009, 14:20:34 »
    ktoś chce pograć w multi Gta 4 na Xbox 360?

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #91 dnia: Lipca 26, 2009, 14:06:01 »
    Właśnie wyszła łatka spolszczająca, na razie tylko 1/3 wątku fabularnego ale zapowiadają szybkie update`y.

http://www.gtapolska.pl/

Offline SX1

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • DownHill 4EVER DH RideR
      • Gildia YAKUSA
    « Odpowiedź #92 dnia: Lipca 29, 2009, 21:58:26 »
    Ta  łatka mało daje tak naprawde ;/ . Menu nie spolszczone , przeszedłem z 15 misji początkowych i żaden tekst nie był po polsku .

A co do samej gry :D jest boska :D. Świetne efekty tzn. wybuchy , dziury po kulach , dzwięk np strzelania z kałacha .
    Ale niestety sama gra mnie nie wciągneła , nie wspomne o wymaganiach ;/ chodzi mi na  niskich  przy czym sie czasmi tnie a grafika i tak nie zachwyca .
    http://www.yakusa.pun.pl/forums.php
    Forum Gildi YAKUSA w grze SILKROAD
    Serv EOS chętni wbijać!!

Offline Eddy

• Użytkownik
      • EddyGallery
    « Odpowiedź #93 dnia: Lipca 30, 2009, 00:23:46 »
    po wyposażeniu się w lepszą maszynę ustawiając wszystko co się da na maksa mam średnio 55fps...
    a optymalizacja ? spadnie deszcze to jest lipa :) tak samo jak zapalę światła w samochodzie... masakra jak się klatki sypią ;/
    szkoda. naprawdę szkoda, że to taki szybki konwert z konsoli na pc ;/

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #94 dnia: Lipca 30, 2009, 13:25:23 »
    SX1, ja nic takiego nie zaobserwowałem, jest tak jak obiecali, musisz pokombinować.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2009, 13:28:18 wysłana przez Józef Sztacheta »

Offline drako47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Września 02, 2009, 15:39:45 »
    A moja opinia jest taka: za dużo ładowań i sprawdzania przed wejściem do gry. Przez tych ch..... piratów, półgodziny siedziałem, zanim mi się gra odpaliła. A o grze: no cóż nie mam większych zastrzerzeń, choć między nami  bardziej spodobał mi się klimat ziomali w San Andreas.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #96 dnia: Września 02, 2009, 15:40:46 »
    Popieram Twoje zdanie, SA było o niebo lepsze...chodzi o samoloty, zadania, ogólny klimacik
    Może następna seria do tego powróci

Offline drako47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Września 02, 2009, 15:50:37 »
    No, San Andreas w tej najnowszej oprawie, z tym samym klimatem i multiplayer z GTA IV, to byłby murowany hit.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #98 dnia: Września 02, 2009, 15:51:14 »
    Ja się natomiast cieszę, że porzucili ten murzyński klimat bronksu. Nie lubię takich zachowań i w SA mnie to drażniło. Jak w jednym dialogu słyszałem 10 x hommies, albo bitch to mi się myszka w kieszeni otwierała. Dlatego nie przeszedłem właśnie tej części bo ten nigga gangsta klimat drażnił mnie tak samo jak takie zachowanie w realu :d Właśnie dlatego uważam, że pomysł z rosyjsko-słowiańskim klimatem był w 100% trafiony, ale już troszkę gorzej z realizacją. Na domiar złego wszystkie te zabezpieczenia i logowania przed każdym uruchomieniem gry potrafiły ostro zdenerwować. Jeszcze takie małe marzenie co do części V. Najlepiej żeby zrobili ją w klimatach włoskiej camorry, to by był miodzik :)

Offline drako47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Września 02, 2009, 17:13:07 »
    Włoskiej??? Przecież jest gra godfather 1(i nieszczęsna 2). Tam są włoskie klimaty, więc wątpię, czy rockstar próbował stworzyć gre w tych realiach.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #100 dnia: Września 02, 2009, 17:44:36 »
    A czy Godfather jest chociaż w połowie dobry jak którekolwiek GTA? Nie sądzę.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #101 dnia: Września 02, 2009, 17:57:59 »
    Włoskiej???
    Tak właśnie we włoskiej. Uważam, że obsadzenie gry w takich klimatach byłoby najbardziej klimatyczne, a dle mnie po prostu miodzio, bo klimat SA, według mnie był "głupi", a klimacik włoskiego mafioso, byłby genialny :)

