Witam!
Przeglądałem sobie forum jako gość, ale ponieważ nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie, postanowiłem je zadać.
W M&B mam obecnie rebelię dla Valdyma Bękarta. Podbiłem całych Vaegirów oraz Nordów przy okazji. Po mojej stronie mam 9 lordów. W momencie podbicia ostatniego miasta Vaegirów, myślałem, że wątek rebelii się zakończy, natrafiłem jednak na posta:
... koniec rebelii jest w tedy, gdy wszystkie włości dawnej frakcji będą miały nowych właścicieli, a lordowie, którzy nie chcieli przyłączyć się do ciebie zostaną pokonani. W tedy automatycznie pretendent do tronu przemówi do Ciebie...
Od czasu podbicia ostatniej posiadłości frakcji pretendent do tytułu nie przemówił, a minęło kilka miesięcy =). W rozmowie z nim o postępach, mówi, że "wróg nie ma żadnych posiadłości, ale jeszcze się jakoś trzyma..." Jak zakończyć tę misję? Gdzie znajdę pozostałych w takim razie lordów, czy samego króla(nie przyłączyli się do innych frakcji, bo vaegirów nie została wyeliminowana)? Jeden z zielonych lordów gdzieś mi przy okazji spalił wioskę, ale udało mi się go rozjechać w bitwie, niestety uciekł.