Przecież jest gra godfather 1(i nieszczęsna 2). Tam są włoskie klimaty, więc wątpię, czy rockstar próbował stworzyć gre w tych realiach.
    O ile Godfather I był jeszcze jakoś grywalny, choć niewątpliwie bardzo słaby, tak dwójka, to kompletna kompromitacja i nie wiem do czego służy porównanie cyklu GTA do takiej właśnie serii. Już trafniejsze byłoby użycie marki Mafia, ale ona jest znowu osadzona we wcześniejszych latach, więc i tu myślę, że nie byłoby jakiegoś super wielkiego problemu rywalizacji. Zresztą wspomniana Mafia jest taką grą trochę bardziej serio, a Rockstar i jego seria, często robi sobie z niektórych rzeczy jaja ;)

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Września 05, 2009, 00:46:34 »
    proud, zgadzam się z tobą w kwestii SA. Ja też nie lubiłem ulicznych gangsterów (kojarzą mi się z dresami, kibolami, tępymi murzynami z glockiem za wystającymi ze spodni majtkami którzy od razu go wyciągają i celują nim w ciebie pod głupim katem i mówią coś w stylu "what're u watching at, you stupid motherfucker?!" i uważają się za "podwórkowych patriotów" niszcząc ściany sprayem) ale przeszedłem grę kilka razy, w tym 3 razy na 100%. VC też jakoś mi nie podchodziło ale było o wiele znośniejsze, za to GTA III, GTA: LCS, i IV (grałem tylko pół godziny u kumpla ale od razu pokochałem grę. Jak kupię AKMa to zobaczę ile mi kasy zostanie to od razu lecę po najnowsze GTA :D) to cud, miód i orzeszki :D Jak przejdę kilka misji to ocenię czy lepszy jest wschodni klimat czwórki czy amerykański z wojnami prawdziwych mafii w tle, nie jakichś pajaców w spodniach z dupą w kolanach.
    @BTW
    W LCSie na PS2 została mi 1 paczka, 1 rampage i 1 albo 2 skoki unikalne do 100% i nie mogę ich za chiny znaleźć :S
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #103 dnia: Września 05, 2009, 01:12:43 »
    Więc tak, w "IV" odsłonę Grand Theft Auto grałem na kompa, na xboxa i na playa ale oczywiście że mi się najbardziej podobało na PC. Jednak dla konsoli dużo TV daje.. mniejsza z tym. Bardzo mi się spodobało to że można się chować za ścianą i walić "na ślepca".
    A jeśli chodzi o SA to chyba 3 razy z nudów przeszłem na 100% i to jest chyba najlepsza gra* jaka mi wejdzie, ale już niedługo :) ...

*
    (click to show/hide)
    *

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #104 dnia: Września 05, 2009, 09:20:09 »
    przeszłem

Po 1. Nie przeszłem, a przeszedłem
    Po 2. GTA:SA również jest bardzo fajne, tylko w inny sposób :P
    Po 3. Jak już ci się znudziło SA, to gorąco polecam abyś spróbował grę multiplayer (SA-MP)
    Po 4. W GTA IV grałem na PS3, przeszedłem 80 % i muszę stwierdzić, że niektóre nowe dodatki mnie po prostu rozwaliły na kolana (np. kawiarenka, strzelanie zza ściany na ślepo, chowanie się za przeszkodami), ale myślę, że programiści z Rockstar Games nie zadbali o fabułę. Wydawało mi się, że zrobili ją "na szybko". Ogólnie. grze dałbym ocenę 7/10

+Kawiarenka i strony internetowe
    +strzelanie zza rogu
    +grafika (na ps3 oszołamia)

-sterowanie pojadzami
    -sterowanie helikopterem
    -brak możliwości latania samolotami
    -fabuła zrobiona "na szybko"
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2009, 18:26:00 wysłana przez pawello166 »
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."